1.srachi: ba intelege ca era scris psp. + ca nu-s piratate.
2.syzygy:tu si PLAYSTATION3 = apa si focul
3.pijama35: ms de thread dar crede-ma era scris: PSP :"pune o intrebare, primeste un raspuns.
si pentru toti:![]()
1.srachi: ba intelege ca era scris psp. + ca nu-s piratate.
2.syzygy:tu si PLAYSTATION3 = apa si focul
3.pijama35: ms de thread dar crede-ma era scris: PSP :"pune o intrebare, primeste un raspuns.
si pentru toti:![]()
A folosit careva pana acuma sixaxis sau dualshock3 -ul in windows? Este un program pe nume motionjoy care iti instaleaza niste drivere si poti folosi gamepadul ps3-ului pe post de pc via windows gamepad cu conexiune USB sau daca este cazul bluetooth. Eu am windows7 64bit si am urmarit installnotes, le-am respectat, totul s-a instalat dar nu imi functioneaza. E adevarat ca am incercat doar cu borderlands, fiind singurul joc care-l am cumparat si instalat si are suport pentru gamepad (sau cumva stiti ca are modern warfare, tiberium wars respectiv grid compatibilitate?) anyways daca mai exista cineva care a mai incercat treaba asta, poate sa ma ajute si pe mine?
Eu am reusit sa-l fac sa mearga pe Win XP SP2 cu ajutorul acestui tutorial.
A mers fara probleme in PES 2009.
Nici mie nu imi mergea pe windows7,il instalam si nimic;am incercat sa joc fifa si nfs cu el dar nu il recunostea,insa pe xp sp2 merge bine.
Sixaxis Dualshock 3 Connecting via USB on windows | MotioninJoy
Numa nu gasesc pe nimeni care sa-mi confirme daca merge pe borderlands. E tot ce vreau...
man daca vrei sixaxis joca pe consola
pe calculator ai mouse, ce poate fi mai ok decat el?
Sunt unele jocuri pe pc care se joaca mai bine cu domnu' controller ...de exemplu Devil May cry 4 si NFS Shift , eu reusisem sa fac sa mearga pe vista cu varianta lui oblio..dar sunt multe tweak-uri si programele de genu asta care nu prea sunt compatibile cu Vista si windows 7.
O sa instalez eu programelu si intru in borderlands sa vad daca merge ...dar am xp.
buna seara,am o combina acasa Sony MHC-BX7,si as vrea sa leg ps3 la ea prin cablu digital optic.Care sunt pasii ? am facut setarile din ps3 la Sound acolo dar nu se aude nimica in combina....
Poate pt ca la combina este tot iesire optica nu este intrare.verifica dar nu cred sa ai la combina intrare optica.
am verificat ai dreptate si combina are digital out si ps3 .n`am facut nimica decat ca am dat banii degeaba (deocamdata) ms
Router wireless Edimax BR-6324nL IEEE802.11 b/g/n BR-6324nL
ce spune-ti de acest router? ps3 si laptop. Pot face o legatura intre laptop si ps3 pt a transfera fisiere intre ele.....intreb pt ca sunt la inceput. (probabil ca se intampla de la sine)
Eram sigur pt ca de obicei intrare optica au amplificatoarele HIFI ,Home cinema si alte scule serioase care sunt in stare sa redea cel putin 2.1 .
Ii o fitza de-a mea, l-am luat pe PC(borderlands) si merge maxed out la graphics n stuff si mai am si alte jocuri pe PC care nu le am pe PS3, si vreau sa le joc stand in pat uitandu-ma la my wide TV cu the little black thingie that makes things move on the screenbtw cred ca ma acapareaza din nou PC gaming-ul, am uitat cat de coplesitoare sunt jocurile de strategie(chiar daca nu le pot juca cu ds3ul)
MAI ALES CA STEAM ARE OMFG OFERTE!!!
Am incercat si eu G-Extreme...lol de ce ti-ai schimbat nicku ca mai misto era ala vechi..in fine.Am incercat si eu ....Republic Heroes merge fara probleme dar Borderlands nici o sansa,nu merge in borderlands.
Bookmarks