Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 1175 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 398 798 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5941 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar
    1.srachi: ba intelege ca era scris psp. + ca nu-s piratate.
    2.syzygy:tu si PLAYSTATION3 = apa si focul
    3.pijama35: ms de thread dar crede-ma era scris: PSP :"pune o intrebare, primeste un raspuns.
    si pentru toti:

2. #5942 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    De ce am impresia ca nu o sa fi alaturi de noi pentru prea mult timp....

3. #5943 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Exista vre-un joc care vine pe disc dar il poti juca fara disc ( dupa instalare ) ?

4. #5944 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu!

5. #5945 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    A folosit careva pana acuma sixaxis sau dualshock3 -ul in windows? Este un program pe nume motionjoy care iti instaleaza niste drivere si poti folosi gamepadul ps3-ului pe post de pc via windows gamepad cu conexiune USB sau daca este cazul bluetooth. Eu am windows7 64bit si am urmarit installnotes, le-am respectat, totul s-a instalat dar nu imi functioneaza. E adevarat ca am incercat doar cu borderlands, fiind singurul joc care-l am cumparat si instalat si are suport pentru gamepad (sau cumva stiti ca are modern warfare, tiberium wars respectiv grid compatibilitate?) anyways daca mai exista cineva care a mai incercat treaba asta, poate sa ma ajute si pe mine?

6. #5946 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Eu am reusit sa-l fac sa mearga pe Win XP SP2 cu ajutorul acestui tutorial.
    A mers fara probleme in PES 2009.

7. #5947 SP
    Member taz@'s Avatar
    Nici mie nu imi mergea pe windows7,il instalam si nimic;am incercat sa joc fifa si nfs cu el dar nu il recunostea,insa pe xp sp2 merge bine.

8. #5948 SP
    Sixaxis Dualshock 3 Connecting via USB on windows | MotioninJoy
    Numa nu gasesc pe nimeni care sa-mi confirme daca merge pe borderlands. E tot ce vreau...

9. #5949 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    man daca vrei sixaxis joca pe consola
    pe calculator ai mouse, ce poate fi mai ok decat el?

10. #5950 SP
    Sunt unele jocuri pe pc care se joaca mai bine cu domnu' controller ...de exemplu Devil May cry 4 si NFS Shift , eu reusisem sa fac sa mearga pe vista cu varianta lui oblio..dar sunt multe tweak-uri si programele de genu asta care nu prea sunt compatibile cu Vista si windows 7.

O sa instalez eu programelu si intru in borderlands sa vad daca merge ...dar am xp.

11. #5951 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #5952 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    buna seara,am o combina acasa Sony MHC-BX7,si as vrea sa leg ps3 la ea prin cablu digital optic.Care sunt pasii ? am facut setarile din ps3 la Sound acolo dar nu se aude nimica in combina....

13. #5953 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Vreau si eu unul

14. #5954 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Poate pt ca la combina este tot iesire optica nu este intrare.verifica dar nu cred sa ai la combina intrare optica.

15. #5955 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    am verificat ai dreptate si combina are digital out si ps3 . n`am facut nimica decat ca am dat banii degeaba (deocamdata) ms

16. #5956 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    Router wireless Edimax BR-6324nL IEEE802.11 b/g/n BR-6324nL

ce spune-ti de acest router? ps3 si laptop. Pot face o legatura intre laptop si ps3 pt a transfera fisiere intre ele.....intreb pt ca sunt la inceput. (probabil ca se intampla de la sine)

17. #5957 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Eram sigur pt ca de obicei intrare optica au amplificatoarele HIFI ,Home cinema si alte scule serioase care sunt in stare sa redea cel putin 2.1 .

18. #5958 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    man daca vrei sixaxis joca pe consola
    pe calculator ai mouse, ce poate fi mai ok decat el?
    Ii o fitza de-a mea, l-am luat pe PC(borderlands) si merge maxed out la graphics n stuff si mai am si alte jocuri pe PC care nu le am pe PS3, si vreau sa le joc stand in pat uitandu-ma la my wide TV cu the little black thingie that makes things move on the screen btw cred ca ma acapareaza din nou PC gaming-ul, am uitat cat de coplesitoare sunt jocurile de strategie(chiar daca nu le pot juca cu ds3ul) MAI ALES CA STEAM ARE OMFG OFERTE!!!

19. #5959 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ahem...

20. #5960 SP
    Am incercat si eu G-Extreme...lol de ce ti-ai schimbat nicku ca mai misto era ala vechi..in fine.Am incercat si eu ....Republic Heroes merge fara probleme dar Borderlands nici o sansa,nu merge in borderlands.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.