Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 312 of 1175 FirstFirst ... 212 262 302 310 311 312 313 314 322 362 412 812 ... LastLast
Results 6,221 to 6,240 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #6221 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Insira aici, te rog, adresa cu care ti-ai inregistrat card-ul tau propriu si personal pe PSN, daca nu te superi si daca nu te simti jignit sa vad daca e adresa care e trecuta in card sau e una fake din SUA. Nu cred ca ai cumparat jocuri de 300 de dolari deodata asa ca aceasta comparatie este total inutila. Este ilegal sa inregistrezi o adresa a unui hotel sau cine stie ce bodega din SUA pe adresa cardului in PSN si apoi sa achizitionezi jocuri de pe PSN, nu este ilegal sa cumperi cu acel card din oricare alta parte folosind servicii gen Paypal.
    Daca tu ai reusit sa inregistrezi pe PSN US, un card romanesc cu adresa romaneasca, domnule, te rog sa imi spui si mie. Nici mie nu-mi cade bine sa dau comisioane peste comisioane la carduri pre-paid, dar daca asta e singura optiune legala in Romania pentru a cumpara jocuri de pe PSN, atunci o voi folosi. Adaosul comercial nu se simte asa de tare atunci cand cumperi cate un joc, doua, trei. Inclusiv jocurile venite pe blu-ray au adaos comercial (fie in magazin, fie la baietii care vand aici pe CG).
    Daca te simti nedreptatit, fa toate demersurile legale pentru a primi un raspuns oficial din partea Sony (cum ai citit si in linkul pus de h0stile) sa vezi si punctul lor de vedere in aceasta situatie.

Te-as ruga sa-mi dai citat din textul meu exact unde te-am jignit. Multumesc anticipat.
    Pizzi, am sa te las sa te bati cu pumnii in piept de unul singur, eu nu-mi mai bat capul sa postez, am postat doar sa va atentionez ce patiti, dar am sa ma retrag din discutie, pentru ca oameni ca tine nu stiu decat sa fie aroganti si sa vorbeasca cu alti useri de sus. pe langa asta mai e si faptul ca desteptul cedeaza primul, iar cel din urma, nu renunta pana nu isi impune punctul de vedere, fie el si incorect.

PRECIZARE: "banul" (defapt suspendarea) se acorda pentru a se proteja impotriva fraudelor, asa mi-au comunicat si cei de la PSN US, dupa care mi-au zis ca s-au updatat sistemele de verificare al cardurilor si ca nu voi mai putea folosi card din alta tara decat US. Mi-au recomandat sa cumpar PSN Card. Eu am cumparat de 200 de dolar doar intr-o zi.

Quote Originally Posted by Email de la PSN
    For security purposes, Sony Computer Entertainment America (SCEA) recently made changes to their credit card security system. One of the changes had to do with the information provided on one's card had to also match the information set up on the PlayStation(R)Network account. If not, then the PSN account, PLAYSTATION(R)3 computer entertainment system and credit card would be "frozen" from using the PSN. It appears that is what is happening in your case.

We cannot discuss any aspect of this with you via email. Currently we are in the process of researching your issue and will respond to you once we have completed this process. We can only discuss your account information over the phone.

We do understand that you live out of the country, but we can only call within the U.S.

2. #6222 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu zic sa nu va stresati cu cardurile de credit si sa folositi PSN cards pentru ca puteti cumpara de oriunde (orice regiune) fara probleme - cei de la Sony au bagat verificarile tocmai pentru a promova aceste tipuri de carduri si a elimina cumparaturile prin credit card (care pot fi contestate/frauduloase)

Va recomand sa faceti ce spune Sony - cel putin pana cand PSN va fi disponibil in RO.

3. #6223 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    dupa voi,tot el e vinovat
    ma simt mai rau ca in lumea a 3-a ,ce umili suntem de acord,ca platind din banii nostrii niste jocuri ,meritam sa fim banati
    Pentru ca e vinovat. Daca incepi sa faci spam pe CG ce se intampla ? Iei ban pentru ca scrie in regulament fara spam.
    Nu-mi place ca au primit ban unii, si eu vreau la fel de mult ca voi sa fie odata oficial PlayStation Store si Xbox LIVE in Romania, dar pana atunci trebuie sa suportam. Bine ca se poate rezolva la telefon.
    Alternativa cu prepaid cards e foarte rapida si usoara, s-au si dat exemple de situri cu preturi foarte bune, nu-si mai are sens discutia asta.

LE: Vad ca a postat rulzmaker si darkone cu "security purposes" deci au motiv bun pentru restrictie.

4. #6224 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Pentru ca e vinovat. Daca incepi sa faci spam pe CG ce se intampla ? Iei ban pentru ca scrie in regulament fara spam.
    Nu-mi place ca au primit ban unii, si eu vreau la fel de mult ca voi sa fie odata oficial PlayStation Store si Xbox LIVE in Romania, dar pana atunci trebuie sa suportam. Bine ca se poate rezolva la telefon.
    Alternativa cu prepaid cards e foarte rapida si usoara, s-au si dat exemple de situri cu preturi foarte bune, nu-si mai are sens discutia asta.
    Sunt vinovat de? De faptul ca am cumparat jocuri de la ei? Dupa cum vezi in mailul primit de la ei mi s-a specificat CLAR despre ce e vorba, in nici un caz ca sunt eu vinovat si ca imi merit "ban" (prea mult spus ban totusi).. Sunt destui useri care au cumparat cu card de pe PSN, probabil sunt multi care inca mai cumpara si nu o patesc. Daca eu am avut ghinion, asta e.. Dar problema s-a remediat, eu doar am confirmat faptul ca da, iei ban daca folosesti card de credit, iar de la asta, am ajuns sa fiu pus la zid pentru ca nu am acceptat termenii si conditiile cu strictete impuse de SCEA, in timp ce foarte multa lume e in aceeasi oala ca si mine.

5. #6225 SP
    Da mai - ai facut o frauda ce nu intelegi (ca si noi toti, doar ca noua nu ne-au suspendat conturile) si ti s-a suspendat contul - no biggye .. ai sunat ti l-au deblocat, totul s-a incheiat cu succes, eu am invatat din patania ta si am scos cardul de la PSN account si o sa cumpar carduri de pe shop.to (unde cele digitale costa mai ieftin decat valoarea si primesti codul prin email)

PS: oricum eu iti multumesc pentru ca ai impartasit povestea, pentru ca pe unii (mine) i-au ajutat.

6. #6226 SP
    Ma bucur ca am putut sa va ajut cu ceva din ghinionul meu, si bineinteles, am sters si eu billing information si voi cumpara carduri PSN acum, nu am ce face.

7. #6227 SP
    Pai e fix aceelasi lucru - cumperi PSN cards (din USA presupun - probabil ca ai cumparat si jocuri R1 fiind convins ca merge sa iei content) dar de acum nu mai fiti stresati dragi useri - pentru ca puteti cumpara jocuri R2 si content prin PSN card - nu de alta dar am vazut o atitudine agresiva a celor care vand jocuri R1 pe forum (si nu numai) acestea fiind considerate mai "valoroase" decat cele R2 - sincer consider ca unii nu vad "the big picture" - mai ales ca unii useri au tendinta sa pice in capcana de manipulare intinsa de acesti "selleri" si sa perpetueze aceasta idee ca jocurile R1 sunt mai presus decat cele R2 / R3 .. etc.

PS: exist poate confirma ca eu i-am oferit jocurile mele R1 contra aceeleasi titluri R2 - el fiind colectionar de R1 -

8. #6228 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Loool ce zici acolo?

9. #6229 SP
    Member MSlv's Avatar
    lipsa sanctiunilor nu inseamna ca ai voie sa nu respecti un set de reguli. cam despre asta e vorba. vorba lui rodarkone, trebuie sa invatam unii de la altii (si eu am sters cardul din contul de US).

exista o parte buna si o parte mai putin buna. cea proasta e ca ai trecut prin asta, cea buna e ca altii invata de la tine.

10. #6230 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Loool ce zici acolo?
    Un CD audio cu muzica, ce nu pricepi?

11. #6231 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @paulone: Funcţia Import generează doar fişiere MP3/AAC/ATRAC cu compresie/pierderi. Implicit face MP3 la 192kbps, dar poţi schimba din Music Settings->Audio CD Import. Nu ai cum să optezi pentru un format lossless ca FLAC sau WAV, sorry!
    BTW: CD nu �nseamnă neapărat audio CD, deci nu avea cum ghici Srachi că la melodii te referi.

12. #6232 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    @paulone: Funcţia Import generează doar fişiere MP3/AAC/ATRAC cu compresie/pierderi. Implicit face MP3 la 192kbps, dar poţi schimba din Music Settings->Audio CD Import. Nu ai cum să optezi pentru un format lossless ca FLAC sau WAV, sorry!
    BTW: CD nu �nseamnă neapărat audio CD, deci nu avea cum ghici Srachi că la melodii te referi.
    Foarte bizar au gandit cei de la Sony chestia asta, adica au facut un aparat super tare pe partea de video in schimb, ce "importi" ca si muzica in el face conversiinoroc ca exista media serverul si pot asculta necomprimat

13. #6233 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    DAR AM SI eu o intrebare mai dificila, rog tare un raspuns avizat: stie cineva ce specificatii are ps3 slim la VIDEO DAC-este cumva la 14bit/297Mhz???sau ce valoare are???
    Vezi poate gasesti ceva raspunsuri aici!

14. #6234 SP
    Member geo971986's Avatar
    siteuri care sa vanda carduri PSN US, UK la subpret si livrare prin mail vad ca sunt vreo cateva...dar pt hong kong, nada ?

15. #6235 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by geo971986 View Post
    siteuri care sa vanda carduri PSN US, UK la subpret si livrare prin mail vad ca sunt vreo cateva...dar pt hong kong, nada ?
    webpredator ?

16. #6236 SP
    Junior Member rkidon's Avatar
    salutare,

in prezent folosesc softul mkv2vob pentru a transforma filmele mkv intr-un format compatibil cu ps3 si totodata pentru hard encoding de subtitrari...
    am un procesor pentium dual core de 1,8 ghz si 1,5 GB DDRAM2 si dureaza cam 2 ore toata operatiunea de mai sus pentru un fisier mkv de 6-7 GB...
    stiti cumva alt program mai performant cu care operatiunea sa dureze sensibil mai putin ?

17. #6237 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by rkidon View Post
    salutare,

in prezent folosesc softul mkv2vob pentru a transforma filmele mkv intr-un format compatibil cu ps3 si totodata pentru hard encoding de subtitrari...
    am un procesor pentium dual core de 1,8 ghz si 1,5 GB DDRAM2 si dureaza cam 2 ore toata operatiunea de mai sus pentru un fisier mkv de 6-7 GB...
    stiti cumva alt program mai performant cu care operatiunea sa dureze sensibil mai putin ?
    Da, PS3 Media Server si faci stream direct de pe computerul tau fara sa mai stai la convertit. Asta daca iti sunt conectate in aceeasi retea de internet.

18. #6238 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    imi poate da cineva o adresa de US pt ps3 pe privat. momentan am cont pe romania.

19. #6239 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

20. #6240 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Vezi poate gasesti ceva raspunsuri aici!
    Pfoa, merci mult e super complex link-ul asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.