40 ore pe luna,eu joc pe ea minim 7-8 ore.luata in vara trecuta,asta ar insemna k la vara cade???
---------- Post added 13-03-2010 at 10:56 AM ----------
7-8 ore pe zii am uitat sa specific![]()
40 ore pe luna,eu joc pe ea minim 7-8 ore.luata in vara trecuta,asta ar insemna k la vara cade???
---------- Post added 13-03-2010 at 10:56 AM ----------
7-8 ore pe zii am uitat sa specific![]()
nu reusesc sa imi fac cont pe PSN sunt conectat la net nu imi gasesc un sign-In ID![]()
RECOMAND!
KontrolFreek Performance Gaming Gear - FPS Freek and SpeedFreek for Xbox 360 and PS3 Controllers
Am asa ceva, si dupa ce te obisnuiesti cu ele, poti juca lejer la sensibilitati mai mari cu aceeasi acuartete, ca si fara ele cu sensibilitate mai mica.Merita!
Asta e si unul din motive pt care nu-mi place slim-ul. Se incalzeste prea tare.
Nu inseamna astaMie mi-a picat blocul optic dupa 3 ani, avand in vedere cantitatile de praf pe care a trebuit sa le "inghita" PS3-ul.
Am folosit consola din plin si nu numai pt jocuri, neprotejand-o deloc. Deci, asta inseamna ca am avut uptime si de 1 saptamana, 2-3 zile fiind la ordinea zilei, din care ~40 ore jucate /saptamana.
Din punctul meu de vedere PS3-ul este incredibil de rezistent la factori externi si daunatori.![]()
mie singurul lucru care nu imi place nici la slim(banuiesc ca asa este si la fat) este ca aerul cald iese exact pe mufele din spate si nu cred ca trebuie sa fii inginer ca sa-ti dai seama ca nu e chiar OK, mufele au si ele contacte care acestea se pot dilata in timp de la caldura aia, chiar nu pricep de ce au ales constructia asta![]()
nu am auzit inca nici un caz pentru ditalatarea contactelor de la mufe si nici nu cred ca voi auzi. daca era sa fie o problema se gandeau ei si la asta. parerea mea.
Eu is mai old school la gaming de felul meu (dat fiind ca am inceput de pe Commodore C64) si nu-mi place deloc treaba asta cu digital downloads, prefer sa am jocul fizic daca tot dau bani pe el sa-l cumpar original!
Imi aduc aminte ca pe la sfarsitul 90s si inceputurile noului mileniu inca se vindeau jocurile (cel putin cele PC) in cutii mari si frumoase cu materiale bonus si fara sa iei Collector's Edition, care stim cat costa...
Am si astazi o cutie minunata cu Heroes of Might and Magic Compendium, adica Heroes 1 & 2 fiecare in jewel-case cu tot cu add-on, manual color si 2 pliante cu bestiary din universul HOMM. Asta da pachet de joc!
Astazi s-a ajuns ca le luam in simple cutii de plastic cu un manual subtirel, discul si atat. Sunt dezamagit, a ajuns din manufactura industrie gaming-ul!
Azi mi-a dat slimul primele freeze-uri... deci joc 2-3 ture MAG si se blocheaza... dupa il inchid si ma pun la Uncharted 2 si joc 4 ore... intru din nou in MAG si imi da freeze din prima tura pe care o joc... acum vine intrebarea, poate sa imi dea freeze din cauza internetului? (avand in vedere ca imi da doar cand joc online)
Bookmarks