Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 411 of 1175 FirstFirst ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 461 511 911 ... LastLast
Results 8,201 to 8,220 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #8201 SP
    Junior Member v3n0m56's Avatar
    salut... am si eu o consola de ceva vreme...
    si am o problema...
    aseara ma jucam fifa09 si la pauza mi s-a blocat...nu tu meniu nu tu butoane...nimic... am incercat sa scot cd-ul si nu a mers...in schimb beculetul albastru se aprindea si se stingea incontinuu ca si cum unitatea optica ar lucra... off/on... am bagat cd-ul... surpriza..nu mi-l mai incarca...si la fel si cu celelalte jocuri pe care le am...nu imi apare icoana de la joc acolo in "game" in meniul initial... ce sa fac? please ajutor urgent...

am uitat sa mentionez...cand bag discul inautru totul pare ok...becul albastru ramane aprins constant insa mi se pare ca nu invarte discul...nu se aude zgomotul acela specific...

2. #8202 SP
    Member thomas's Avatar
    Quote Originally Posted by v3n0m56 View Post
    si am o problema...
    aseara ma jucam fifa09 si la pauza mi s-a blocat...nu tu meniu nu tu butoane...nimic... am incercat sa scot cd-ul si nu a mers...in schimb beculetul albastru se aprindea si se stingea incontinuu ca si cum unitatea optica ar lucra... off/on... am bagat cd-ul... surpriza..nu mi-l mai incarca...si la fel si cu celelalte jocuri pe care le am...nu imi apare icoana de la joc acolo in "game" in meniul initial... ce sa fac? please ajutor urgent...

am uitat sa mentionez...cand bag discul inautru totul pare ok...becul albastru ramane aprins constant insa mi se pare ca nu invarte discul...nu se aude zgomotul acela specific...
    sal, dupa descrierea ta banuiesc ca nu iti mai merge unitatea optica blue-ray (nu mai citeste )
    sa ma corecteze cineva daca gresesc.

3. #8203 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    si am o problema...

Sa dus unitatea Blu-ray, duo la garantie sau apeleaza la http://www.consolegames.ro/forum/52-post1.html

4. #8204 SP
    Junior Member v3n0m56's Avatar
    si problema si mai mare e ca , consola e a unui prieten...si imi e cam aiurea sa ii zic ca i-am stricat-o:-s
    imi puteti spune cam cat m-ar ajunge sa ii schimb unitatea si cum sa fac asta cat mai repede? mersi mult

5. #8205 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    daca nu ma insel , 400 de lei la donely ... dai click pe nick-ul care ti-am zis si ii dai mesaj , daca nu e in garantie ...

6. #8206 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Cu zoom rezolvi problema si mai ai la setari (apesi triangle) view: full pixel sau standard.
    am reusit pana la urma cu functia "caracter size" dar chiar si la max.(+2) scrisul de pe paginile de net se vede micut, iar la un tv de 120 cm mi se pare chiar o ciudatenie, pe vechiul CRT paginile se vedeau normal...

7. #8207 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    si problema si mai mare e ca , consola e a unui prieten...si imi e cam aiurea sa ii zic ca i-am stricat-o:-s
    imi puteti spune cam cat m-ar ajunge sa ii schimb unitatea si cum sa fac asta cat mai repede? mersi mult
    Asta e una din cele 2 probleme cunoscute ale PS3-ului, alaturi de YLOD.
    Nu e vina ta, probabil era pe duca unitatea optica si s-a intamplat sa pice cand era la tine.
    Ma gandesc totusi ca nu ai jucat fotbal cu PS3-ul.
    Incearca sa-i explici omului cum sta treaba, arata-i eventual pe net ca si altii au aceasi problema, si ar trebui sa inteleaga.

8. #8208 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

"

We're moving backwards people!"

Ce comentarii in link-ul postat de Dj Mo,m-am prapadit de ras,si m-am regasit in multe din elelol.Nici pe mine nu ma atrage ideea,deabea mi-am cumparat si eu un TV LCD acum 2 ani,altul n-o sa vina mai repede de 2-3 ani de acum incolo.

9. #8209 SP
    Member paulone's Avatar
    Domnilor, va rog lamuriti-ma si pe mine ,recent mi-am achizitionat un TV full HD si am cateva intrebari legate de redarea pe console:
    -exista jocuri de PS3 si la 1080p sau doar la 720p cum imi arata mie TV-ul?(vorbesc strict de HDMI)
    -de ce la TOATE jocurile de PS2, cu iesire prin component original Sony, imi arata ca au doar 576i si 4:3, ma asteptam macar la 720i
    -de ce imaginea la PS2(vorbesc doar de jocuri) nu "umple" ecranul, chiar si la jocurile care sunt 16:9? noroc ca am o functie la TV, "zoom cinema" ca altfel ramanea o "rama" neagra in jurul imaginii
    -componentul nu "poate" mai mult de atat, sau la 576i sunt toate jocurile de PS2?
    -de ce chiar si la redarea unui DVD original pe PS2, prin acest component, imi arata tot 576i si tot 4:3?(noroc ca la DVD se "umple" automat imaginea)

Va rog mult lamuriti-ma ca mor de curiozitateVa multumesc anticipat.

10. #8210 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Ai incercat sa-l partitionezi? Si eu folosesc HDD extern de 640GB si l-am partitionat in 3 partitii din care unul FAT32 de 250GB care imi sunt suficienti pentru PS3.
    Bravo, esti destept.
    Hai sa va spun si cum am procedat:
    - am folosit partition magic si l-am partitionat im 3
    - doar o parte am reusit sa o fac fat32 de 198gb (200gb ar fi maxim posibil pt fat32)
    - restu de 2 au ramas ntfs
    And of story.
    Thx for your support.

11. #8211 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    E end of story ...

12. #8212 SP
    Member thomas's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Bravo, esti destept.
    Hai sa va spun si cum am procedat:
    - am folosit partition magic si l-am partitionat im 3
    - doar o parte am reusit sa o fac fat32 de 198gb (200gb ar fi maxim posibil pt fat32)
    - restu de 2 au ramas ntfs
    And of story.
    Thx for your support.

200 gb fat32 maxim pt un hdd extern sau intern ? ms

13. #8213 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Domnilor, va rog lamuriti-ma si pe mine ,recent mi-am achizitionat un TV full HD si am cateva intrebari legate de redarea pe console:
    -exista jocuri de PS3 si la 1080p sau doar la 720p cum imi arata mie TV-ul?(vorbesc strict de HDMI)
    -de ce la TOATE jocurile de PS2, cu iesire prin component original Sony, imi arata ca au doar 576i si 4:3, ma asteptam macar la 720i
    -de ce imaginea la PS2(vorbesc doar de jocuri) nu "umple" ecranul, chiar si la jocurile care sunt 16:9? noroc ca am o functie la TV, "zoom cinema" ca altfel ramanea o "rama" neagra in jurul imaginii
    -componentul nu "poate" mai mult de atat, sau la 576i sunt toate jocurile de PS2?
    -de ce chiar si la redarea unui DVD original pe PS2, prin acest component, imi arata tot 576i si tot 4:3?(noroc ca la DVD se "umple" automat imaginea)

Va rog mult lamuriti-ma ca mor de curiozitateVa multumesc anticipat.
    Da sint jocuri Full HD, scrie pe carcase.
    E normal ca jocurile PS2 sa fie 576i pentru ca sint SD, ai optiunea upscale in setari care mai aduce ceva imbunatatiri.
    DVD-urile deasemeni sint 576i, unele DVD-uri au aspect doar 4:3 altele au atit 4:3 cit si 16:9.

14. #8214 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Daca 576i ti se pare rezolutie de cacao pe LCD atunci incearca un PS2 NTSC care afiseaza doar 480i pe LCD TV/Plasma

15. #8215 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Da sint jocuri Full HD, scrie pe carcase.
    E normal ca jocurile PS2 sa fie 576i pentru ca sint SD, ai optiunea upscale in setari care mai aduce ceva imbunatatiri.
    DVD-urile deasemeni sint 576i, unele DVD-uri au aspect doar 4:3 altele au atit 4:3 cit si 16:9.
    Cum se face acest "upscaling" la PS2 ca mor de curiozitate? Ca din cate stiu eu, un upscaling adevarat se face cu aparate scumpe,2-3 mii de euro, in al doilea rand inca n-am aflat de ce chiar si la un joc 16:9 cum este Gran Turismo 4, imaginea nu "umple" ecranul fiind nevoit sa o maresc cu acel "cinema zoom"???

16. #8216 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da, sunt 16:9 dar rezolutiia e mica. 16:9 arata doar "forma" nu si cat de mare e, cu cat rezolutia e mai mare cu atat o sa se vada mai mare pe ecran ( daca ai ecran destul de mare)

17. #8217 SP

18. #8218 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Da, sunt 16:9 dar rezolutiia e mica. 16:9 arata doar "forma" nu si cat de mare e, cu cat rezolutia e mai mare cu atat o sa se vada mai mare pe ecran ( daca ai ecran destul de mare)
    merci mult, acum incep sa pricep, deci un joc de PS2 poate fi 16/9 dar cu rezolutia aia de *** 576i e normal ca n-are cum umple un LCD de 119cm full HD cum este al meu, chiar la asta nu m-am gandit ca este posibil, sper sa nu mai descopar si alte ciudatenii, oricum una peste alta ca o concluzie generala pt.un LCD full HD merita numai PS3, PS2 merge foarte bine si pe un CRT la ce "poate" ellol

19. #8219 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by thomas View Post
    200 gb fat32 maxim pt un hdd extern sau intern ? ms
    extern.
    din cate am citit pe aici baietii au 500gb la ps3 intern (schimabt normal) si le merge ok fara probleme.

Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    E end of story ...
    eram de pe tel, se intelege ...

20. #8220 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Yakuza 4 Coming Exclusively to PS3 in Spring 2011

Yakuza 4 also builds on the style of the original Yakuza foundation by adding three new playable characters, each with a distinct personality and fighting style.
    We’d also like to confirm what we feel is important news for our fans: the Hostess Clubs will be returning in Yakuza 4!
    Attached Images Attached Images 4683390799_019e50dcd6_b.jpg 4684019966_86aafae626_o.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.