Calibrate motion este strict pt ps move.
Sal, daca schimb hardul la PS3 si nu vreau sa salvez nimik, imi raman conturile si trofeele ?
Conturile si trofeele raman. De altfel te poti loga si de pe calculator pe PlayStation Network si vezi toate trofeele. Nu stiu sigur daca raman si pe consola sau trebuie sa creezi iar userii cu datele de logare corespunzatoare ca inainte de schimbare....
pai asta ma intereseaza,sa ramana si pe consola....ca pe net stiu ca pot sa le vad pe PSN...dar nu stiu sigur,de asta intreb
Sincer nu mai tin minte daca atunci cand am schimbat hardul(din 80Gb in 500Gb) erau userii inca acolo(eu am facut intai backup la hardul vechi)... Dar pot sa-ti zic ca era necesar sa am ultimul update pe un hard extern pentru ca dupa ce formateaza hardul cel nou consola va cere sa reinstaleze sistemul.
Eu oricum pentru orice eventualitate imi trecusem pe hartie userii cu toate datele lor pentru ai putea creea in caz ca nu mergea sa pun datele la care facusem backup...![]()
Cand instalezi noul HDD faci un user nou pe consola, si iti introduci datele pentru PSN. Inainte sa schimbi HDDul, da sync la trofee.
Bookmarks