Cum downloadez filme de pe PS Network ca tot vad in reclame pe net, dar nu gasesc sectiunea VIDEO acolo sus pe contul de US?
Cum downloadez filme de pe PS Network ca tot vad in reclame pe net, dar nu gasesc sectiunea VIDEO acolo sus pe contul de US?
Cred ca din cauza ipului dar, poate ma insel. Recunosc ca si mie mi-ar place sa am optiunea aia.
Primul trailer pentru Star Wars Battlefront 3: videogaming247 Blog Archive Star Wars Battlefront 3 footage leaked?
Dap arata acceptabil pentru cate chesti se vor intampla , si din cate tin eu minte battlefront 2 avea 32 de playeri pe harta daca isi mentine numaru merita bani din plin![]()
ms maniac.oricum eu nu am formatat nimic,am sters doar demo-urile pe care le aveam si mi-a mers fara probleme ratchet-u.
tot ce speram e sa fie vina jocului si nu a consolei.
ms din nou ca m-ai lamurit/linistit![]()
@paul-nu prea cred ca aceea va fi coperta pentru god of war3...si este adevarat se va lansa in 2010?![]()
in sfarsit putem vedea calumea si filme de pe youtube pe ps3
YouTube Gets PlayStation 3 and Wii-Friendly: News from 1UP.com
Exista vreo setare, care sa-mi dezactiveze atunci cand un user este online/offline? ... Acea notificare care apare in sus dreapta ecranului.
Mi-a venit si mie Socom bundle impreuna cu headsetul oficial sony !
Am o problema. Am urmarit instructiunile de pe manual, dar cand dau sa scaneze pentru headset imi apare "Scanning for devices" . Am asteptat cred 30 de minute si tot nu mi-a detectat .
Ma poate ajuta cineva va rog ?
mi-a venit ds3 este superior fata de siaxis nu scartie materialu e solid dar vibratile nu prea se simt asa bine cum era la ps2 in rest e ok![]()
Ai tinut apasat pe butonul power al headsetului,pana ce au inceput sa clipeasca alternativ si ledul verde de la "power" si ledul rosu din jurul butonului "mic mute"?
Da, ma rog...in cele din urma i-am dat de cap si am reusit sa o registrez. Am lasat'o la incarcat 3 ore cum zicea in manual apoi a reusit sa o detecteze !See ya online !
Aseara jucam COD5 online cand la un moment dat mi s-a blocat in Lobby...mentionez ca o zi inainte de acest lucru se juca fiu-meu la Bad Company (singleplayer) si la fel la un moment dat s-a blocat...in ambele cazuri a trebuit sa resetez consola ca nu mai puteam sa fac nimic pe butoane. Oare ce sa fie baiu...sper ca nu da ceva semne de duca Ps3-ul?
Bookmarks