Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 1175 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 554 1054 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #1061 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Aceasi problema o mai am si eu din cand in cand la TopSpin3 online.
    E singurul joc la care se blocheaza cateodata si discul nu e zgariat.
    Pe single player cat am jucat nu s-a blocat niciodata.

Insa aseara am jucat cu ffocus si i s-a blocat si lui asa ca ma gandesc ca e o problema a jocului in modul online.
    Jocurile pe care le-ai mentionat tu nu le am asa ca nu imi pot da cu parerea.

2. #1062 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    mi-a venit ds3 este superior fata de siaxis nu scartie materialu e solid dar vibratile nu prea se simt asa bine cum era la ps2 in rest e ok
    merita luat? eu inca ezit sa imi cumpar, e chiar as o diferenta in bine daca simti vibratiile alea ?

3. #1063 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    merita luat? eu inca ezit sa imi cumpar, e chiar as o diferenta in bine daca simti vibratiile alea ?
    Eu zic ca merita.Vibratiile sunt foarte bine implementate in unele jocuri,plus ca e mai solid.Il simti altfel in mana

4. #1064 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by ady_ro View Post
    Aceasi problema o mai am si eu din cand in cand la TopSpin3 online.
    E singurul joc la care se blocheaza cateodata si discul nu e zgariat.
    Pe single player cat am jucat nu s-a blocat niciodata.

Insa aseara am jucat cu ffocus si i s-a blocat si lui asa ca ma gandesc ca e o problema a jocului in modul online.
    Jocurile pe care le-ai mentionat tu nu le am asa ca nu imi pot da cu parerea.
    o fi de la net

5. #1065 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    pai se intampla cateodata sa se blocheze si consola nu doar jocul
    cand se intampla sa dea freeze in joc dar sa pot intra in meniu inteleg ca e de la net

insa am patit de vreo 2 sau 3 ori sa se blocheze si consola si sa trebuiasca sa dau un reset de la butonul on/off din fata

6. #1066 SP
    Junior Member ClauBauBau's Avatar

Smile Plati Online pe PSN !!!

Am si eu o MAREEE PROBLEMA....nu reusesc dupa mai multe sfaturi date de cativa de pe FORUM sa pot sa platesc cu card niste chestii pe care vreau sa le descarc de pe PSN....ma poate ajuta si pe mine cineva care SIGUR stie ce si cum trebuie facut ??? Multumesc Anticipat tuturor care sper ca ma vor ajuta sa scap de aceasta problema !

7. #1067 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    am si eu un joc cu trophy de 0% pentru ca l-am bagat si nu mi-a placut
    cum fac sa sterg sa nu mai apara acolo la Trophy colection

8. #1068 SP
    Member Imperatore's Avatar
    nu e neaparat de vibratii, bine ca si ele au rolul lor, insa materialul este mai dur, nu mai face urat asa in mana cand scartie si este mult mai greu fata de sixaxis clasic, eu zic ca merita.

9. #1069 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    emptysilence, nu cred ca poti sa stergi jocul de acolo. Si eu am 0% la SSHD ca am avut doar demo-ul si a ramas acolo.

10. #1070 SP

Unhappy Probleme PSN

Cine ma ajuta si pe mine sa imi fac si eu CONT pe PSN si sa si reusesc sa fac plati si sa descarc de la ei din STORE ....PLS PLS

11. #1071 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    trebuie sa ai o adresa de mail si cand te intreaba aia de o adresa de domiciliu sa fie de us (intra pe google si cauta ceva de la o firma, magazin sau de pe un site cu vanzari de case noteaza si codul postal si cam asta ar fi
    apoi sa ai un card care sa fie acceptat. cel mai uzual, care am vazut sa mearga e cel de la ING visa parca

12. #1072 SP
    pai asta am facut...am luat o adresa de US si am dat datele ....si ajung la faza in care cand vreau sa pun bani acolo la WALLET imi zice sa dau datele de card...si completez in prima pagina initial toate datele de pe card dupa care in pagina urmatoare imi zice sa dau BILLING ADRESS of your card si ce mai fac ca nu pot sa modific US acolo si daca dau adresa de pe card imi zice ca nu merge

la tine a mers din prima ??/

13. #1073 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    La PlayStation se pot cumpara puncte/adauga bani pe cont prin intermediul unui cod , cumparat din diferite magazine ? (cum are xbox360 microsoft points, si cred ca si Wii-ul, insa nu sunt sigur)

14. #1074 SP
    pai si care ar fi magazinele alea sa le ia dreaq?

15. #1075 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    a mers din prima da si parca billing address am pus-o tot pe aia de us

16. #1076 SP
    lasa-mi si mie un ID de mess sa vb mai multe acolo poate pana la urma reusesc si eu sa rezolv problema asta care ma cam streseaza avand in vedere ca nu pot face nimika

17. #1077 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    La PlayStation se pot cumpara puncte/adauga bani pe cont prin intermediul unui cod , cumparat din diferite magazine ? (cum are xbox360 microsoft points, si cred ca si Wii-ul, insa nu sunt sigur)
    sunt carduri cu o suma preincarcata de bani.
    se pot cumpara din multe locuri va dau 2 exemple:
    webpredator, daca imi aduc bine aminet vreo 200 ron pt o cartela de 50 usd http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/

sau de ex pe ebay dar nu mai am link acum.

spor

18. #1078 SP
    si odata cunsumati cei 50$ cardul il poti arunca sau se poate incarca la infinit??

19. #1079 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    fratilor mi-am luat un cablu hdmi si TV meu e LCD si are HDMI si m-am uitat la manual si scria 720p 1080i si dupa ce am connectat ps3 si TV prin hdmi l-am aprins si ca sa vezi ,imaginea nu era pe tot ecranu era mai ingusta can somebody help me ? (era in orizontala mai mult)

20. #1080 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Quote Originally Posted by ClauBauBau View Post
    si odata cunsumati cei 50$ cardul il poti arunca sau se poate incarca la infinit??
    cardul nu se incarca, se cumpara si se foloseste doar 1 data

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 1175 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 554 1054 ... LastLast