News: Warhawk director teases new Sony game - ComputerAndVideoGames.com
Warhawk game director and LightBox Interactive president Dylan Jobe has hinted that the studio's soon to reveal its secret Sony project.
News: Warhawk director teases new Sony game - ComputerAndVideoGames.com
Warhawk game director and LightBox Interactive president Dylan Jobe has hinted that the studio's soon to reveal its secret Sony project.
Inca o intrebare pt.profesionistii in ale consolelor....vreau sa schimb masa actuala de lemn in care imi tin PS3-ul cu una de sticla, vreau acest lucru deoarece am observat ca atunci cand se invarte discul in consola(in special cele bluray) se aude un zumzait(nesuparator) dar care totusi in linistea noptii e oarecum sacaitor. Intrebarea mea este: prin sticla se mai transmite acel zumzait? Stiu ca mai exista o solutie cu un stativ pe perna de aer dar este mult mai costisitoare....Are cineva masa AV din sticla, este mai buna decat cea de lemn?![]()
M-am gandit ca poate stiti pe cineva de incredere. Au murit 5 copii ca am intrebat. JEEZ
Pai tocmai aici e buba, daca as sta intr-o zona galagioasa cu siguranta ca n-ar mai conta zumzaitul , problema este ca zona mea fiind de case(pe o strada mica) se aude orice de la o anumita ora. Ideea cu mouse pad-ul este totusi de luat in considerare, dar intrebarea mea ramane: este sticla mai buna decat lemnul pt.PS3?Intreb pe cine are masa de sticla, fiindca mica vibratie a consolei imi face impresia ca se propaga mai tare prin foaia de pal decat prin cea de sticla....Comparatia cu tramvaiul -ce vibreaza mai tare geamul sau mobila-nu este relevanta in acest caz.
asta cu zgomotul scos&propagat de lemn o remarcasem de cand mi'am luat prima consola ... pe lemn,se propaga ... banuiesc,intuiesc,ca pe sticla ar fi la fel(mai ales,daca,sticla ar fi destul de groasa) ... pune'o,daca te deranjeaza acel zumzait,pe un fel de suport ca un scaunel dar care sa aiba mijlocul de sub consola decupat(ar ajuta mai mult la racire,chiar) ...
Am si eu o problema ... Am un ps3 slim cumparat recent si are 2 jocuri full cumparate de pe Network ! Eu am facut alt profil cu numele meu contu meu tot ... intrebarea mea este pot sa sterg profilu original sa zic asa de pe cel care s-au facut cumparaturile? Nu faceam alt profil daca puteam sa schimb mailu si Psn dar nu ma lasa nu stiu de ce .....
Poti sa il stergi,dar daca il stergi nu iti mai merg jocurile downlodate de pe PSN,mai bine il lasi acolo,eu am vreo 14 xD
salutare tuturor,am de cateva zile o consola ps3 slim 320gb si am apucat sa imi fac cont pe romania ( ca romanul nu citeste nimic pe net sa vada ce si cum) si acum vreau sa sterg acel cont, ma poate ajuta cineva? multumesc frumos!
P.S. daca vrea cineva sa imi dea si ales sugestii fara legatura cu intrebarea, ce ar tr sa mai fac ce ar fi bine sa fac le primesc cu drag.
multumesc,
Intrii in recovery mode si-i dai Restore PS3 System. Dar ce ai cu contul ala de vrei sa-l stergi? Poti sa faci altul si gata.
Ms. frumos pentru ajutor, am dat direct delete la user e ok? Nu aveam nimic special cu contul dar mi am facut altul pe uk si ma gandeam sa nu imi faca probleme.
E OK. Dar orice cetatean care detine un PS3 are un cont pe Romanaia (pe care se joaca, cu date reale), un cont pe USA si UK (download, PSN+, etc...) si optional Japonia, Hong-Kong, Australia, etc...! Conturile nu se musca intre ele.
@Venom perci frumos
@AndRewqp merci frumos
daca ma mai puteti ajuta cu diverse lucrui (ce sa mai fac ce sa mai down.) primesc cu placere
One person claims to have broken into the PlayStation Network, and what he has found is rather shocking. If his findings are accurate, your credit card information is being sent to Sony as an unencrypted text file, and Sony is watching every single thing you do with your system, keeping detailed records all the while.Report: PSN hacked, showing stunning lack of credit card security"Sony is the biggest spy ever... they collect so much data. All connected devices return values sent to Sony's servers," the hacker said. He claims that Sony knows what controllers you're using, what USB devices are plugged in, what sort of television you're using—everything.
Holy mother of all![]()
Salut, am si eu o problema cu ps3-ul. In timp ce ma joc mi se stinge de unul singur si numai se aprinde beculetul rosu pentru cateva minute. Stie cineva ce o avea? Please help.
Bookmarks