Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 617 of 1175 FirstFirst ... 117 517 567 607 615 616 617 618 619 627 667 717 1117 ... LastLast
Results 12,321 to 12,340 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #12321 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Am sperat sa pot sa ma bucur si eu putin de PS3 in perioada asta, sa apuc sa ajung macar la un lvl 33 la Bad Company 2, ca in rest facultatea, lucrul si celalalte activitati imi umplu tot timpul. Rar am timp 2 ore sa ma "scufund" intr-un un joc. Sunt convins ca nu sunt singurul. Ce jalnice pot fi persoanele care fura aceasta libertate a milioanelor de oameni din lume doar pentru o ambitie stupida sau un cont, personal, de reglat. Persoane care fac parte din cea mai josnica speta umana. O sa primeasca la un moment dat ce li se cuvine iar pana atunci ma voi razbuna pe ei in modul cel mai urat posibil acum: ma duc sa scot un timp bun pe Nurburgring in Shift 2. Wish me luck

2. #12322 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Da, din pacate tot cei care cumpara jocuri si sunt "legit" au de suferit.
    Probabil piratii se amuza in acest moment de numai pot, ca pe ei nu-i afecteaza cu nimic, ca s-asa nu aveau PSN.
    De fapt nu stiu de ce ma mai mira: PS store RO nu avem, nici macar jocurile nu ajung la data lansarii la noi.
    Parca avem numai dezavantaje.

Acum ca Hristos a Inviat, asteptam sa invie si PSN-ul.

3. #12323 SP
    Junior Member IuLy's Avatar
    e deja duminica and still no PSN ...chiar...oare ce se intampla daca intr-o zi li se vor pune pata celor de la sony sa inchida psn-ul definitiv? V-ati pus vreodata intrebarea asta?

4. #12324 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by IuLy View Post
    chiar...oare ce se intampla daca intr-o zi li se vor pune pata celor de la sony sa inchida psn-ul definitiv? V-ati pus vreodata intrebarea asta?
    chiar nu mi-a trecut prin cap asa ceva iti dai seama cum ar fi, vom trece cu totii pe xbox 360 naspa...

5. #12325 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ne vom ciocni controllerele.
    "PSN a inviat!"
    "Sa mori tu?!"

6. #12326 SP
    Banned tacconi's Avatar
    anonymous a fost prins in california se pare... sa vedem daca apare ceva pe stiri...

7. #12327 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    anonymous a fost prins in california se pare... sa vedem daca apare ceva pe stiri...
    O sursa, ceva?

8. #12328 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu vor inchide Sony serviciul Live niciodata. Poate doar il vor trece pe bani. Daca ar face miscarea care o ziceti voi in secunoda 2 compania ar intra intr-un viitor faliment.

9. #12329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Se cheama Playstation Network. Live este la Xbox

10. #12330 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu am spus altceva in postul meu. Dar ma bucur ca mi-ai zis cum se numeste serviciul online de la Sony ca pana acum am crezut ca ma joc pe Cartoon Network.

11. #12331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am inteles ce ai spus tu. Nu stiu totusi de ce te-ai suparat daca ai facut o greseala

12. #12332 SP
    Member s0whaT's Avatar
    O dati in extreme cu inchiderea PSN ului.
    Nu se stie clar cine si ce . Hackerii spun ca sunt nevinovati si sony are o prb interna , Sony ca au fost atacati de hackeri bla bla bla.

Sper sa l deschida cat mai repede . Te plictisesti doar dupa 2 min de fifa 11 .

13. #12333 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    ce nasol trebuie sa fie pentru cei cu ps plus care abia acuma si lau cumparat
    deja primele zile sor dus asa aiurea.Si e chiar nasol pentru toaota lumea tinand cont ca sapt asta au iesit Portal 2,MK 9 si Socom
    in primul majortitatea si-au luat mk 9 pe ps3 pentru extra content si socom fiind un ps 3 exlcusive si mai mult un multyplayer based game
    e chiar nasol ca se intmpla asta dar trebuie sa avem rabdare pana atunci Portal 2 care e genial

14. #12334 SP
    Banned tacconi's Avatar
    nup.. asta mi-a zis cumnatul meu care locuieste acolo....

15. #12335 SP
    Teraflops Graft's Avatar

16. #12336 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Elpresador: despre tot tărăboiul ăsta:
    ...why is this open?!!?!?? )))))))))))

17. #12337 SP
    Member Moromete's Avatar
    De ce apare efectul de Freeze intr-un joc si in altul nu?..ce este un freeze(tehnic)..multumesc

18. #12338 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    A 3-a zi si tot nimic deja situatia devine penibila...

19. #12339 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Și eu am auzit că anul ăsta apare PS4, tot de pe tuităr. E pe internet, deci nu are cum să nu fie adevărat!

�n altă ordine de idei, hăhă, good comic, e amuzant pentru că-i adevărat!
    ...mda. Kevin Buntler te poate convinge ca laptelei negru si soarele verde.

20. #12340 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    A 3-a zi si tot nimic deja situatia devine penibila...
    Intr-adevar, deja devine jenant pentru Sony.

Poate ne rasplatesc cu 20� pe fiecare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.