Sony pregateste bunaciunile pt. prejudiciul si disconfortul cauzat de intreruperea serviciului PSN.
*"Selected PlayStation entertainment" content for free download; differs by region, details to be shared soon
*30 days of free PlayStation Plus service to PlayStation Network users, and 30 days added free to existing PS+ members
*30 days free Music Unlimited service for Qriocity subscribers
Sony details PSN 'Welcome Back' program - Shacknews.com
Router wireless TP-LINK TL-WR340G TL-WR340G
sa citesti si comentariile userilor sa vezi daca e cam ce ti-ar trebui tie![]()
Nu recomand Belkin, sunt slabi.
Pana la urma am luat un Linksys care e mai stabil pe RDS. Dar tot are un minus: nu accepta soft custom. Cred ca D-link e mai recomandat.
hai ma sony da-o-ncolo ca vine imediat taco pablo escobar ala si ne zice "vam zis i-o"...![]()
pai eu nu folosesc consola modata, mi se poate prezenta avantaje si dezavantaje la consola modata? multumesc!
pai are reduceri PS plus, dar platesti pt ele.tot Sony castiga. cand expira Plus, nu te mai poti juca jocurile gratis. Doar cele pt care ai platit ceva.
�ntrebarea ta era cam suspicioasă.
Probabil după acordarea serviciului plus, dacă mă va prinde �mi voi face abonament pentru o perioadă de un an. Momentul oportun pentru deschiderea porților Plus, probabil această mișcare va avea un impact pozitiv și semnificativ �n perimetrul +.
Bookmarks