@mo: the power of clickingiz.......incredibile....yes?
p.s: recomand inchiderea topicului temporar pana revin lucrurile...sau...ma simt obligat sa ii dau trace la mirceasi nu prea iasa bine
![]()
@mo: the power of clickingiz.......incredibile....yes?
p.s: recomand inchiderea topicului temporar pana revin lucrurile...sau...ma simt obligat sa ii dau trace la mirceasi nu prea iasa bine
![]()
de ce sa inchizi topicul ?multi intra aici ca sa vada cand revine PSN-ul si sa se intereseze despre alte lucruri legate de PS3
Care dintre voi are controller de ps3 DS3 white ? as vrea sa stiu se murdareste cum zic unii?
http://www.slashgear.com/gallery/dat...3-ds3white.jpg
Cica ar fi o forma de divertisment ...asa zicea cineva p'aici
Radem noi radem dar parca vad ca iar o nimereste omu cu 4 mai ( am mai ras noi odata de el cu 3 mai saptamana trecuta )![]()
Observ ca el si cu RO Mircea se pricep la viitor , asa ca-i rog si eu frumos pe aceasta cale ....daca imi pot spune pe cat imi soseste si mie comanda de pe zavvi la Brink . Multumesc anticipat .
Bafta
LE : Eu nu stiu cine este acest RO Mircea ...?? intreb si eu sa nu mor prost ....
Din cate am prins si eu RO Mircea e mare mare hacker ca stie sa puna windowsu sau ceva.
Stii cum tipa ciobanul " petrica, petrica, da pe gsp!", asa si colegul nostru " RO Mircea, RO Mircea, da pe PSN"
Uite acum m'am mai uitat pe aici si am gasit definitia. Citez
RO Mircea = o umbra, se manifesta dupa voia proprie in orice joc online pe PSN, citeste forumul, nu contribuie, rezulta lurker. E tare ca are rabdare sa refuze de atatea ori sa isi faca cont pe site ca apare mesajul ala cu fa'ti cont pe forum ca sa vezi tot ca si'asa e moca
Anyway, bull****e aside, ce e mult a trecut, ca se reia online'ul inainte sau dupa aniversarea distinsului nostru coleg, oricum e chestie de zile, nu de saptamani ca pana acum.
Se murdareste ca cel de xbox, care e alb. Am controlerul de windows si chiar daca nu-l folosesc o buna bucata de vreme, se pune prafu' pe el si se vede, chiar daca-l stergi dupa![]()
Eu am alb și �l iubesc, arată cel mai bine dintre toate culorile. Se murdărește la fel de repede ca și celelalte culori (acum depinde și c�t de mult �ți transpiră m�inile pe el), singurul dezavantaj este că se observă mai repede din cauza nuanței deschise (doh). Se curăță foarte ușor �n schimb, cu o periuță de dinți și 2-3 minute la dispoziție, arată ca nou.
-
Client Twitter pentru PS3: http://code.google.com/p/xbmc-xtweet
-
cine anunta aici primul ca PSN-ul si-a revenit castiga un Mentosan si un Brifcor. RECE!!![]()
Bookmarks