Vaileu' jocuri full. Dead Nation + Infamous/Wipeout = epic win. Totusi nu pricep ce e cu stelutele alea...
LE: nu am vazut ce a zis viezure
Mi se pare mie sau au sters acel post? Cred ca au cedat multimii nemultumite si se razgandesc. Hai cu MAG!
Un tip de pe forumul oficial a reusit sa copieze tot anuntul deja sters de pe blog. Jocurile cu steluta vor fi inlocuite de altele pe DE Store.
- For eligibility for the welcome back programme consumers must be an account holder on 20 April 2011. Specific details about these offers and eligibility requirements will be posted as the services go live. All existing PSN registrants have 30 days from when the welcome back programme goes live to redeem their content.
- For the German market, InFamous and Dead Nation will be replace with Super Stardust HD and Hustle Kings in the selection of PS3 games.
- For the German market, Pursuit Force and Killzone Liberation will be replaced with Everybody’s Golf 2 and Buzz Junior Jungle Party in the selection of PSP games. Killzone Liberation will not offer online gameplay functionality.
- Access to the 30 days free PS Plus subscription is only available for those countries where PS Plus is offered. You will have access to the PS Plus content planned for May for 30 days. Access to the free games and exclusive features finishes at the end of the 30-day subscription period. Anything you buy with exclusive discounts, dynamic themes and premium avatars are yours to keep forever.
Pai doar 20 au apucat sa posteze, am citit cateva comentarii si toti le umplau frigiderul de carne. Sincer si eu am fost un pic dezamagit, puteau sa introduca macar un joc din seria motorstorm. InFamous este singurul care ma atrage, desii l-am jucat am facut prostia si l-am vandut, iar acum vreau sa il mai joc odata.
Sunt prea putine jocuri in lista aia. Nu as putea alege doua din lista asta. Al doilea joc l-as lua fortat.
daca si la pomana ne plangem... pana la urma e de apreciat gestul celor de la Sony de a oferi 2 jocuri full in compesatie.
Si ce-ai fi vrut? Sa nu ofere nimic si sa spuna ca "nu dam pomana, nu vrem sa uitati ce am facut."? De uitat nu uita nimeni stai linistit.. si cred ca si ei stiu asta. Eu sunt multumit cu ce ofera, in fond nu am avut de pierdut nimic.
Eu sunt foarte multumit de jocuri, desi cele 2 retailuri le am, infamous si lbp, ambele sunt niste jocuri superbe care merita jucate. Dead Nation ma atragea de mult si nici Wipeout nu pot sa zic ca imi era indiferent.
dupa ce STORE va reveni online,vom putea lua ceva din ce vor da ca scuza de intreruperea asta sau fiind intr'o tara fara STORE,nu vom putea download nimic din ce va fi free ...![]()
Doamne , voi va plangeti . Eu as mai rezista inca o luna fara PSN numai ca sa mai imi dea Sony cateva jocuri (fie ele vechi , nasparloase , etc. )
Principial vorbind, e simplu. Jocul online e o componenta a consolei. Cand am cumparat PS3, nu scria nicaieri ca, din moment ce PSN e gratuit, Sony isi rezerva dreptul de a asigura doar partial functionalitatea acestei componente. Asadar, Sony s-a obligat tacit sa asigure permanent functionalitatea ei. Cum in ultimele saptamani, nu au reusit sa-si indeplineasca aceasta obligatie, ei trebuie sa compenseze aceasta lipsa de care clientii nu sunt vinovati.
Details for PlayStation Network and Qriocity Customer Appreciation Program in North America – PlayStation Blog
All PlayStation Network customers can select two PS3 games from the following list. The games will be available for 30 days shortly after PlayStation Store is restored and can be kept forever.
- Dead Nation
- inFAMOUS
- LittleBigPlanet
- Super Stardust HD
- Wipeout HD + Fury
prostie cum ar fi???
tu nu intelegi, ca cei ce au atacat SONY, ar fi putut face asta oricarei corporati. Dar au ales SONY.
Nu te protejezi de ei.
Daca un pustan de 16 ani din Arad a spart singur securitatea de la PENTAGON si le-a intrat in servere si a vazut ce a vrut el, dapai un grup de hackeri cum este ANNONYMUS, la o corporatie cum e SONY.
Imi pare rau dar multi dintre voi nu vreti sa ganditi deloc.
Bookmarks