Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 683 of 1175 FirstFirst ... 183 583 633 673 681 682 683 684 685 693 733 783 ... LastLast
Results 13,641 to 13,660 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #13641 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ce ar fi sa incetezi in a te uita la filme cu HACKERELI?

2. #13642 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Ahem banuiesc ca SONY s-a gandit la faptul ca majoritatea avem mai multe conturi. Daca nu oare va fi posibil sa luam cate 2 jocuri cu fiecare cont?

3. #13643 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Ahem banuiesc ca SONY s-a gandit la faptul ca majoritatea avem mai multe conturi. Daca nu oare va fi posibil sa luam cate 2 jocuri cu fiecare cont?
    Banuiesc ca or sa limiteze fiecare consola in parte la 2 jocuri.

4. #13644 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    prostie cum ar fi???
    tu nu intelegi, ca cei ce au atacat SONY, ar fi putut face asta oricarei corporati. Dar au ales SONY.
    Nu te protejezi de ei.
    Daca un pustan de 16 ani din Arad a spart singur securitatea de la PENTAGON si le-a intrat in servere si a vazut ce a vrut el, dapai un grup de hackeri cum este ANNONYMUS, la o corporatie cum e SONY.
    Imi pare rau dar multi dintre voi nu vreti sa ganditi deloc.
    Asta e o problema strict intre Sony si Anonimous. Nu ne priveste pe noi, clientii Sony. Noi am fost privati fara vina noastra de un serviciu pe care Sony s-a obligat, in momentul punerii pe piata a consolei, sa ni-l ofere neconditionat. Sony are dreptul sa ceara despagubiri de la Anonymous, asa cum si noua ni se cuvin despagubiri (compensari) de la Sony.

5. #13645 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Dead Nation suna bine...ar fi mers si un MAG macar jumate de an decat oricare alt joc full,pentru mine cel putin si in + LBP a fost gratuit pentru cei care au luat subscriptie 1an de zile la PS+ macar daca-l dadeau Goty Edition

6. #13646 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Asta e o problema strict intre Sony si Anonimous. Nu ne priveste pe noi, clientii Sony. Noi am fost privati fara vina noastra de un serviciu pe care Sony s-a obligat, in momentul punerii pe piata a consolei, sa ni-l ofere neconditionat. Sony are dreptul sa ceara despagubiri de la Anonymous, asa cum si noua ni se cuvin despagubiri (compensari) de la Sony.
    Nu e chiar asa, daca citesti bine in EULA scrie clar ca Sony nu se obliga sa faciliteze PSN. Este in continuare un serviciu gratuit, iar tu cand ai acceptat EULA ai acceptat si faptul ca poti ramane fara PSN in orice moment fara drept de apel. In cazul Xbox Live ai tot dreptul sa ceri compensatie datorita faptului ca platesti pentru el separat. In momentul in care iti cumperi o consola, oricare ar fii aceea, platesti practic doar consola, nu si serviciile aferente (in afara de garantie).

Other than as set out in these Conditions, we give no warranty about the quality, functionality, availability, completeness, accuracy or performance of Sony Online Network or any Services available via Sony Online Network. We do not guarantee Sony Online Network will always be available or error free and we assume no liability for your inability to purchase or use any Services.

7. #13647 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    dupa ce STORE va reveni online,vom putea lua ceva din ce vor da ca scuza de intreruperea asta sau fiind intr'o tara fara STORE,nu vom putea download nimic din ce va fi free ...
    Daca ai cont doar pe RO nu cred ca o sa primesti ceva.
    Long live USA, UK and JAP accounts.

8. #13648 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Nu e chiar asa, daca citesti bine in EULA scrie clar ca Sony nu se obliga sa faciliteze PSN. Este in continuare un serviciu gratuit, iar tu cand ai acceptat EULA ai acceptat si faptul ca poti ramane fara PSN in orice moment fara drept de apel. In cazul Xbox Live ai tot dreptul sa ceri compensatie datorita faptului ca platesti pentru el separat. In momentul in care iti cumperi o consola, oricare ar fii aceea, platesti practic doar consola, nu si serviciile aferente (in afara de garantie).
    sa speram ca l-ai lamurit.

9. #13649 SP
    Junior Member mutu22's Avatar

Ajutor...nu pot sa-mi accesez contul

Buna, ma bazez pe inteligenta voastra ca sa ma ajutati.
    Am cont pe Ps3, eu joc online Call of Duty Black ops si dupa ce au avut probleme cu reteau astia de la sony au trimis mesaj ca tre sa intru de pe PC pe adresa mea pe care am creat-o de pe ps3 si sa urmez informatiile din mail pentru a putea intra pe contul meu. Am incercat sa intru de pe PC dar spune id si password invalide si nici nu ma lasa sa recuperez parola.Zice ca trebuie sa contactez serviciul de asistenta cu clienti.Am trimis 3 formulare si nici un raspuns.
    Sunt disperat pentru ca mi-am pierdut tot ce am muncit pana acum: gradele, armele de aur (22 de arme) si acum trebuie sa o iau de la capat de la stadiul de soldat cu un nou cont. Nu inteleg ce trebuie sa fac, de ce nu se deschide adresa..............
    Va implor niste idei sfaturi...poate a mai patit cineva asa.

10. #13650 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Pentru faptul ca a trebuit sa-mi informez cumnata ca i-a fost compromis cardul atasat contului meu de UK, chiar nu vad de ce nu as merita compensatie din partea Sony. Sunt multe alte corporatii care au fost atacate si hackuite. Sony a iesit in evidenta prin cat de slab erau pregatiti si modul absolut jalnic in care protejau datele confidentiale ale clientilor. Odata ce o companie imi cere cardul, compania respectiva are obligatia de a proteja acele datele pe care i le furnizez, de a fi in permanenta pregatita sa faca fata unor atacuri din partea hackerilor.

70 de milioane de conturi compromise denota multe, numai siguranta si seriozitate nu. Daca acele jocuri oferite de Sony au cumva IP Lock, o sa le urez o zi buna si ma reorientez spre Xbox, ar fi cea mai joasnica miscare posibila, tinand cont ca Sony cunosc foarte bine situatia tarilor cu conturi fake, tari care le aduc totusi ceva fonduri.

---------- Post added 17-05-2011 at 03:35 AM ----------

"we give no warranty about the quality, functionality, availability, completeness, accuracy or performance of Sony Online Network" corect, e dreptul lor sa nu garanteze absolut nimic, insa nu inseamna ca asta este o politica ok fata de clienti. Una e sa nu am PSN cateva saptamani, alta e sa nu am PSN si sa ajunga si datele mele de logare si de card la o terta parte.

11. #13651 SP
    Teraflops Graft's Avatar

12. #13652 SP
    Member TaSe88's Avatar
    bafta cu noul xbox. we wont miss you.
    NU exista siguranta 100% niciunde.
    cum am spus pe pagina anterioara. pustanul de 16 ani sau cat a avut,din Arad, a trecut de securitatea bazelor de date ale Pentagonului, iar voi va mirati ca cel mai mare grup de hackeri din lume au spart datele de securitate de la SONY.
    Iar compensatia de la Sony nu iti este oferita pt carduri. Compensatia iti este promisa de acea firma ce garanteaza 1 mil $ daca cineva a cumparat cu cardul altuia, si plus de asta, intr-o tara civilizata *cough* banca este obligata sa te sune atunci cand se face o comanda sau transfer de pe cardul tau. Nu tu ai cumparat, banca nu isi ofera acordul si iti schimba cardul. pa si pusi. atat de simplu. dar necunoscatori fac din tantar armasar. efect de turma.. orice prostie e virale pe internet.

PS: ah da, si sa nu uit. Romania nu are STORE asa ca nimeni nu garanteaza NIMIC pt voi. iar daca tu renunti la PS pt ca vor pune IP bloc pe continente care e perfect normal. esti total absurd. numai cand te gandesti cate milioane de dolari NU VOR PRIMI din cauza ca vor da atatea joace gratis doar pt ca tu nu ai avut PSN 3 saptamani de zile. ar trebui sa fi foarte multumit. ei nu sunt prosti. stiu ca toti avem si conturi pe mai multe regiuni. dar acel joc e oferit pe USA. ei il vor lua plus cei din EU sau alta regiune si invers..total fiasco.

13. #13653 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Frumos. Imi iau si eu Little Big Planet si Infamous. Sper sa nu fie sub forma de trial, 30 zile. Oricum, laudabila initiativa.

Cu privire la revenirea PSN, am jucat aseara Shift 2 online si a mers fara lag, perfect. Lasand la o parte dobitocii care conduc ca bila de bowling.

14. #13654 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    astept sa dea drumul la store sa vad ce e cu cartelele alea ieftine..

15. #13655 SP
    Member DeianD's Avatar
    Lamuriti-ma si pe mine, din moment ce pe cont de RO nu avem Store va trebui sa luam acele jocuri gratuite dp un store de usa sau uk asa ca intrebarea mea e urmatoarea:
    Se vor putea juca acele jocuri pe alt cont decat cel dp care a fost downloadat pt ca eu joc pe cont de RO?

16. #13656 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Nu uitati ca mai primim si niste double xp in nu stiu ce jocuri
    Eu ma multumeam( vorba vine multumit ca oricum nu o sa uit cat de "meseriasi" sunt ) cu 2 dlc-uri la alegere

---------- Post added 17-05-2011 at 06:57 AM ----------

Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Se vor putea juca acele jocuri pe alt cont decat cel dp care a fost downloadat pt ca eu joc pe cont de RO?
    poti

17. #13657 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    si jocurile sunt activate pe consola sau pe cont?

sau poti lua cate 2 jocuri pe fiecare cont?

18. #13658 SP
    Member viezure's Avatar
    Sunt si eu curios de aceeasi chestie. Desi banuiesc ca da, din moment ce, de exemplu, schimbatul parolelor a mers pe respectivele conturi.

19. #13659 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    fiecare cont are 2 jocuri. Pana acum puteai sa downloadezi linistit continut de pe ambele conturi UK, US si sa te joci. De ce nu ar merge acum. Crez ca Sony se gandeste ca avem noi, 10 000 romani, conturi duble, triple, etc.

PS. oare imi ajung 30 GB cati mai am liberi sa iau tot ?

20. #13660 SP
    Junior Member Muvi's Avatar
    Sper să nu selecteze userii după IP. Eu am conturi de US, UK şi RO. Sper să pot downloada acele jocuri fără probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.