ce ar fi sa incetezi in a te uita la filme cu HACKERELI?![]()
Ahem banuiesc ca SONY s-a gandit la faptul ca majoritatea avem mai multe conturi. Daca nu oare va fi posibil sa luam cate 2 jocuri cu fiecare cont?
Asta e o problema strict intre Sony si Anonimous. Nu ne priveste pe noi, clientii Sony. Noi am fost privati fara vina noastra de un serviciu pe care Sony s-a obligat, in momentul punerii pe piata a consolei, sa ni-l ofere neconditionat. Sony are dreptul sa ceara despagubiri de la Anonymous, asa cum si noua ni se cuvin despagubiri (compensari) de la Sony.
Dead Nation suna bine...ar fi mers si un MAG macar jumate de an decat oricare alt joc full,pentru mine cel putinsi in + LBP a fost gratuit pentru cei care au luat subscriptie 1an de zile la PS+ macar daca-l dadeau Goty Edition
Nu e chiar asa, daca citesti bine in EULA scrie clar ca Sony nu se obliga sa faciliteze PSN. Este in continuare un serviciu gratuit, iar tu cand ai acceptat EULA ai acceptat si faptul ca poti ramane fara PSN in orice moment fara drept de apel. In cazul Xbox Live ai tot dreptul sa ceri compensatie datorita faptului ca platesti pentru el separat. In momentul in care iti cumperi o consola, oricare ar fii aceea, platesti practic doar consola, nu si serviciile aferente (in afara de garantie).
Other than as set out in these Conditions, we give no warranty about the quality, functionality, availability, completeness, accuracy or performance of Sony Online Network or any Services available via Sony Online Network. We do not guarantee Sony Online Network will always be available or error free and we assume no liability for your inability to purchase or use any Services.
Buna, ma bazez pe inteligenta voastra ca sa ma ajutati.
Am cont pe Ps3, eu joc online Call of Duty Black ops si dupa ce au avut probleme cu reteau astia de la sony au trimis mesaj ca tre sa intru de pe PC pe adresa mea pe care am creat-o de pe ps3 si sa urmez informatiile din mail pentru a putea intra pe contul meu. Am incercat sa intru de pe PC dar spune id si password invalide si nici nu ma lasa sa recuperez parola.Zice ca trebuie sa contactez serviciul de asistenta cu clienti.Am trimis 3 formulare si nici un raspuns.
Sunt disperat pentru ca mi-am pierdut tot ce am muncit pana acum: gradele, armele de aur (22 de arme) si acum trebuie sa o iau de la capat de la stadiul de soldat cu un nou cont. Nu inteleg ce trebuie sa fac, de ce nu se deschide adresa..............
Va implor niste idei sfaturi...poate a mai patit cineva asa.
Pentru faptul ca a trebuit sa-mi informez cumnata ca i-a fost compromis cardul atasat contului meu de UK, chiar nu vad de ce nu as merita compensatie din partea Sony. Sunt multe alte corporatii care au fost atacate si hackuite. Sony a iesit in evidenta prin cat de slab erau pregatiti si modul absolut jalnic in care protejau datele confidentiale ale clientilor. Odata ce o companie imi cere cardul, compania respectiva are obligatia de a proteja acele datele pe care i le furnizez, de a fi in permanenta pregatita sa faca fata unor atacuri din partea hackerilor.
70 de milioane de conturi compromise denota multe, numai siguranta si seriozitate nu. Daca acele jocuri oferite de Sony au cumva IP Lock, o sa le urez o zi buna si ma reorientez spre Xbox, ar fi cea mai joasnica miscare posibila, tinand cont ca Sony cunosc foarte bine situatia tarilor cu conturi fake, tari care le aduc totusi ceva fonduri.
---------- Post added 17-05-2011 at 03:35 AM ----------
"we give no warranty about the quality, functionality, availability, completeness, accuracy or performance of Sony Online Network" corect, e dreptul lor sa nu garanteze absolut nimic, insa nu inseamna ca asta este o politica ok fata de clienti. Una e sa nu am PSN cateva saptamani, alta e sa nu am PSN si sa ajunga si datele mele de logare si de card la o terta parte.
bafta cu noul xbox. we wont miss you.
NU exista siguranta 100% niciunde.
cum am spus pe pagina anterioara. pustanul de 16 ani sau cat a avut,din Arad, a trecut de securitatea bazelor de date ale Pentagonului, iar voi va mirati ca cel mai mare grup de hackeri din lume au spart datele de securitate de la SONY.
Iar compensatia de la Sony nu iti este oferita pt carduri. Compensatia iti este promisa de acea firma ce garanteaza 1 mil $ daca cineva a cumparat cu cardul altuia, si plus de asta, intr-o tara civilizata *cough* banca este obligata sa te sune atunci cand se face o comanda sau transfer de pe cardul tau. Nu tu ai cumparat, banca nu isi ofera acordul si iti schimba cardul. pa si pusi. atat de simplu. dar necunoscatori fac din tantar armasar. efect de turma.. orice prostie e virale pe internet.
PS: ah da, si sa nu uit. Romania nu are STORE asa ca nimeni nu garanteaza NIMIC pt voi. iar daca tu renunti la PS pt ca vor pune IP bloc pe continente care e perfect normal. esti total absurd. numai cand te gandesti cate milioane de dolari NU VOR PRIMI din cauza ca vor da atatea joace gratis doar pt ca tu nu ai avut PSN 3 saptamani de zile. ar trebui sa fi foarte multumit. ei nu sunt prosti. stiu ca toti avem si conturi pe mai multe regiuni. dar acel joc e oferit pe USA. ei il vor lua plus cei din EU sau alta regiune si invers..total fiasco.
Frumos. Imi iau si eu Little Big Planet si Infamous. Sper sa nu fie sub forma de trial, 30 zile. Oricum, laudabila initiativa.
Cu privire la revenirea PSN, am jucat aseara Shift 2 online si a mers fara lag, perfect. Lasand la o parte dobitocii care conduc ca bila de bowling.
Lamuriti-ma si pe mine, din moment ce pe cont de RO nu avem Store va trebui sa luam acele jocuri gratuite dp un store de usa sau uk asa ca intrebarea mea e urmatoarea:
Se vor putea juca acele jocuri pe alt cont decat cel dp care a fost downloadat pt ca eu joc pe cont de RO?
si jocurile sunt activate pe consola sau pe cont?
sau poti lua cate 2 jocuri pe fiecare cont?
Sunt si eu curios de aceeasi chestie. Desi banuiesc ca da, din moment ce, de exemplu, schimbatul parolelor a mers pe respectivele conturi.
fiecare cont are 2 jocuri. Pana acum puteai sa downloadezi linistit continut de pe ambele conturi UK, US si sa te joci. De ce nu ar merge acum. Crez ca Sony se gandeste ca avem noi, 10 000 romani, conturi duble, triple, etc.
PS. oare imi ajung 30 GB cati mai am liberi sa iau tot ?
Sper să nu selecteze userii după IP. Eu am conturi de US, UK şi RO. Sper să pot downloada acele jocuri fără probleme.
Bookmarks