Eu imi iau inFamous si Dead Nation...
Diesel, nu sti tu cate tranzacti si plati fac eu aproape zilnic cu cardul. Eu stiu mai bine decat tine, tu, care foloseste cardul cumnatei pt a cumpara un joc de pe store. Ti-am dat de inteles ca nu locuiesc in Romania, iar servicul Store EXISTA in tara unde maa aflu, deci mie imi este garantat totul. Chiar daca banca nu te suna, ai sold lunar ce iti ajunge acasa cu starea contului (ca si in RO dealtfel) unde vezi orice tranzactie. Nu ai facut tu, declari banci si iti sunt returnati bani inapoi. S-a intamplat deja,deci iti spun sigur. Asa ca nu e cazul sa tot faceti mare haz cum ca "POSIBIL sa imi fie luate datele de pe card" . Iti dau un sfat, next time, cumpara PSN cards cu valoare de 20 sau 50 euro si nu mai ai probleme. Eu asa fac mai nouCand am nevoie de ceva, incarc contul cu carduri PSN...simplu ca buna ziua.
Pentru cei cu user de RO daca nu ati primit mail , desi PSNul a zis ca a trimis mail la adresa voastra sa va schimbati passwordul
intrati pe pagina
PlayStation Network PlayStation Store
click forgot password si va vine in e-mail sa il schimbati e acelasi lucru, eu am asteptat 1 zi sa primesc mail si nu am primit si am facut acest lucru sper sa ajute
Sau mai simplu....te conectezi pe consola cu vechea parola si-ti trimit automat mail din nou
Eu am cont de RO,am intrat,am facut update la 3.61,mi'au zis ca trebuie schimbata parola. Mi'au trimis mail,am dat click pe link,am intrat sa o schimb si dupa ce am tastat New Password,imi apare: PS Store is not available in your country. Da,stiu. Si nu imi pasa. Vreau Multiplayer.
eu nu am primit nici un mail. am intrat pe contul de RO azi dimineata, am dat sign in si mi-a aparut un pop-up albastru in care scria ca trebuie sa introduc noua parola de 2x (o data pentru verificare) si atat. Ulterior am observat ca mi-au trimis si mail de confirmare cu urmatorul text:
This email confirms that your PlayStation(R)Network password account has been changed successfully.
If you did not change your password...
This email has been sent to you because the password for the relevant PlayStation(R)Network account has been changed.
If you did not change your password, please contact Customer Support at the following address:
[email protected]
The PlayStation(R)Network Team
Mai e cineva p-aici care n-a primit mailul ala ptr resetarea parolei? Am re-incercat azi logarea si pe consola si online. Linkul pentru resetarea parolei mi-a fost re-trimis, pentru a mia oara pe email. Am re-re verificat setarile mailului. Nimic![]()
Am cumparat destule carduri valorice pana acum, in dolari si lire, numai ca, mai nou, cel mai comod parea metoda cu cardul atasat, ca daca aveam nevoie de un DLC de 6-7-8 lire, rezolvam imediat cu cardul atasat, nu mai cumparam redeem code de 20 de lire (+ adaos comercial etc.).
Diesel, un card de 20 de Lire era la 18 Lire de fapt. Si cel de 50 Lire ajungea pe la 46. Deci iesi mai bine daca iei coduri sa le dai redeem. Ma rog, acum vad ca au aparut astea de 25 si 35, dar care tot la pret bun se gasesc.
oare isi aduce cineva aminte ca mama omida tacconi va spus pe 23 aprile ca psn va revenii in jurul datii de 14 mai????? m-ati jignit ,am fost banat dar am avut dreptate cu eroare de o zi... deci aveti incredere in continuare in ce va spune sony!!!!! stima
multumiri si din partea mea catre ReNeGaDe124 pentru solutie !
@ReNeGaDe124 : Mii de multumiri pentru solutie .
PS: Scuze de "thanks-ul" intarziat , dar am fost prea ocupat online![]()
Dintre cei care au primit mailuri cu resetarea parolei, a avut cineva adresa de hotmail? Sunt 10 pagini de discutii pe forumul microsoft despre faptul ca utilizatorii de hotmail nu-si primesc mailurile de la Sony. AICI .
Bookmarks