Pai si acum te-ai lamurit care e explicatia, Sony nu le-a trimis sau Hotmail le-a blocat? Ca eu tot n-am inteles...
pai,am cont UK,US&RO(l'am facut sa fie,doar,pe asta) ... se vede la semnatura ce cont folosesc ...so,reiese ca ar fi cate doua jocuri pe cont ... mi'ar placea Hustler King(varianta move),chiar daca'i ieftin ca pret&eventual,Heavy Rain(tot move),ca fapt divers ... nu cred ca vor lasa la download titluri mari(GOW,Crysis,Mafia) ...
![]()
Pai nu am primit mail de la astia de la ps3. imi bag adresa si parola si imi apare mesajul du-te pe pc in adresa ta de mail si urmeaza instructiunile. si cand incerc sa-mi bag adresa si parola imi apare password sau id invalid. Deci nu pot sa deschid adresa de mail in care este trimis linku sau ce naiba au timis ei in emailul ala nenorocit. Pot cumva sa le scriu si sa le zic sa trimita inca o data mailul dar pe o alta adresa valida?
ms ptr sfaturi
S-a rezolvat problema cu Hotmail, bulangii de la Microsoft mi le blocasera mai bine de 50 de ore pe motiv ca serverele lor au detectat multimea de emailuri de la Sony ca fiind spam. Presiunile pe windowslivemail forum au dat roade. In doua ore am primit doua mailuri, interesant este ca o adresa contine SECURITY in ea, a doua adresa contine RESET, deci n-a mai fost nevoie sa modific nimic.
ReNeGaDe, mersi mult. Trebuia sa-ti patentezi inovatia, intre timp s-au prins astia de la Sony![]()
welcome back taconi!!!
http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post65468
pana la urma care-i faza cu ps+ !
ce anume poti face cu el 30 de zile..poti descarca ceva gratuit in tot acest timp sau doar poti cumpara cu discount orice de pe STORE ?
hmm pai de ce ne mai exprimam dorintele legate de jocurile gratis cand ele sunt stiute deja?
Details for PlayStation Network and Qriocity Customer Appreciation Program in North America
All PlayStation Network customers can select two PS3 games from the following list. The games will be available for 30 days shortly after PlayStation Store is restored and can be kept forever.
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD sau ratchet & .... pt UK
Wipeout HD + Fury
Un sfat: daca puteti, dupa ce va schimbati parolele, schimbati-va si email-urile de logare, daca se poate cu o adresa de email noua! Se pare ca deja sunt probleme, mai ales pentru cei care si-au schimbat parolele prin email-urile primite de la Sony. Detalii AICI , AICI si AICI . Nu stiu daca e ceva adevarat, dar nu strica sa fim vigilenti.![]()
Imi poate spune cineva ce este wipeot hd fury?
Este joc intreg sau expansion pack?
Sunt curios deoarece este unul din titlurile pe care le pot alege.
Astept raspuns.![]()
Bookmarks