Beware of PSN Wallet Phishing Emails | PlayStation LifeStyle
---------- Post added 17-12-2011 at 10:40 AM ----------
So Long, Old Friend | PlayStation LifeStyle
Beware of PSN Wallet Phishing Emails | PlayStation LifeStyle
---------- Post added 17-12-2011 at 10:40 AM ----------
So Long, Old Friend | PlayStation LifeStyle
Se pare ca da... Service Updates
November 26, 2011 Online Service Shutdown
-MySims� for PC
December 1, 2011 Online Service Shutdown
-LITTLEST PET SHOP Online for PC
December 6, 2011 Online Service Shutdown
-FIFA 10 for PC, PlayStation 3 and Xbox 360
-FIFA 10 Ultimate Team for PlayStation 3 and Xbox 360
-2010 FIFA World Cup South Africa for PlayStation 3 and Xbox 360
Salut
Astazi am inregistrat cateva meciuri la CoD 4 pentru canalul de YouTube ... totul a decurs perfect , am inchis consola ( frumos ) si dupa vreo 10 - 20 de minute am revenit sa ma mai joc.
Am intrat in joc ( CoD 4) m-am dus la Multiplayer am intrat ... si dupa nici 5 secunde mi-a bagat ca atunci cand abea iti alegi profilul de pe care vrei sa joci (la mine sunt 2) am incercat sa sterg salvari/setari si game data utility ( update-ul de 1.40 nu mai stiu exact versiune ... oricum ultima versiune)
Am intrat din nou in joc si-a download-at update-ul ... am intrat in meniu ... multiplayer ... semi-restart ( nu s-a inchis doar m-a facut login-ul de cont)
De data asta am dat Restore to default system setings ( sau ceva de genul asta ... oricum fara formatare)
Am schimbat jocul ... CoD MW2 ( face aceeasi figura doar ca ceva mai naspa de la logo-ul lui infiniti ward) ... CoD Black Ops ... am reusit sa joc multiplayer
Ce problema ar avea ? Sau ce as putea sa fac pentru a remedia semi-restart-ul asta (Nu se restarteaza sistemul complet)
Mentionez : Consola are nici macar 3 luni mai are cateva zile si face 3 ... nu am maturat cu ea pe jos , a stat intr-un loc super aerisit ( un raftulet unde imi tin toate consolele de la IKEA e cumparat si e facut din sarma sudata in patratele ... daca e nevoie ii fac poza)
Scuze pentru post cred ca a iesit cam lung.
Stie cineva daca asa ceva este posibil? In momentul de fata am castile puse la consola prin cablul vga, sunt curios daca as gasi un adaptor USB - 3,5mm cu suport pentru microfon ca cel din video daca ar merge sa folosesc si microfonul nu doar castile. Ar fi o solutie mult mai iefitina decat o pereche de casti de 3mill sau o casca bluetooth.
adaptorul recomandat in video este foarte bun ... am o pereche de casti no name cu microfon&merg perfect cu adaptorul ... click AICI ...![]()
PSN este disponibil(poti face login de pe cont de RO si sa te joci).
Nu poti intra pe Store de pe cont de Romania dar poti sa-ti faci mai multe conturi - US, UK, JP - si sa cumperi jocurile de acolo. Odata instalate pe o consola le poti juca de pe toate conturile.
Am si filmat cu placa de captura problema pentru ca cei care vor sa ma ajuta sa si vada ce se intampla.Am pus si o descriere la clip daca il vedeti pe youtube.
Sal , am si eu un ps3 si un televizorsi vreau sa inregistrez cumva cand ma joc , cum fac ? Ce dispozitiv imi trebuie sa traga full hd , fire etc ? ms mult
Am luat acea placa de sunet usb din linkul lui wackorine si sunt foarte multumit. Pentru cei care doresc un tutorial cum sa puna orice pereche de casti pe ps3 cu microfon videoul este foarte ok.![]()
Sony a fost chemata in judecata pt. Termenii si Conditiile impuse prin intermediul PlayStation Network.
Un cetățean indicnat de masurile radicale regasite pe PSN pt utilizarea serviciului a intentat un proces companiei nipone.
Cred ca s-a vorbit acu ceva timp si pe acest sait de noile modificari aduse de catre Sony serviciului PSN in care se regaseste o clauza care stipuleaza ca, nici mai mult nici mai putin, utilizatorii nu pot sa cheme in judecata compania.
Cetateanul in cauza isi motiveaza actiunea prin faptul ca atunci cand a achizitionat consola clauza respectiva nu era prezenta acolo.
Sony Sued Over Its "No Sue" Legal Terms
Da, este un abusz din partea Sony. Dar raspunsul este simplu, nu-ti convine, nu dai acceptul la update, nu utilizezi PSN. Case closed !
Ceea ce spui tu are la fel de mult sens ca atunci cand ai lua bilet de avion si ti-ar spune conditiile de zbor, cu care ai fi de acord. Apoi, in timpul zborului, te-ar pune sa fii de acord cu o conditie noua, si anume sa stai afara pe aripa. Si tu acum vii cu raspunsul "destept", nu-ti convine, da-te jos![]()
Fraza cu care am incheiat e o concluzie la acei termeni impusi de Sony. Nu ca as fi eu de acord cu ce face Sony.
Sony iti spune tie "destept" nu-ti convine, nu poti folosi PSN, nu eu. Nu eu am inventat acei termeni.
Ca sa te fi scutit de comparatia foarte plastica dar exagerata cu avionul trebuia sa specific in felul urmator: "Dar raspunsul este simplu din partea lui Sony...".
Si da, e ok cu noile conditii impuse de compania aeriana, din comparatia ta, dar s-ar fi aplicat, cu siguranta, cu ocazia urmatorului zbor...care nu ar mai fi avut loc pt ca nu as fi de acord cu noile clauze din contract.![]()
Se pot face mai multe conturi ? Unul pe Us , unul pe UK pe aceeasi consola, ca sa d/l content de pe psn us si de pe psn uk?
Bookmarks