Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 743 of 1175 FirstFirst ... 243 643 693 733 741 742 743 744 745 753 793 843 ... LastLast
Results 14,841 to 14,860 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #14841 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nimic, Uncharted 3 a fost singurul lucru interesant din toata conferinta. In rest numai Move si Vita. Si un trailer mai special pentru Resistance 3 care nu m-a impresionat.

2. #14842 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mai era si un DLC pentru Infamous 2. ceva cu vampiri, nu mai stiu cum ii zicea . La move din ce am prins am vazut numa ala cu fitness-ul si PS Dance. A fost....ok . da cred ca e mult spus ok

3. #14843 SP
    Senior Member mark's Avatar
    PS3 va costa de azi 250 euroi, au mai scazut Sony pretul. Cine stie pe cand la noi...

4. #14844 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Dupa terminarea stocurilor actuale...

5. #14845 SP
    Banned isis's Avatar
    Se zvonea ca FW 3.70 aduce suport pentru NTFS, a probat careva?

6. #14846 SP
    Banned isis's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Eu zic sa mai strangi niste bani si sa ti cumperi un slim pt ca un prieten de al meu si a cumparat un fat de 80 gb de la o cunostina care il folosea DOAR ca dvd player si dupa 3 luni i-a dat YLOD
    Am inteles ca nu e prea indicat sa o folosesti pentru playback de DVD [o fi o prostie spun si eu ce am auzit] ca nush ce pb ar aparea in timp.

7. #14847 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cred ca anuntau daca introduceau un asa feature.

8. #14848 SP
    Member dayday's Avatar
    Eu am 2 conturi, unul de ro si unul de uk. Daca introduc vip code pass in contul de uk ( bineinteles ca pe ro nu merge) voi putea juca online de pe cel de ro ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #14849 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Daca introduci online passul,de pe un cont care are acces la store, toate conturile pe care le ai in consola vor avea acces, inclusiv cele fara store.

10. #14850 SP
    Member dayday's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Daca introduci online passul,de pe un cont care are acces la store, toate conturile pe care le ai in consola vor avea acces, inclusiv cele fara store.
    sa inteleg ca pana la urma passul acesta este pe consola nu pe un cont anume...de exemplu daca il activez pe un cont si cand il dau mai departe aceea persoana intra pe consola cu psn meu o sa ii mearga si lui online ? ms

11. #14851 SP
    Member paulone's Avatar
    am obs.pe sectiunea bazar ca multi nu prefera versiunile platinium...ce "hiba" ar avea aceste jocuri sau este doar o fita a unora?

12. #14852 SP
    Member BatsBike's Avatar
    poate o sa crezi ca glumesc dar multora(in special,colectionarilor)nu le place amabalajul,acel galben care compune coperta ... jocurile nu au,insa,nicio hiba,dimpotriva:vin in formatul final cu ultimele dlc'uri,etc. ...

13. #14853 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Cei de la Sony nu vor introduce niciodata suport pentru NTFS datorita costurilor de licentiere ce ar trebui sa le plateasca celor de la Microsoft.

14. #14854 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    poate o sa crezi ca glumesc dar multora(in special,colectionarilor)nu le place amabalajul,acel galben care compune coperta ... jocurile nu au,insa,nicio hiba,dimpotriva:vin in formatul final cu ultimele dlc'uri,etc. ...
    aha, am inteles...si as mai avea o intrebare spre rusinea mea sunt pe dinafara...am obs.ca la unele anunturi este specificat "nu este folosit codul dlc" sau ceva de genul...ce inseamna asta ca habar n-am?

15. #14855 SP
    Senior Member nina's Avatar
    intentionez sa cumpar un ps3 slim 160 gb si fifa 12 in octombrie.nu vreau sa modez ps3-ul ca deja am un xbox360 modat
    stiu ca blu-ray -urile au memorie de stocare mai mare decat dvd dual layer
    ex: fifa 11 xbox360 cand il instalez pe hdd,imi ocupa 6 gb si ceva
    fifa 11 ps3 cand il instalez pe hdd,cati gb ocupa? mai mult de 6 gb si ceva?
    asta ca sa stiu daca trebuie sa cumpar un ps3 320gb sau ps3 160 gb

16. #14856 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    la PS3 nu poti instala jocurile complet pe HDD ca la xbox
    cine stie totusi sa-i spuna cat ocupa instalarea partiala pentru jocul respectiv sa-i spuna
    oricum daca ajungi la concluzia ca ai luat un hdd prea mic il poti schimba ulterior

17. #14857 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am un sistem 5.1 (logitech x 530 parca ii zice) cu 3 iesiri Jack 3.5 mm (negru, roz, verde) si vreau sa l conectez la consola. Imi puteti spune unde gasesc un adaptor jack -> optical, sau macar jack -> usb?

18. #14858 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Mariusik nu stiu cat te poate ajuta asta...
    Convertor optic-coaxial CONV-OPTCOAX

19. #14859 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Salut, am un ps 3 fat 80 gb de 3 ani [face 4 de craciun] . Cum pot sa-l feresc de ylod cat mai mult cu putinta? Il aspir , sterg de praf , 20 cm distanta de orice obiect (adica aerisit) , il ingrijesc mai ceva ca un trofeu de la jocurile olimpice , ce ii mai pot face ca sa nu dea ylod ? Tin foarte mult la consola mea si vreau sa ma tina cat mai mult timp posibil ...

20. #14860 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @ Mariusik:

Ceea ce vrei tu sa faci este sa convertesti un semnal digital in semnal analogic, pentru ca pe iesirea digitala a PS3 iti iese un semnal ce trebuie procesat. Pentru asta ai nevoie de mai mult de un simplu "convertor". Iti trebuie un receiver, care sa iti proceseze semnalul digital si apoi sa scoata in cele trei jack-uri ale tale. Asta daca ai nevoie de surround.

Altfel, poti incerca sa scoti din iesirea Multi Out a consolei cablurile audio RCA (rosu si alb) si sa le convertesti in cele trei jack-uri stereo. Oricum e complicat ce incerci tu sa faci, din simplul fapt ca boxele nu au intrare optica.

Vezi pe Cabluri si accesorii IT&C - Elfast poate gasesti ceva sa te ajute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.