Nimic, Uncharted 3 a fost singurul lucru interesant din toata conferinta. In rest numai Move si Vita. Si un trailer mai special pentru Resistance 3 care nu m-a impresionat.
Printable View
Nimic, Uncharted 3 a fost singurul lucru interesant din toata conferinta. In rest numai Move si Vita. Si un trailer mai special pentru Resistance 3 care nu m-a impresionat.
mai era si un DLC pentru Infamous 2. ceva cu vampiri, nu mai stiu cum ii zicea :-??. La move din ce am prins am vazut numa ala cu fitness-ul si PS Dance. A fost....ok :-??. da cred ca e mult spus ok :D
PS3 va costa de azi 250 euroi, au mai scazut Sony pretul. Cine stie pe cand la noi...
Dupa terminarea stocurilor actuale... :D
:(
Se zvonea ca FW 3.70 aduce suport pentru NTFS, a probat careva?
Cred ca anuntau daca introduceau un asa feature.
Eu am 2 conturi, unul de ro si unul de uk. Daca introduc vip code pass in contul de uk ( bineinteles ca pe ro nu merge) voi putea juca online de pe cel de ro ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca introduci online passul,de pe un cont care are acces la store, toate conturile pe care le ai in consola vor avea acces, inclusiv cele fara store.
am obs.pe sectiunea bazar ca multi nu prefera versiunile platinium...ce "hiba" ar avea aceste jocuri sau este doar o fita a unora?:-?
poate o sa crezi ca glumesc dar multora(in special,colectionarilor)nu le place amabalajul,acel galben care compune coperta ... ;)) jocurile nu au,insa,nicio hiba,dimpotriva:vin in formatul final cu ultimele dlc'uri,etc. ...
Cei de la Sony nu vor introduce niciodata suport pentru NTFS datorita costurilor de licentiere ce ar trebui sa le plateasca celor de la Microsoft.
intentionez sa cumpar un ps3 slim 160 gb si fifa 12 in octombrie.nu vreau sa modez ps3-ul ca deja am un xbox360 modat
stiu ca blu-ray -urile au memorie de stocare mai mare decat dvd dual layer
ex: fifa 11 xbox360 cand il instalez pe hdd,imi ocupa 6 gb si ceva
fifa 11 ps3 cand il instalez pe hdd,cati gb ocupa? mai mult de 6 gb si ceva?
asta ca sa stiu daca trebuie sa cumpar un ps3 320gb sau ps3 160 gb
la PS3 nu poti instala jocurile complet pe HDD ca la xbox
cine stie totusi sa-i spuna cat ocupa instalarea partiala pentru jocul respectiv sa-i spuna :)
oricum daca ajungi la concluzia ca ai luat un hdd prea mic il poti schimba ulterior
Am un sistem 5.1 (logitech x 530 parca ii zice) cu 3 iesiri Jack 3.5 mm (negru, roz, verde) si vreau sa l conectez la consola. Imi puteti spune unde gasesc un adaptor jack -> optical, sau macar jack -> usb?
Mariusik nu stiu cat te poate ajuta asta...
Convertor optic-coaxial CONV-OPTCOAX
Salut, am un ps 3 fat 80 gb de 3 ani [face 4 de craciun] . Cum pot sa-l feresc de ylod cat mai mult cu putinta? Il aspir , sterg de praf , 20 cm distanta de orice obiect (adica aerisit) , il ingrijesc mai ceva ca un trofeu de la jocurile olimpice , ce ii mai pot face ca sa nu dea ylod ? Tin foarte mult la consola mea si vreau sa ma tina cat mai mult timp posibil ...
@ Mariusik:
Ceea ce vrei tu sa faci este sa convertesti un semnal digital in semnal analogic, pentru ca pe iesirea digitala a PS3 iti iese un semnal ce trebuie procesat. Pentru asta ai nevoie de mai mult de un simplu "convertor". Iti trebuie un receiver, care sa iti proceseze semnalul digital si apoi sa scoata in cele trei jack-uri ale tale. Asta daca ai nevoie de surround.
Altfel, poti incerca sa scoti din iesirea Multi Out a consolei cablurile audio RCA (rosu si alb) si sa le convertesti in cele trei jack-uri stereo. Oricum e complicat ce incerci tu sa faci, din simplul fapt ca boxele nu au intrare optica.
Vezi pe Cabluri si accesorii IT&C - Elfast poate gasesti ceva sa te ajute.