ofera si 1080p .... nu esti obligat sa joci in 720p daca vrei joci in 1080p.
Multumesc tuturor colegilor care mi-au raspuns intrebari,pana la urma mers pe PS3+TV LCD Full Hd(42"),sper sa nu fiu dezamagit de alegerea facuta![]()
ofera si 1080p .... nu esti obligat sa joci in 720p daca vrei joci in 1080p.
Multumesc tuturor colegilor care mi-au raspuns intrebari,pana la urma mers pe PS3+TV LCD Full Hd(42"),sper sa nu fiu dezamagit de alegerea facuta![]()
Si eu mi-am irosit tineretea optimizand calcurile pt jocuri pt 2-5 frame-uri amarate in plus, doar ca sa imi dau seama ca ajung sa ma holbez la Fraps mai mult decat sa ma joc.Gama amarata de jocuri pe pc si toate au look-ul ala de "joc PC", si anume, toate resursele in grafica si efecte.Oblivion imi vine in minte.Desi e unul din jocurile mele preferate, lipsa totala de animatii si directie artistica imi provoca dureri fizice de fiecare data cand interactionam cu un NPC.La capatul celalalt, jocuri de genul Metal gear sau Uncharted te fac sa apreciezi mult mai mult un producator exclusiv console.
Plus, dupa cum au mentionat si cei de sus, confortul.O consola amarata de 200 lire iti transforma living-ul intr-un entertainment centre, nopti pierdute pe Guitar hero si Singstar., pe cand PC-ul e o experienta atat de nerdy si egoista, doar unul se bucura de ea.Iti vine fata la tine, ce faci?Ii demonstrezi cum iti merge Crysis pe very high sau pui un blu-ray in living si vezi ce pica
?
Glumele la o parte,IMO pc-gaming-ul e un efort muribund sustinut doar de Valve si Blizzard fara de care industria s-ar duce de rapa.Pana si Crytek, studio al carui singur scop a fost vanzarea ultimelor placi video cu fiecare joc scos, se orienteaza in sfarsit pe piata consolelor pt ca fara ea, industria gaming nu se poate auto sustine mai ales in Ro unde fiecare isi ia jocurile PC de pe Filelist(recunosc).
In concluzie, Pc gaming-ul a fost pt mine ca pubertatea.Te maturizezi si nu iti mai vine sa auzi de el, mai ales la cate avantaje si inovatii aduce consola.Iar cea mai mare realizare a generatiei curente de console e o comunitate online care functioneaza de minune, singurul avantaj major al Pc gaming-ului, si nu grafica..pff.Ironic, jocul meu preferat actual e Bad company 2, serie cu care am crescut pe PC insa nu as schimba gameplay-ul si feelingul jocului pe pe ps3 cu nimic altceva.Numai bine...
^Oh look, is that discussion again. /facepalm
@AndRewqp: Hai să nu re�ncepem t�mpeniile astea legate de preţul unul pc, am cumpărat acum mai bine de 2 ani un PC low-end cu 1500 lei, cam ăsta era preţul unei console �n perioada respectivă, şi ce chestie, �ncă joc majoritatea jocurilor la very high pe rezoluţie full hd, inclusiv demo-ul ăla tehnologic numit Crysis, lucru pe care să fim corecţi nu �l pot face şi pe consolă, multe jocuri nici nu rulează la rezoluţie nativă full hd, dar nu vreau să intru �n astfel de discuţii. �n discuţia PC vs console nu mai aduceţi ca argumente preţul sau confortul, ci doar exclusivităţile, şi eu chiar dacă mă consider PC gamer petrec mai mult timp �n faţa PS3-ului.
sa stii ca nu e o gluma. Iti confirma prietena mea cu inca o gramada de fete care se distrau de minune la singstar si singstar dance care mai faceau si apropo-uri deloc subtile: cand mai venim la tine la un singstar dance? Sau asa era cand mergeam la un coleg vreo 4-5 sa dam un guitar hero. Living-ul a prins viata de cand am mutat consola acolo. PC gamerii intotdeauna o sa dea senzatia aia de geeks si sincer cam asa e. Nu dai niciodata un splitscreen game, niciodata un hotseat game decat cu alti geeks ca si tine (asa fac la heroes :">), da la consola alta e treaba: 75% din cazuri ma jucam pe consola cu cel putin unu sau doi prieteni. Erau si ture cand ne adunam si vreo 10
. Si fetele si prietenii non gameri si-au schimbat destul de mult parerea cand vine vorba de jocuri video si console...
Acum vreo 2 sapt mi-am luat si eu un PC cat de cat bun. Am incercat diferite jocuri, de la Crysis, Metro 2033, pana la Portal ( care s-a dat free pe Steam). Si Portal a fost singurul care mi-a placut in mod special ( inca nu l-am terminat). Dintre jocurile care le-am jucat de curand si cele care le-am jucat mai de mult pe PC, foarte putine ( chiar foarte putine) se ridica la nivelul lui Uncharted, Killzone, MGS, RDR. Parerea mea e ca o consola are mai multe jocuri bune in comparatie cu PC-ul. Jocurile de consola sunt mai atmosferice, mai imersive. Adica se simte ca PC-ul e un aparat multifunctional, care a fost facut sa poata sa ruleze jocuri, pe cand o consola e proiectata special sa ruleze jocuri. Si imi place mai mult sa ma joc cu un controller decat cu mouse si tastatura.
Salut revin cu o noua intrebare in legatura cu grafica din jocuri,pe site-ul asta Head2Head: Comparisons of your favorite video games for the PlayStation 3 & Xbox 360 se fac comparatii intre PS3 si Xbox 360 si in majoritatea jocurilor xbox 360 are grafica mai buna decat ps3 si nu inteleg de ce pentru ca din cate stiam eu ps3 are un cpu si gpu mai puternic decat xbox 360 ce spuneti oare sunt fake-uri acele comparatii?
Intreb din simpla curiozitate..![]()
E din cauza ca majoritatea jocurilor multiplatform sunt portate de pe X360 pe PS3 si se mai pierde din calitate. Adevarata putere a unei console se vede la exclusivitati. Si chiar si diferentele la multiplatform-uri sunt observabile doar daca le pui unul langa celalalt.
Uitati ce am gasit pe youtubede asta XBOX 360 se vede mai bine pentru ca majoritatea detinatorilor de PS3 uita sa faca setarile astea Display Settings->Cross Colour Reduction Filter(On)->RGB(Limited to Full)->Super-White(On)->Deep Colour Output(Automatic).
Salut am si eu o intrebare, poate ma lamureste cineva: Cum pot sa leg fan-ul PS3-ului direct pe sursa ca sa fie mereu la turatie 100%. Stiu ca va face ca un aspirator dar cu siguranta va fii mult mai rece. PS3-ul functioneaza impecabil nu am probleme cu el dar in caz de ceva as vrea sa stiu. Nu-mi trebuie sa pot controla turatia doar sa fie pe maxim si daca imi mai trebuie vreun cablu ceva? Multumesc anticipat.
PS3 Firmware v3.72 Coming Soon, Doesn't do Much | PlayStation LifeStyle
Am facut si eu update la 3.72.![]()
De ce ai nevoie de turatie 100% ?
Daca e in garantie , facand chestia asta , nu o sa mai ai garantia . Daca e vechi , poate ar fi bine sa te indrepti spre una noua .
Nu e in garantie. Pai daca are turatie 100% nu se va supraincalzi si e mai safe. Prefer sa fie safe decat silent. Nu are rost sa cumpar una noua atat timp cat asta merge perfect. Intrebam doar ca sa stiu pe viitor. Am vazut pe forumuri ca multi vroiau sa controleze turatia si era mai complicat de realizat cu fire taiate etc. Ma gandeam k poate e ca la calc sa pui direct pe sursa. P.S.: Si la PC am turatia 100% la CPU dar acolo din BIOS si e ok si mai am un ventilator in carcasa care e legat tot la sursa deci e pe maxim. Vroiam sa stiu cum se poate face asta la PS3. Daca stie cineva astept un raspuns ca pe google nu am gasit ceva concret.
Te ajuta asta...?
Sau poate asta...?
Kent Boogaart: Adjusting the Aggressiveness of your PS3 Fan
Mersi mult ala cu Kent Boogaart e genial. De asta chiar nu stiam. Mai usor de atat nu se poate. Oricum tre sa apelez la cineva care se pricepe ptr faza cu desfacutul dar cu siguranta voi incerca.
hey
pentru un joc zona 1, daca imi fac account de US, si descarc DLC urile pentru jocul respectiv, o sa pot sa il joc cu DLC uri cu tot pe accountul meu de UK?
L.E. Multumesc
Bookmarks