Am o intrebare: am cumparat un joc de pe psn, l-am terminat si nu prea mai am spatiu, vreau sa-l stert. Exista vreo restrictie de cate ori pot sa-l descarc inapoi de pe cont? sau pot sa-l descarc iar de cate ori vreau?
Am o intrebare: am cumparat un joc de pe psn, l-am terminat si nu prea mai am spatiu, vreau sa-l stert. Exista vreo restrictie de cate ori pot sa-l descarc inapoi de pe cont? sau pot sa-l descarc iar de cate ori vreau?
La slim nu a luat nimeni ylod,deci ia-l fara griji.
---------- Post added 01-02-2012 at 10:25 PM ----------
Nu exista nici o restrictie.�l poţi descarca de c�te ori vrei
---------- Post added 01-02-2012 at 10:26 PM ----------
�ncearca cu unul original.Caută pe bazar.
�l bagi in consolă,apoi te duci la network settings/connection->selectezi wired->şi bagi userul si parola de pe h�rtia aia care ţi-a dat-o cand te-ai abonat la net.
---------- Post added 01-02-2012 at 10:37 PM ----------
Daca e cumparat...nu stiu , normal odata cumparat nu ar mai trebui sa-l platesti din nou...
Nu ai limita la download pe aceeasi consola
PlayStation� Knowledge Center | Support - PlayStation.com
dar ai limita pentru numarul de console pe care downloadezi cumparatura
PlayStation� Knowledge Center | Support - PlayStation.com
Desi scrie ca ai voie sa downloadezi pe 5 console, stiam ca s-a redus numarul la 3 sau 2...
am observat ca la Darksiders .. exista 2 coveruri .. una ... pe stilul jocurilor vechi.. si alta.. pe stilul jocurilor noi ( ma refer la playstation 3 scris pe margine in loc de ps3 in colt) e vreun remake sau care e faza?
mersi
E chestia doar de "look".Pentru collectori care nu vor sa aiba semnul ala vechi de PS3 stil Spiderman.In rest nu difera nimic.Daca vrei poti cumpara jocul in varianta veche si...http://www.consolegames.ro/forum/f15...-high-quality/te ajuta asta
![]()
L am cumparat. Cum pot face legatura intre pc si ps3 pentru a vedea filme etc.? cu Gaia doar daca e modat se poate?
@bistriteanul: poti sa instalezi pe pc ps3 media server. eu programul asta il folosesc.
Pentru a ma loga imi cere de la 3.7 sa fac update banuiesc ca 4.0. ce ziceti sa fac update exista vreun risc?![]()
Auziti am achizitionat recent un ps2 modat si asi vrea sa va intreb dak nu stiti vreun joc in coop (adik sa joc cu un prieten si sa fim in echipa sau asa cv) (pentru ps2 bineinteles)
astept raspunsuri/sugesti Multumesc anticipat!
---------- Post added 02-02-2012 at 10:49 PM ----------
Hey
Mie ps3ul cand imi mai da freezuri in jocuri, se blocheaza sau cand ies dintr-un joc, imi mai bipaie consola de 3 ori si eventual se restarteaza.
Ce inseamna acest lucru?
Sper ca nu e ceva de rau, garantie nu mai am![]()
Am si eu o problema cu o consola de 250 de gb cumparata de 2 ani, a inceput de la o vreme sa se blocheze de tot foarte mult, stit de la ce poate fii problema? Poate cumva sa fie de la unitatea optica?
La ce ora a romaniei ar trebui sa-si revina PSN?Mi-am adus aseara consola acasa de la munca sa joc online sa fac trofeele la tekken si pauza psn![]()
Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar si eu mai patesc asa ceva mai ales cand am probleme cu netu' sau este maintenance la PSN. Freeze la U3 cand se termina meciul si trebuie sa-si faca sync, in Syndicate aseara a fost serverul restartat si mi se bloca jocul la connect sau pur si simplu isi dadea consola restart. Vezi ca mai sunt si unele jocuri care dau freeze. Cauta pe forumuri si vezi dac te incadrezi, macar sa stai linistit (vezi DC Universe, generator universal de damage). Acum un an si ceva aveam freezuri dese. Le-am redus la un sfert dupa ce am schimbat cablul HDMI. Avea o buba la una din mufe.
mor de curiozitate..a testat/cumparat cineva castile scoase de Sony pt.PS3?
Wireless Stereo Headset for the PS3
Bookmarks