Din cate am auzit sunt tzepari.Iti recomand sa te uiti pe la emag ca tot s-au ieftinit![]()
Din cate am auzit sunt tzepari.Iti recomand sa te uiti pe la emag ca tot s-au ieftinit![]()
All the latest news, information, and file downloads from the Sony Playstation/PsOne,PS3/PS2/PSP/PS VITA Scenes! - UPDATE: one - Release v0.1
Deci pe un firmware mai vechi cum e 3.55 se poate juca ORICE joc de ps1, pacat ca Sony limiteaza totul
Scuzati pentru intrebarile de noob...
Aceste casti au microfon? are cineva asa ceva? sunteti multumiti? sunt comode?
Casti Wireless Sony pentru PlayStation 3 SO-9702023 - eMAG.roThanks anticipat
La mai multe jocuri am observat la sunt momente cand discul se invarte foarte repede si se aude un zgomot zic eu destul de puternic un prieten de al meu a zis ca e normal el are versiunea Phat si totusi la el nu se aude asa tare ca la Slim
Si eu am versiunea phat ... si uneori se aud niste sunete la disc... dar sunt normale ... nu iti fa griji ... eu am consola de aproape 4 ani si nu mi-a facut nici o problema in afara de freezeuri cand mai stateam 9-10 ore pe jocuri sau cand navigam pe net..
S-ar mai putea ca din cauza dilatarii (si contractarii) sa scoata aceste sunete cateodata... *poc* *poc* dar nu e de la cd-ul din consola...Stai calm.. nu e nimic![]()
Vreau sa iau un joc cu masini/atv/buggy pentru PS3 care sa fie offroad si sa aiba split-screen, care-l recomandati a fi cel mai bun?
DiRT 2, DiRT 3, PURE, FUEL, MX vs ATV Reflex, cred ca toate au split-screen, dar nu sunt sigur.
Vreau sa iau unul care sa fie addictive, asa stiu si eu mai multe cu masini in genul asta dar nu stiu cat de bune sunt.
Eu inca si acum mai fac niste ture de DiRT 2, si MX vs ATV, imi plac foarte mult, DiRT 3 nu e prea promitator... dar merge si el
salut as avea si eu o intrebare... am avut in controller spart l1,l2 am gasit pe cineva pe okazii sa mil faca sa schimbe carcasa si restu ... aseara am primit controller da nu se aprindeapas pe buton special si nimic
de incarcat vad ca incarca adica se arpind butoanele alea rosi... stie cineva ce ar putea sa aiba?? mai nou am depistat ca incarca 1-2-3min si se opreste
trebuie sai scot mufa si sa o bag iar sa mearga inca 2-3min si tot asa
![]()
inafara de volanele care se afla pe lista oficiala a jocului F1 2011,care mai sunt compatibile 100% cu jocul?
la volanul meu nu imi deblocheza acel force feedback si sensivity la options,pot conduce din volan,sa folosesc pedalele doar ca conduc rau si nu pot umbla la sensibilitate
logitech momo este compatibil?
as vrea sa scrie cei care au jocul F1 2011 si care nu au volan din lista oficiala
am citit postarile de la lista oficiala si se pare ca unii cu volane din lista aia nu le deblocheaza advanced settings,ce joc de ......
cu ce volan iti deblocheaza si advanced settings la ps3?
Am si eu cateva intrebari.
1) Exista vreun site care contorizeaza cati useri sunt intr-un anumit joc, ceva in genul Steam stats.
2) PSN Portable Id se poate genera si din meniul consolei sau trebuie neaparat siteul PSN?
3) Cum sta treaba cu activarea online a jocului? Am vazut ca pe BF3 trebuie activat de pe un cont UK. Contul de UK este acelasi cu cel pe care l-am creat de pe consola?
Multumesc.
Bookmarks