Salut! Tin si eu sa mentionez ca am si eu in colectie un joc original(Mercenaries 2) si tot asa o consola modata 3.55. La indemnul colegilor de forum am facut update la ultima versiune, am jucat jocul fara probleme si am si platina acum. Succes! Te sfatuiesc sa faci la fel.
am uitat sa postez -> PlayStation Network offline again tonight for maintenance - ComputerAndVideoGames.com !!
Da sa-i ieie naiba cu maintenance-ul lor cu tot,cand si-au gasit si astia sa taie matul la Store, exact in ziua cand apare bublic beta la BF3,cum am ajuns mai tarziu acasa normal ca nu am mai apucat sa-l descarc, "sa-i chis in freza"![]()
ok m-ati convins. Eu asa am cumparat consola de pe net si habar nu aveam cum este PSN. Cred ca a venit timpul sa va si eu cum este. Multam tuturor pentru raspunsuri!!!
Pentru cei care au FIFA 12 frate eu nu pot schimba echipa de comentatori a mai patit-o cineva?
stiti cumva daca urmeaza sa se ieftineasca consolele PS3 la Emag sau daca apar pachete (bundles) noi in viitorul apropiat?
Bookmarks