nu castigi la chestia aia. Sunt milioane de oameni care incearca, si multi dintre ei nici nu cred ca au PS3
nu castigi la chestia aia. Sunt milioane de oameni care incearca, si multi dintre ei nici nu cred ca au PS3
de curand mi-am cumparat un ps3 de 180GB si am descarcat de pe PS store 2 jocuri. intrebarea mea este cum pot sa scot acele jocuri pe un hard extern sau sa le inscriptionez pe dvd-uri, daca le pot da si la altcineva si cel mai important ptr mine unde sunt dowload-ate in consola ca nu le-am gasit nicaieri. si inca o rugaminte daca stie cineva unde gasesc un manual cu explicatii PS3 in limba romana. cu respect
Jcurile dupa ce le-ai descarcat de pe PSN Store trebuie sa le instalezi. Le gasesti in sectiunea "Game". Din cate stiu nu poti sa le folosesti de pe un HDD extern sau sa le pui pe un DVD/BR decat daca iti modezi consola. Pentru a le da si altcuiva trebuie sa faci share la contul tau de PSN (un user se poate folosi pe maxim 3 console diferite).
Manual in limba romana gasesti aici.
Deci am internet de la romtelecom si vreau sa ma conectez cu el la ps3 ... Si in loc de wireless sau mufa rj-45 are usb...
De mai bine de 3 luni nu ma pot juca online pe ps3 din cauza acestei probleme...
Va rog sa ma ajutati ! Raman Dator
Dau un Suc (bere nu pot ca sunt minor...)
P.S.: Va rog nu veniti cu argumente de genul : "Extindeti Contractu La Romtelecom Sa Iti Dea Router Nu Stiu De Care Cu Wireless" sau "Schimbati Firma De Internet''
P.P.S.: Va rog nu fiti ironici/sarcastici!
Zice "except Portugal" iar mai sus imi zici ca "is open to Portugal"? I dont understand anything anymore.
ptr. cristi-dinu
multumesc pentru informatie, am cautat de multa vreme un raspus si in sfarsit l-am gasit prin tine. as mai avea un ,,milion;; de intrebari dar mai intai voi citi manualul. inca o data multumesc mult pentru raspuns.
Gasesc pe la vreun magazin online din Romania aceste casti: Sony Wireless Stereo Headset (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games ?
nuop,sa te astepti la astea in romania prin 2013...vorbeste cu RobertDinusauWebpredator![]()
Va salut, am avut si eu ieri nsite probleme cu jocul uncharted.....nu aveam cont pe UK...trebuia sa fac alt cont bla bla....o harababura totala...ma rog nua sta conteaza. Ce conteaza si sper si va implor sa ma puteti ajuta este urmatorul aspect....in toata aceasta harababura am uitat parola de la contul meu PSN de baza...si nu mai tin minte ce am pus la data de nastere pentru a recupera parola...va rog mult ajutati-ma chiar am nevoie de contul ala. Multumessc anticipat
---------- Post added 04-12-2011 at 11:03 AM ----------
Am sa iau luniile, zilele, si anii la rand de la data de nastere ca alta solutie nu gasesc.....![]()
Stie cineva cum pot sa imi schimb parola sau emailul de id de pe PSN?....am facut o prostie si atunci cand am facut contul de PSN am pus .com in loc de .co.uk care era cel corect....si acuma nu imi pot recupera parola....pentru ca nu e emailul bun
am si eu o intrebare: la jocul LEAD AND GOLD este multa lume online sau cativa jucatori, ma gandesc sa il iau dar nu vreu sa il joc singur.
si la Top Spin 4 si NFS: Hot Pursuit e ceva lume sau ai noroc daca gasesti pe cineva ?
ma gandesc ca daca a aparut nfs the run, nu mai joaca nimeni hot pursuit, dar mie mi se pare mai misto hot pursuit
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o chestie: intentionez sa-mi achizitionez un ps3 si sunt curioasa...pot sa vad si filme de pe vplay? mentionez ca am internet wireless acasa, de la rds. multumesc anticipat![]()
Bookmarks