Salutare la toata lumea. Acu doua zile am devenit si eu membru oficial PS3.Momentan am decat GT5 si Battlefield 2. Cine vrea sa joace pe multiplayer, ID-ul meu este kapkaunu2012
atunci cand nu stii ce inseamna " PS3 FAQ " , ai dreptate poti intreba si cat e ceasul![]()
de ce nu cercetezi piata sa vezi cam cu cat se vand???
Daca cineva iti spune ca PS3-ul tau face cam 500 lei, il crezi? sau ca FIfa12 face maxim 35 lei, il crezi?
ori ca PS3-u face 1200 lei si fifa 160 lei....il crezi?
Orice estimare necontrolata va fi in defavoarea ta.
Asa ca sugestia mea este sa cercetezi singur piata SH...
Atunci trebuia sa-ti iei un Media Player.![]()
Bun venit in club !
---------- Post added 23-04-2012 at 05:31 PM ----------
Vine Half Life 3 la E3 2012 ???
Half Life 3, Portal 3, or Left 4 Dead 3: Gabe Newell
Newell opens up on 'Half-Life 3' dev issues | Game Development | News by Develop
Welcome to the dark side, may the gods have mercy on your soul... si partea buna e ca daca nu au, ii poti ucide cu sange rece!!!
Vreau doar un pret aprox . M am gandit la 1500 ca ar fi minimul . Oricum ma uit si pe ici si pe colo pt un pret .
Salut, sunt nou pe forum, de curand mi-am facut upgrade la la ps2 la ps3. Acum planuiesc sa imi cumpar cateva jocuri de pe thehut sau zavvi, ramane de vazut care.
Intrebarea mea este daca merita sa cumpara carduri prepayed si sa downloadez jocurile de pe ps store, din moment ce cardurile se vand cu comision (20$ se vind cu 25$ pe unele siteuri)... Deci sunt preturile pe store destul de mici ca sa merite comisionul platit tertilor?
Eu inca nu mi-am facut cont pentru ca am consola la tara, acolo unde stau in timpul liber, si nu am acces la net acolo.
Multumesc!
Infamous 2 are un cod pt online ?
am inteles ca jocul are ceva numit online missions.
se poate face platina si fara respectivul cod; toate trofeele sunt singleplayer related?
nu prea merita sa iei de pe Store fiindca jocurile noi sunt scumpe! poate doar titlurile vechi, la unele sunt reduceri bune cu conditia sa ai cont Gold.
altfel, cea mai buna oferta ramane forumul si shop-urile din UK.
salutare,
o intrebare: DLC-le sub forma de game data,exista vreo posibilitate sa i le dau cuiva , caruia i-am dat si jocul de ps3???
ex: socom 4 are 6gb de game data,include 3 dlc. le pot transfera pe un alt ps3? sau chiar jocurile downloadate- ex crysis 1?
nu poti transfera DLC-uri...
Ele raman pe consola ta, si raman in consola chiar daca te loghezi cu un alt ID, dar de transferat nu se poate.
Bookmarks