Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 964 of 1175 FirstFirst ... 464 864 914 954 962 963 964 965 966 974 1014 1064 ... LastLast
Results 19,261 to 19,280 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19261 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Am o consola ps3 pe care o tin pentru multiplayer si una pe care urmeaza sa o cumpar zilele astea pentru a o moda, ca sa ma pot juca toate nebuniile fara a mai da o caruta de bani. Ies mai ieftin asa...

---------- Post added 26-03-2013 at 12:36 AM ----------

Cristy, merci pentru informatii.
    Sau ai putea sa iti faci un abonament ps plus, 40£ pt 15 luni si ai o grămadă de jocuri gratis ( ps3 si ps vita ).

2. #19262 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Tu ai văzut ce am postat mai sus? Certificatul de la Sony? Pozele?
    Dar tu ai vazut ca am pus link-ul de pe playstation uk cu manualul de garantie pentru PS3 in mai multe limbi? Am luat acum vreo luna un PS VITA de la Altex si am 1 an garantie atat la Altex cat si la Sony.

---------- Post added 26-03-2013 at 10:35 AM ----------

Aşa trebuie sa arate certificatul care vine de la Sony, sunt sigur ca nu o sa primeşti aşa ceva daca alegi online, trebuie sa le explici faţă in faţă cum sta treaba, eu sunt păţit
    De cand e certificatul?

3. #19263 SP
    Member clax_117's Avatar
    Ordinea cronologica a povestii din God of War este aceasta?
    1.God of War
    2.God of War II
    3.God of War: Chains of Olympus
    4.God of War III
    5.God of War: Ghost of Sparta
    6.God of War: Ascension
    deci dupa Collection vol.1, trebuie jucat doar Chains of Olimpus din Collection vol.2 , apoi Gow 3 si apoi Ghost of Sparta?

4. #19264 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    GoW: Ascension
    GoW: Chains of Olympus
    GoW
    GoW: Ghost of Sparta
    GoW: Betrayal (mobiles)*
    GoW 2
    GoW 3

5. #19265 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Are dreptate Dante! Asta e ordinea cronologica dar nu stiu dc e indicat sa incepi cu Ascension si dup-aia sa te intorci la grafica din Chains of Olympus.

GoW: Ascension
    GoW: Chains of Olympus
    GoW
    GoW: Ghost of Sparta
    GoW: Betrayal (mobiles)*
    GoW 2
    GoW 3

6. #19266 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Chains of olympus si ghost of sparta ps3 arata mai bine decât gow si gow 2

7. #19267 SP
    Ω Pira's Avatar
    Arata mai bine datorita HD-ului imbunatatit, ca sa zic asa, nu din pct de vedere al detaliilor, care 2-ul a stors maximum din PS2. Origins e mai sharp si are culorile mai vii, in schimb la Vol. 1 sunt mult mai multe detalii grafice, insa culori mai sterse.

8. #19268 SP
    Member Clau23's Avatar
    Sau ai putea sa iti faci un abonament ps plus, 40£ pt 15 luni si ai o grămadă de jocuri gratis ( ps3 si ps vita ).
    Aici intervine problema ca nu prea cunosc cum functioneaza ps+ , am vazut ca sunt cam 10 jocuri pentru ps3 la free pentru cat timp ai ps plus. Se schimba lista cu jocuri disponibile in fiecare luna?

9. #19269 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    Ordinea cronologica a povestii din God of War este aceasta?
    1.God of War
    2.God of War II
    3.God of War: Chains of Olympus
    4.God of War III
    5.God of War: Ghost of Sparta
    6.God of War: Ascension
    deci dupa Collection vol.1, trebuie jucat doar Chains of Olimpus din Collection vol.2 , apoi Gow 3 si apoi Ghost of Sparta?
    Asta e ordinea lansarii jocurilor

10. #19270 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Aici intervine problema ca nu prea cunosc cum functioneaza ps+ , am vazut ca sunt cam 10 jocuri pentru ps3 la free pentru cat timp ai ps plus. Se schimba lista cu jocuri disponibile in fiecare luna?
    Pt mai multe detalii vizitează topicul ps plus

11. #19271 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by amadeus72 View Post
    sall am si eu un ps3 fat 60 gb si cand bag un joc mi se stinge dupa 5 min ,dar nu la toate jocurle ,cel mai recent este dead space 3 la care ma jok maximum 5 min .dak are cineva vreo solutie pt asta astept un rasp ms
    din pacate batranul tau ps3 nu(cred)ca mai poate duce jocurile astea mai noi(overheat)..sorry!stiu din propria mea experienta cu un ps3 60 gb pe care il tin acum de decor..a inceput cu BF3,a urmat pe urma killzone 3,mw3,syndicate samd!

12. #19272 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Al meu gras are 6 ani si functioneaza fara probleme.

13. #19273 SP
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    din pacate batranul tau ps3 nu(cred)ca mai poate duce jocurile astea mai noi(overheat)..sorry!stiu din propria mea experienta cu un ps3 60 gb pe care il tin acum de decor..a inceput cu BF3,a urmat pe urma killzone 3,mw3,syndicate samd!
    Tind sa te contrazic. Tot din propria experienta (PS3 - 60Gb phat), ruleaza fara probleme jocurile care le-ai mentionat tu. Il am de 5 ani si ceva, luat folosit un an si ceva in urma mea. Cu o luna si ceva inainte sa expire garantia mi-a crapat blocul optic si a plecat la SONY sa-l repare si dupa ce a fost "dres" functioneaza fara probleme (deci de cel putin 4 ani si ceva). Il tin intr-un loc aerisit si il feresc de praf atunci cand nu-l folosesc si merge fara probleme. Il tin in pozitie verticala. Deci "varsta" sau modelul nu sunt un factor pt. freeze-uri. Intr-adevar dc. a fost heavy used poate i s-a dus pasta termo-conductoare sau nu e pozitionat intr-un loc aerisit - dar dpdv al arhitecturii, ruleaza perfect toate jocurile din ultima generatie.
    Update-urile ulterioare sunt pur cosmetice (reducerea dimensiunii) si reducerea consumului de curent - cu siguranta nu au schimbat procesorul sau placa video... Dar expertii pot veni cu mai multe detalii.

P.S. Nu e modat si nici n-am umblat in el vreodata - e stock.

14. #19274 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Al meu gras are 6 ani si functioneaza fara probleme.
    Norocul tau desi nu cred ca stai numai in ala gras..mai ai tu si altceva!PS:si al meu gras a dus destul de mult in spate dar pana la urma sti cum e,mai vine si batranetea..

---------- Post added 26-03-2013 at 05:08 PM ----------

Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Tind sa te contrazic. Tot din propria experienta (PS3 - 60Gb phat), ruleaza fara probleme jocurile care le-ai mentionat tu. Il am de 5 ani si ceva, luat folosit un an si ceva in urma mea. Cu o luna si ceva inainte sa expire garantia mi-a crapat blocul optic si a plecat la SONY sa-l repare si dupa ce a fost "dres" functioneaza fara probleme (deci de cel putin 4 ani si ceva). Il tin intr-un loc aerisit si il feresc de praf atunci cand nu-l folosesc si merge fara probleme. Il tin in pozitie verticala. Deci "varsta" sau modelul nu sunt un factor pt. freeze-uri. Intr-adevar dc. a fost heavy used poate i s-a dus pasta termo-conductoare sau nu e pozitionat intr-un loc aerisit - dar dpdv al arhitecturii, ruleaza perfect toate jocurile din ultima generatie.
    Update-urile ulterioare sunt pur cosmetice (reducerea dimensiunii) si reducerea consumului de curent - cu siguranta nu au schimbat procesorul sau placa video... Dar expertii pot veni cu mai multe detalii.

P.S. Nu e modat si nici n-am umblat in el vreodata - e stock.
    Din postarea ta reiese ca tot a avut ceva nu..?

15. #19275 SP
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Norocul tau desi nu cred ca stai numai in ala gras..mai ai tu si altceva!PS:si al meu gras a dus destul de mult in spate dar pana la urma sti cum e,mai vine si batranetea..

---------- Post added 26-03-2013 at 05:08 PM ----------

Din postarea ta reiese ca tot a avut ceva nu..?
    I-a crapat blocul optic care e "default" - dar asta nu a avut/are implicatii dpdv al performantei in jocurile generatiei actuale -> ceea ce incercam sa-i argumentez si sa-i aduc posibile solutii celui care a intrebat.

Hai ca ne indepartam de la subiect, incercand sa arati ca defapt ai si tu dreptate, dup-aia sa vin eu cu argumente etc. -> obiectivul era sa-l ajutam pe om.

Rezumand: incearca sa muti PS3-ul intr-o zona mai aerisita sau muta-l de langa calorifer. Eventual ia o pauza de 10-15 min la fiecare sesiune de 2-3 ore de joaca (e ok si pt PS3, cat si pt ochii si sanatatea ta ).

Spor!

16. #19276 SP
    Junior Member cris_fast's Avatar
    Salut, imi poate sugera un HDD intern, care sa aiba un raport calitate-pret bun? (preferabil 500gb sau 320gb). Si inca o intrebare, Mounting bracketul de la sony este unul standard? pot sa pun orice HDD in el? Multumesc!

17. #19277 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Poti sa pui doar HDD de 2.5.(de laptop)

18. #19278 SP
    Junior Member cris_fast's Avatar
    Stiu ca imi trebuie HDD de 2.5 inchi, dar eu vroiam sa stiu daca pe Mounting bracketul de la sony pot sa pun si de la alta firma.(Citisem pe un forum ca unor tipi nu le-a mers sa puna un HDD de la Seagate pe un Mounting bracketul cumparat de la Sony). Si in materie de HDD-uri nu prea stiu care sunt bune si care nu.

EDIT: Asta este bun? HDD notebook Western Digital 500 GB SATA 5400 RPM 8 MB WD Scorpio Blue

19. #19279 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Eu am pus Seagate in PS3-ul meu....

20. #19280 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cris_fast View Post
    Stiu ca imi trebuie HDD de 2.5 inchi, dar eu vroiam sa stiu daca pe Mounting bracketul de la sony pot sa pun si de la alta firma.(Citisem pe un forum ca unor tipi nu le-a mers sa puna un HDD de la Seagate pe un Mounting bracketul cumparat de la Sony). Si in materie de HDD-uri nu prea stiu care sunt bune si care nu.

EDIT: Asta este bun? HDD notebook Western Digital 500 GB SATA 5400 RPM 8 MB WD Scorpio Blue
    E bun, ala il am eu pe un Super Slim de 12 gb

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.