Dar tu ai vazut ca am pus link-ul de pe playstation uk cu manualul de garantie pentru PS3 in mai multe limbi? Am luat acum vreo luna un PS VITA de la Altex si am 1 an garantie atat la Altex cat si la Sony.
---------- Post added 26-03-2013 at 10:35 AM ----------
De cand e certificatul?
Ordinea cronologica a povestii din God of War este aceasta?
1.God of War
2.God of War II
3.God of War: Chains of Olympus
4.God of War III
5.God of War: Ghost of Sparta
6.God of War: Ascension
deci dupa Collection vol.1, trebuie jucat doar Chains of Olimpus din Collection vol.2 , apoi Gow 3 si apoi Ghost of Sparta?
GoW: Ascension
GoW: Chains of Olympus
GoW
GoW: Ghost of Sparta
GoW: Betrayal (mobiles)*
GoW 2
GoW 3
Arata mai bine datorita HD-ului imbunatatit, ca sa zic asa, nu din pct de vedere al detaliilor, care 2-ul a stors maximum din PS2.Origins e mai sharp si are culorile mai vii, in schimb la Vol. 1 sunt mult mai multe detalii grafice, insa culori mai sterse.
Tind sa te contrazic. Tot din propria experienta (PS3 - 60Gb phat), ruleaza fara probleme jocurile care le-ai mentionat tu. Il am de 5 ani si ceva, luat folosit un an si ceva in urma mea. Cu o luna si ceva inainte sa expire garantia mi-a crapat blocul optic si a plecat la SONY sa-l repare si dupa ce a fost "dres" functioneaza fara probleme (deci de cel putin 4 ani si ceva). Il tin intr-un loc aerisit si il feresc de praf atunci cand nu-l folosesc si merge fara probleme. Il tin in pozitie verticala. Deci "varsta" sau modelul nu sunt un factor pt. freeze-uri. Intr-adevar dc. a fost heavy used poate i s-a dus pasta termo-conductoare sau nu e pozitionat intr-un loc aerisit - dar dpdv al arhitecturii, ruleaza perfect toate jocurile din ultima generatie.
Update-urile ulterioare sunt pur cosmetice (reducerea dimensiunii) si reducerea consumului de curent - cu siguranta nu au schimbat procesorul sau placa video... Dar expertii pot veni cu mai multe detalii.
P.S. Nu e modat si nici n-am umblat in el vreodata - e stock.
Norocul tau desi nu cred ca stai numai in ala gras..mai ai tu si altceva!PS:si al meu gras a dus destul de mult in spate dar pana la urma sti cum e,mai vine si batranetea..
---------- Post added 26-03-2013 at 05:08 PM ----------
Din postarea ta reiese ca tot a avut ceva nu..?
I-a crapat blocul optic care e "default" - dar asta nu a avut/are implicatii dpdv al performantei in jocurile generatiei actuale -> ceea ce incercam sa-i argumentez si sa-i aduc posibile solutii celui care a intrebat.
Hai ca ne indepartam de la subiect, incercand sa arati ca defapt ai si tu dreptate, dup-aia sa vin eu cu argumente etc. -> obiectivul era sa-l ajutam pe om.
Rezumand: incearca sa muti PS3-ul intr-o zona mai aerisita sau muta-l de langa calorifer. Eventual ia o pauza de 10-15 min la fiecare sesiune de 2-3 ore de joaca (e ok si pt PS3, cat si pt ochii si sanatatea ta).
Spor!
Salut, imi poate sugera un HDD intern, care sa aiba un raport calitate-pret bun? (preferabil 500gb sau 320gb). Si inca o intrebare, Mounting bracketul de la sony este unul standard? pot sa pun orice HDD in el? Multumesc!
Stiu ca imi trebuie HDD de 2.5 inchi, dar eu vroiam sa stiu daca pe Mounting bracketul de la sony pot sa pun si de la alta firma.(Citisem pe un forum ca unor tipi nu le-a mers sa puna un HDD de la Seagate pe un Mounting bracketul cumparat de la Sony). Si in materie de HDD-uri nu prea stiu care sunt bune si care nu.
EDIT: Asta este bun? HDD notebook Western Digital 500 GB SATA 5400 RPM 8 MB WD Scorpio Blue
Bookmarks