salut. as avea si eu o intrebare k nu imi dau seama cum e mai bine. vad multi oameni care spun ca jocul e platinum. cum e mai bine platinum sau non platinum?
salut. as avea si eu o intrebare k nu imi dau seama cum e mai bine. vad multi oameni care spun ca jocul e platinum. cum e mai bine platinum sau non platinum?
deci sa inteleg ca platinumu-l consta doar intr-o schimbare de coperta ?
---------- Post added 21-07-2012 at 11:28 PM ----------
nu mai trebuie sa raspundeti am aflat deja . multumesc mult celor care m-au ajutat
Stiu ca majoritatea clientilor sunt turisti, si eu m-as duce (la preturile alea) sa joc un Fifa sau un Blur cu prietenii. Eu ziceam de faptul ca au jocuri ca AC:R si nici wi-fi au. In general cand incepi un joc vrei sa-l termini. Mai este si varianta ca lumea merge, vede cum e jocul iar daca ii place il cumpara.
Cum a zis si darkpaul, doar nu stai atata timp si ti-am zis, exista oferta pe ore, depinde cate persoane sunt.Exista oferta de 15 ore la pretul de 80 lei asta pentru o persoana ca daca sunt mai multe.... cu reteaua wifi...e un minus dar i-am intrebat si au zis ca vor baga in curand.Oricum cine va vedea sala va descoperi ca e chiar ok.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post431216
Ia uite dom'le, cand cautam nu mi-a trecut prin cap sa ma uit si la chinezi...
Replacement Plastic Triggers w/ Silicone Cap Covers for PS3 Wireless Controller - Black (Pair) - Worldwide Free Shipping - DX
Analog Stick Silicone Cap for PS3 (Purple) - Worldwide Free Shipping - DX
Silicone Cap for PS3 Analog Stick (Grey) - Worldwide Free Shipping - DX
Cica mai e si "Free shipping to RO"![]()
PlayStation Network Scheduled Maintenance – PlayStation.Blog.Europe
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 on Thursday 26th July 2012 until 08:00 on Friday 27th July 2012, BST.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:
PlayStation Store on PS3, PSP and PS Vita.
PlayStation Network Account Management.
PlayStation Network Account Registration.
If you wish to play online during the maintenance, then you may be able to do so if you sign in to PSN before the start of the maintenance window. However, please note that all the services listed above will not be available, even if you are signed into the Network.
During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.
orice ventilator pus IN SPATELE consolei nu va face decat sa complice si mai tare racirea...coolerul consolei arunca aerul cald prin spate, ei bine un ventilator pus in spate nu va face decat sa impinga inapoi aerul cald scos de coolerul consolei, cel mai bine este sa-l pui in fata consolei, ori un cooler dedicat pt.PS3, eu asa vad lucrurile...
am gasit solutia la Singularity, sorry era vina mea, trebuia sa iau armele dintr-un loc special
Sony are mii de ingineri care proiecteaza o consola căreia sa ii functioneze sistemul de racire.
Firmele acestea de add-on-uri au cativa "ingineri" al căror scop e sa te... convinga, sa dai banii pe o prostie
Luna viitoare se lanseaza un add-on pentru Dark Souls.
Desi producatorii anuntasera ca nu vor lansa nici un add-on , intre timp s-au razgandit.
Eu am jocul z2 si contul PSN USA.
Jocul z1 l-am cumparat deja , dar game saves din jocul z2 , evident ca nu am putut sa le folosesc in jocul z1.
Exista vreo modalitate sa le folosesc ?
ContraofertaSuperocazii - LED : LG - 42LX6500
am si eu o intrebare la cei mai priceputi consolisti...am vazut ca unele shootere se pot juca cu ps move+navigation controller....este mai comod asa sau tot cu clasicul controller este mai bine???
Salut. Am un ps3 slim si vreau sa il conectez la un monitor LG FLATRON L1953S (are intrare vga). Este posibil? Daca da exista dezavantaje mari ? Multumesc anticipat.
Bookmarks