Sunt curios ce vanzari are Store-ul vecinilor nostri...![]()
De ce credeti ca daca folosesti PS Store cu cont de UK sau US, Sony nu vede ca de fapt esti in RO ? Eu dau mai mult vina pe autoritatile noastre, pe toate taxele care trebuie platite, si sa nu mai zic de miile de hartii care trebuie completate. La fel cum multi romani au preferat sa isi inscrie masinile in Bulgaria, asa si Sony a preferat sa isi deschida Store la ei.
Pachetul e blana, merita. Sari pe el! In alta ordine de idei, la pret intreg (cica), numai 1.819 lei n-ar fi facut cu jocurile alea...
n-am mai jucat un joc de genul acesta de prin 2008-2009...cand am jucat ultima data call of duty 2 sau 3, in rest fifa la greu, dar nu mai mult de 5 meciuri pe zi
atunci daca este numai buna oferta asta, sper ca saptamana care vine sa mi-l iau...o sa revin cu multe intrebari, ca stiu putine despre ps3
multumesc frumos
pai acum cateva luni mi-am luat in monitor tv led samsung si am 2 ani garantie...si alte electrocaznice tot 2 ani garantie au...ps3 de ce sa nu aibe 2 ani garantie???o sa fiu atent, daca nu e 2 ani garantie, nu stiu ce o sa fac
Parca un an e de la sony,si unul de la retailer,deoarece console se vand si in supermarket,si in magazine specializate de electronice,ei au contract cu sony,si ce vine in service va fi reparat.In EU garantia e de 2 ani.
E un an standard de la sony,si inca un an pus asa mare pe factura de la altex.
da aveti dreptate...este 1 an, am intrebat un fost coleg de liceu, care lucreaza la altex si este 1 an...dar mi-a zis ca cica asa este peste tot, dar la flanco sau emag am vazut 2 ani, in fine...
acum se mai merita sa o iau cu 1 an sau nu???si l-am intrebat daca mai are la sediu pachetul de mai sus, si a zis ca nu, si sa dau comanda online...si nu stiu ce sa fac, ca in caz de defectiune, nu stiu unde ma duc cu ea...
La emag intr-adevar pot sa confirm ca garantia este de 2 ani. Nu stiu ce sa zic, eu as cumpara-o totusi avand in vedere pachetul, insa eram mai linistit daca stiam ca am 2 ani garantie.
Si eu tot de la emag am consola cu garantia de 2 ani
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Unii vad ca vorbesc discuţii...Daca tot ati dorit o părere argumentată, v-am oferit-o mai sus. Va atasez inca o data un certificat de garanţie cu holograma emis de Sony pt Romania si Rep Moldova. Du-te la Domo sau Flanco si vei primi cu siguranţă acelaşi tip de certificat
am inteles D@nT3
sony da 2 ani garantie, dar altex iti da 1 an ca sunt mai smecheri...si din ce am citit in posturile anterioare, sa nu comand online, ca nu-mi da certificatul de garantie de la sony...
acum mi-am adus aminte, ca acum 9 luni mi-am luat o imprimanta HP si mi-au dat garantie 1 an, cu certificat de garantie altex...si cand am luat monitorul Samsung mi-au dat certificat de garantie Samsung de 2 ani...deci trebuie sa ma duc peste ei, sa le zic clar ce doresc...multumesc mult
Atunci esti furat de catre retailer.Eu stiu cum ca in EU garantia e de minim 2 ani,daca au schimbat pentru Romania la doar un an,mai merita? Doar ps4 e dupa colt. Puteti sa trimiteti un mail catre sony,sa va spuna de ce in Romania ofera doar un an de garantie.
Am vazut factura de la altex,si am crezut ca e doar marketing din partea lor,cum ca ofera un an de garantie,ce e in plus fata de anul garantat de catre sony.Oricum ciudat rau de tot.
Intrebati si la protectia consumatorului ce parere au despre aceste practici.
Bookmarks