Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 470 of 1175 FirstFirst ... 370 420 460 468 469 470 471 472 480 520 570 970 ... LastLast
Results 9,381 to 9,400 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #9381 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Poti sa cumperi de pe toate ( si de pe US, UK sau JP ) atata timp cat ai carduri Psn. Ca sa-ti faci cont pe Psn ( al 2-lea/3-lea etc. ) iti faci un user nou (daca ai deja unul, plus ca trebuie sa ai fw 3.50 ). Dupa ce ti-ai facut un user nou, intri pe el, te duci la Psn, dai sa intri si-ti cere sa-ti faci cont. Urmezi toate istructiunile ( de ex., ai cont US daca treci la tara unde locuiesti US, la fel si la Italia/Romania/Germania/etc. ), si ti-ai facut un alt cont pe Psn. Ai inteles ?

PS: Vezi ca pe Psn Romania nu exista Playstation Store ( fara demo-uri, add-on-uri, trailere, etc. ).

2. #9382 SP
    Junior Member FanT0m3L's Avatar

Talking hdd extern

Salut baieti.Am si eu o intrebare.Poate ati mai discutat in ea in cele 114 de pagini..da miar lua cam 1 sapt sa gasesc raspuns.Deci sa revenim la intrebare. Am un hdd (160 gb) si as vrea sa il conectez la ps3 ca si hard extern. De ce cabluri sau accesorii am nevoie?. De specificat ca hardul e unul normal..deci nu are iesire usb.Care ar fi cea mai ieftina solutie?

3. #9383 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    PlayOS – First Custom Operating System for PS3 | PS3Hax Network

Thanks to PS Jailbreak, I�ve been able to finally make a proper running version of the first custom PS-Dedicated operating system �PlayOS�

PlayOS is a Linux-Based system.
    It takes up 730MB of your external hard drive as it runs off External Media (Backup Manager).
    Easy to use.
    Built-in dedicated web browser �PlayBrowse�.
    Compatible with 3.41 only.
    You need to have a development board! Will not work with mobile phones except the Nokia N900 (Will have to look into this).
    Video coming soon.
    Hardware acceleration (just like OS X) enabled. This means .mkv files in 1080p!
    Support for file types:
    .zip
    .tar
    .gz
    .mp3
    .avi
    .mp4
    .divx
    .exe � ONLY PlayOS Coded ones! Windows applications will not work with this.
    Attached Images Attached Images ara1.png ara2.png ara3.png

4. #9384 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din cate am inteles sunt sanse mari sa fie fake

5. #9385 SP
    Junior Member andy's Avatar
    RazvyLord, ms.

dar pe .uk ma inregistrez cu nume romanesc si tara Romania sau aleg uk si un nume englezesc ?? sa nu iau ban, de asta intreb...

? la a doua accesare nu imi mai apare tara romania... oricum am facut cont pe uk cu adresa de uk si nume fictiv englezesc.

cand se da ban iti cere documentele la xerox, de exemplu ca sa iti scoata banul ?

FanT0m3L, de cand cu JB, Sony a cam blocat toate posturile USB nelicentiate de ei... o solutie ieftina e posibil sa nu fie acceptata de noul firmware 3.50, trebuie cabluri usb sony, cred...

6. #9386 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by FanT0m3L View Post
    ...Am un hdd (160 gb) si as vrea sa il conectez la ps3 ca si hard extern. De ce cabluri sau accesorii am nevoie?. De specificat ca hardul e unul normal..deci nu are iesire usb.Care ar fi cea mai ieftina solutie?
    In functie de ce tip este HDD-ul, IDE sau SATA, alegi un rack extern cu iesire pe USB 2.0, (de preferat alimentare separata) apoi trebuie sa-l formatezi in FAT32 si... cam atat.

7. #9387 SP
    o chestie destul de interesanta:SKFU's Blog: SONY Actually Want Consoles To YLOD? pana la urma nu se stinge automat? eu asa stiam si scrie si in manualul care vine cu consol , weird...

8. #9388 SP
    Member PumaS's Avatar
    Salut ,

Am si eu o intrebare . Zilele trecute navigam pe un torrent in cautare de un nou anti-virus , dupa care vad imagini .iso pentru ps3 ? Sunt putin nedumerit . Incep sa ma interesez si gasesc pe un site o imitatie de stick (memory card) care cica ar moda ps3-ul . In fine sunt doar curios daca au reusit sa o modeze ?

PS: jocurile de pe torrent erau de 8 , 7 , 3 , 1 gb par cam mici avand in vedere ca ele sunt scrise pe blue-ray 25gb + (daca nu ma insel)

9. #9389 SP
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Salut ,

Am si eu o intrebare . Zilele trecute navigam pe un torrent in cautare de un nou anti-virus , dupa care vad imagini .iso pentru ps3 ? Sunt putin nedumerit . Incep sa ma interesez si gasesc pe un site o imitatie de stick (memory card) care cica ar moda ps3-ul . In fine sunt doar curios daca au reusit sa o modeze ?

PS: jocurile de pe torrent erau de 8 , 7 , 3 , 1 gb par cam mici avand in vedere ca ele sunt scrise pe blue-ray 25gb + (daca nu ma insel)
    da s-a "spart" de ceva timp, pentru mai multe informatii:http://www.consolegames.ro/forum/f7-...e-psjailbreak/, alt thread despre JB nu mai exista pe forum.

PS: nu sunt mici ca majoritatea jocurilor sunt multi-platform, doar exclusivitatile au peste 20, 30 sau chiar 40 GB,

10. #9390 SP
    Member prise's Avatar
    poate ma lamuriti si pe mine de ce nu resuesc sa ma loghez pe ps store si nu pot juca nimic nici pe online?
    de cand s-a facut acea mentenanta nu mai merge.
    aveti idee ce are? imi spune invalid user or password
    mersi

11. #9391 SP
    Member PumaS's Avatar
    Multumesc ,

E destul de aiurea ca oricum jocurile cu putina vechime (max1 an) deveneau accesibile iar exclusivitatile cine isi permitea si le lua la data lansarii iar ceilalti putin mai tarziu . Eu am renuntat la xbox din cauza faptului ca , cumparam jocuri originale iar 1, 2 prieteni se gasesau sa imi spuna ca au terminat jocul si ca e asa si ca pe dincolo si ca el il joaca inainte de data lansarii etc etc etc si mi-a cam luat hazu , sper ca valul asta de JB pe ps3 sa se sparga repede . Ar fi pacat . Fiecare joc are orele de munca in spate si foarte mult colectiv implicat merita si ei de-o ciorba .

12. #9392 SP
    Quote Originally Posted by prise View Post
    poate ma lamuriti si pe mine de ce nu resuesc sa ma loghez pe ps store si nu pot juca nimic nici pe online?
    de cand s-a facut acea mentenanta nu mai merge.
    aveti idee ce are? imi spune invalid user or password
    mersi
    nu stiu ce sa-ti zic, noi ne-am putut loga dupa fara probleme (prin asta vreau sa zic ca nimeni nu a raportat vreo problema de niciun fel , decat cele cunsocute cu 3rd party hardware...), esti sigur ca ai pus parola corecta? ai facut update-ul la 3.50?

13. #9393 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    ...Sau cum o s-o implementeze?
    Pe acelasi disc vor fi si jocurile in 3D sau cum, ca nu inteleg!?
    Mersi.

14. #9394 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Va exista o optiune in meniu sa rulezi jocul in 3D. Daca nu ai televizor 3D sau nu vrei sa-l joci asa nu te obliga nimeni, il rulezi normal (in 2D).

15. #9395 SP
    Member taz@'s Avatar

16. #9396 SP
    Member prise's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu stiu ce sa-ti zic, noi ne-am putut loga dupa fara probleme (prin asta vreau sa zic ca nimeni nu a raportat vreo problema de niciun fel , decat cele cunsocute cu 3rd party hardware...), esti sigur ca ai pus parola corecta? ai facut update-ul la 3.50?

am facut update , am pus parola de 100 de ori , culmea ca am un mail de loghin care contine si 3 cifre.
    dupa ce introduc userul pun parola si imi spune invalin user or password si cand dau din nou dispar cifrele din userul pt mail

cand am incercat sa ma loghez pe bad company pe mp mi-a aparat eroarea (80710102)

17. #9397 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    salut.este vreun expert de fifa pe aici?
    vreau sa-l transfer pe arshavin la arsenal in fifa 09
    am inteles ca pot,dar sa-l scot de la rusia si sa-l pun la free agent,si nu stiu cum
    ms pentru ajutor daca se ofera careva.

18. #9398 SP
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    salut.este vreun expert de fifa pe aici?
    vreau sa-l transfer pe arshavin la arsenal in fifa 09
    am inteles ca pot,dar sa-l scot de la rusia si sa-l pun la free agent,si nu stiu cum
    ms pentru ajutor daca se ofera careva.
    Step-by-step:
    1. Go to club transfers.
    2. Search the player's name. Arshavin will appear under Russia.
    3. Transfer to a club. Just choose some random Rest of World club, or if you want to cheat the club you're going to use for MM.
    4. Buy him in MM.

PS: rog pecineva sa mute aceste doua posturi in threadul pentru fifa 2009 http://www.consolegames.ro/forum/f15...8-fifa-2009-a/

19. #9399 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    SI eu am patit intr-o noapte asa, asteapta pana maine si o sa mearga.

20. #9400 SP
    Member prise's Avatar
    astept de 5 zile (

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.