PS Plus 30 days Trial
Vezi Terms and Conditions
spuneti-mi si mie ce "fight-ere" mai stiti!! Si care vi se pare mai frumos dintre versiunile de mortal kombat (Komplet Edition ,vs DC univers), Tekken (tekken 6, Tekken Tag Tournament 2)? Ma intereseaza grafica mai buna si mai multe caractere ca vreau sa joc cu cineva!
Daca preferi 3D si multe miscari si o tona de jucatori mergi pe Tekken Tag Tournament 2 (59 de caractere) daca preferi grafica mai cartoonish mergi pe Street Fighter x Tekken (55 de caractere dc. il joci pe PS3 sau Vita, 50 pe xbox).
La fel de fun, dar as a 3rd option vei gasi si Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (50 de caractere).
Din ce-ai spus tu, poti merge pe MK Komplete sau cel mai proaspat: Injustice.
DEAD OR ALIVE 5
Dead or Alive® 5 Game | PS3™ - PlayStation®
Si DOA 5 merge, mai ales ca a fost si mocca pe PS Plus dar are mult mai putine caractere (24 dc. nu ma insel - cu tot cu cei unlocked)...correct me if i'm wrong.
Da. Are putine caractere...
Dead or Alive 5 Characters - The Dead or Alive Wiki - Dead or Alive, Dead or Alive 2, Dead or Alive 4, and more
List of Dead or Alive 5 Characters - The Dead or Alive Wiki - Dead or Alive, Dead or Alive 2, Dead or Alive 4, and more
---------- Post added 13-06-2013 at 02:30 PM ----------
Eu stiu doar 2 jocuri
DOA5 si MK9(ambele via PS+ )
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...bat_characters
Dap...24 sunt putini in comparatie cu ce am propus eu, dar oricum compenseaza prin Bust si costumatia minimalista)
Doamne...ma uitam pe lista de la MK: A si acum il mai joc pe PS3 phat-ul meu....nu stiu cum au reusit sa ingramadeasca atatia. One MK to rule them all)
sunt curios..cati mai sunt care nu-si cumpara next gen consoles?..eu unul nu am bani de asa ceva cel putin 5 ani de acum incolo...si tare imi e ca dupa luna noiembrie friendlist-ul meu din PS3 va fi pustiu..voi ce parere aveti?..moare ps3 sau nu? Si am mai auzit "stai mai linistit ca nu moare, ps2 a murit deabia acum ceva timp" dar lasati-ma sa va reamintesc ca dupa anul 2007 singurele jocuri de ps2 care au mai iesit au fost sporturile EA.
Eu mai raman pe PS3 cel putin pana la sfarsitul lui 2015... apoi mai vad.
Sunt convins ca voi avea cu cine sa joc... Cat se poate reduce lista aia? Acum este plina; mai sunt doar 8 locuri libere. Era timpul sa se mai rareasca![]()
Ce parere aveti oare vor mai scade preturile la ps3 dupa lansarea consolelero nextgen?
+1, nici eu nu am bani sa cumpar noua consola!Dar e tentat s-o vand pe asta( prima mea consola care o am de aproape o luna) si sa strang bani pt PS4!
Cred ca mi-e asa usor s-o dau ca inca nu stiu eu ce se poate face pe consola
ma refer la online!
Nici eu nu imi iau PS4 prea curand, de abia mi-am luat PS3-ulOricum sunt o gramada de titluri bune pe PS3 si inca mai apar. Sa nu mai amintesc de faptul ca pretul consolei va scadea in continuare si asa se va intampla si cu jocurile.
In legatura cu PS2-ul, au mai aparut si alte jocuri dupa 2007 in afara de sporturile EA![]()
Bookmarks