Multumesc mult,voi incerca,mersi de ajutor. nameless_fear te superi daca te mai deranjez cu o intrebare daca nu reusesc ?
Printable View
Multumesc mult,voi incerca,mersi de ajutor. nameless_fear te superi daca te mai deranjez cu o intrebare daca nu reusesc ?
u can try ebuddy mobile !
am din nou o problema ca sa zic asa.... mi-am luat fifa 2011 si se vede putin in ceata.... care sa fie problema? tre sa schimb ceva setari pe la video settings sau dysplay settings la play station..... folosesc conexiune prin scart.... daca o sa imi iau hdmi s-ar rezolva problemele?...sau ce ar trebui sa fac? .. va multumesc
hdd-ul consolei ce viteza are ... ? 5400rpm sau 7200rpm ... ?
Daca as cumpara un hdd de laptop de 7200 de rotatii ,ar fi mai bun decat cel original ? sau as da banii degeaba ?...se incarca mai repede/se instaleaza mai repede/etc ?
Ar fi degeaba, iar consola s-ar incalzi mai tare. PS3 este optimizat pentru HDD-uri de 5400rpm.;)
hello
am cumparat un ps3 slim de curand, mai bine zis de 9 zile, si pana acum consola s-a blocat de 4 ori .
la sensul propiu
de 2 ori cand foloseam Internet Browser, o data in Killzone 2 si inca una in Infamous.
la jocuri de obicei dupa ce se termina un cutscene.
a trebuit sa il opresc de la butonul ON/OFF ca nu raspundea la nimic...
ar trebui sa fac ceva sau sa stau linistit ca am garantie 2 ani?
Ce magazine online pt cumparare de jocuri sunt?.... care ar fii cele mai ok... si unde as gasii cele mai noi jocuri?.... multumesc anticiapt !!!
in Ro:in Eu:
- www.GameShop.ro - magazin online
- WebPredator - vorbeste cu el si iti trimite jocul, il gasesti aici
- barbavali - vorbeste cu el si iti trimite jocul, il gasesti aici
- Robert Dinu - trimite jocuri din Uk, dar are si magazin online ALLROMEDIA.COM - Video Games -PC, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo WII , Electronics, Movies - Free Delivery.
- DVDs, Blu-ray Movies, Games, Music & more - Free UK delivery | Zavvi.com
- ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day
- http://www.thehut.com/home.dept
iti recomand sa citesti si acest thread: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/
Salut, am procurat un PS3 slim 120GB din SUA. Acolo ma jucam la televizor simplu tubular, totul era bine. Acum chind am venit acasa lam conectat la monitor prin HDMI, si nu vrea sa arate nimic, am fost la vecini , si ei au televizor LCD si la ei merge totul bine, la monitorul meu lcd nu vrea, ce pot face?
Imi puteti enumera alte cateva produse gen HD pvr...dar la un pret mai accesibil nu 200$:) pentru a inregistra gameplay footage multumesc
Salut,
Ce cablu ai folosit la monitor? Dacă HDMI-HDMI, ar trebui să meargă fără probleme, dacă intrarea HDMI a monitorului nu are vreo hibă. Dacă monitorul nu are HDMI, mă g�ndesc că ai �ncercat un cablu HDMI-DVI, iar �n acest caz iar depinde de monitor -- cele fără suport HDCP vor afișa un ecran negru.
Rock of Ages for PS3: Hilarious New Renaissance trailer – PlayStation Blog
Viddler.com - Rock of Ages: Renaissance Era trailer (Humor trailer) - Uploaded by sceablogQuote:
This trailer will also give you some glimpses at the new stylings of the Renaissance Era levels, a couple of the single-player bosses, some of the defensive units and our brand new logo (now with 100% more spinning cow!). After Rock of Ages debuted at this year’s E3, it quickly became one of the most talked-about games at the show, for both its distinct visual styles, and for its humor. After seeing this video, we think that you’ll be inclined to agree.
Look for it to roll out onto PlayStation Network in Spring 2011!
Ar mai fi XCM VGA Box, dar costă de rupe. Sau cumpără un TV ieftin - altă variantă nu cunosc.
salut am si o intrebare PSN e restrictionat in Romania ca la live sau nu ms