multumessc mult.... :) care ar fii mai indicat? us sau uk? sau nu are importanta asta? o sa imi trebuiasca alt mail sau il pot folosii pe acelasi?
Printable View
multumessc mult.... :) care ar fii mai indicat? us sau uk? sau nu are importanta asta? o sa imi trebuiasca alt mail sau il pot folosii pe acelasi?
De cand nu mai poti folosi cardul direct, ci trebuie sa apelezi la siteuri ce-ti ofera cartele preplatite, nu mai conteaza daca-l faci uk sau us. Nu cred ca vei mai putea folosi aceeasi adresa de email.
merci mult..... o ultima intrebare am si sper ca nu te-am stresat prea tare :D.... exista cumva posibilitatea sa sterg primul cont facut ca sa folosesc acelasi email? are ceva daca pe ea.com pt jocul FIFA 11 sunt inscris cu un mail si pe psn o sa fiu cu altul? inca odata scuze pt insistente... si o zi placuta in continuare la toata lumea.... :)
Userul de pe consola il poti sterge, insa contul de pe Playstation Network nu, acela fiind la ei pe server si nu la tine in consola. Intre EA.com si PSN nu exista nicio legatura.
pe asta ati vazut-o?
Surround Sound System for PS3 Available Next Week � PlayStation Blog
Incearca sa vorbesti cu Donely, poate te ajuta el.
Chiar pare interesant sistemul,sunt curios ce preț o să aibă.
Pe bestbuy e listat cu $179.99, pare destul de rezonabil, oare �n reprezentațele Sony de pe la noi c�nd o să apară?
Sal,am o nelamurire : daca imi schimb hardul la ps3 si am downloadate DLC-uri de pe psn,cum procedez,trebuie sa platesc iar ca sa le trag ,sau exista ceva pentru userii care le-au downloadat deja ?
Nu platesti, cand te reloghezi pe Playstation Network cu userul tau, ai un "history" in care vezi absolut tot ce ai luat de pe Store vreodata. De acolo iti poti redownloada ce ai nevoie.
Free 'Midnight Movies' on PSN every Saturday night | Joystiq
Quote:
Starting this Saturday, the PlayStation Store will update with one free movie rental as part of its "Midnight Movies" promotion. But, there's a catch! You'll need to sign on to the PSN between 8PM and 6AM EST. This weekend's movie will be Bram Stroker's Dracula. If you're up late playing some games on a Saturday night, might as well get a free movie download, right?
o sa le poti descarca din nou , daca te loghezi cu acelasi psn id, sau gandit si la asta
Va rog nu ma injurati :) dar... Se poate intra pe mess de pe ps3 ? poti sa intri de pe pagina yahoo varianta de web ? a incercat cineva ? Nu imi mai merge calculatorul...
Sincer, n-am incercat niciodata deci cred ca poti testa :)
Sau daca e cineva care a facut-o, sigur ne lumineaza.
DA, merge messenger de pe PS3 din browser.
---------- Post added 15-10-2010 at 11:15 AM ----------
dar trebuie sa accesezi pagina pentru mobile device, nu mai stiu care e linkul.