Omule tu faci o tragedie din *****u asta de store e bine asa cu UK/US ca oricum nu primesti nimic moca daca ai RO.
Printable View
Pentru ca este logic. Scrie in orice manual de economie. E vorba doar de bani aici. Piata pe care ei vor sa intre este cea de online. Ei console vand in Romania, dar nu vand content de pe Store. Numarul mic de conturi de RO in comparatie cu alte tari ii face sa creada ca Romania nu este o piata pe care sa merite sa intre, cel putin nu acum. La lansare nu au facut Store pentru RO din diverse motive. Acum dupa 4 ani de la lansare am vazut cu totii cifrele. Romania e cu mult in spatele multor tari care nu au Store si care vor primi acces la Store probabil inaintea noastra.
A zis cineva mai sus ca SONY poate sa vada cati useri sunt de fapt din RO pentru ca pot urmari IP-urile. In cazul acesta lista din pagina precedenta nu are nicio valoare.
---------- Post added 02-05-2011 at 10:15 AM ----------
@beugen: Am si cont de US si nu fac nicio tragedie. M-am obisnuit sa am inca un cont si nu ma deranjeaza :-??
Dar pana la urma ceea ce-ti iei printr-un cont din strainatate, il poti folosi si pe contul de RO? Stiu ca mi-am download-at niste melodii de guitar hero cu un cont de UK, dar in contul de RO imi apareau greyed-out. Cu alte cuvinte: il pot cumpara pe Kratos pt MK si sa joc cu el din contul de RO?
Kratos este deja inclus in Mortal Kombat. :P
parca vad ca si saptamana asta pana joi vineri stam fara multiplayer :( ..deja mi s-a luat de PSN-ul asta cazut ....
Cand a zis cineva d'aici la inceputul "avariei" ca o sa dureze pana pe 2 mai am ras toti de el :))
Ca sa nu mai spun ca nu pricep eu exact cum vine asta cu 1 luna gratis PSN PLUS daca ei abia la sfarsitul lunii dau drumul la store ,....dar ma rog ....
Mai mult ca sigur il vom avea in ziua deschiderii store-ului. Ei au numit aceasta campanie "Welcome Back" si probabil ca va fi ca cele cu reduceri daca iti mai amintesti :).
Nu. Saptamana aceasta vor da drumul doar la urmatoarele servicii:
Urmand ca pana la sfarsitul lunii sa fie online si Storeul:Quote:
- Restoration of Online game-play across the PlayStation�3 (PS3) and PSP� (PlayStation�Portable) systems - This includes titles requiring online verification and downloaded games
- Access to Music Unlimited powered by Qriocity for PS3/PSP for existing subscribers
- Access to account management and password reset
- Access to download un-expired Movie Rentals on PS3, PSP and MediaGo
- PlayStation�Home
- Friends List
- Chat Functionality
Quote:
SNEI will continue to reinforce and verify security for transactions before resuming the PlayStation�Store and other Qriocity operations, scheduled for this month.
Din toata lista aia sa inteleg ca putem lua si demo-uri?
Intre timp am gasit si eu....ms oricum
sper ca nu primim luna aia gratis de PS PLUS acuma cand nici macar nu va functiona store-ul o vreme
Esti genial lol.
Eu credeam ca in Romania tot ce e moca e bun , dar se pare ca nu se aplica la toti
Stiti ce ar fi culmea? Ca respectivii hackeri sa fie romani.Nu m-as mira. Asa am fi din nou in fruntea personajelor negative...noi romanii. Si poate Sony, de frica hackerilor o sa ne faca Store. :)):)):)) Sau o sa ne pedepseasca pe noi, poporul roman si nu o sa ne mai faca Store in veci. Amin.
Sau poate...
is psn still down?
[video=youtube;SGR8XcqBIKc]http://www.youtube.com/watch?v=SGR8XcqBIKc&feature=player_embedded#at=136 "][/URL][url="http://www.youtube.com/watch?v=SGR8XcqBIKc[/video]
it never gets old :))