Sunt cu bridge connection man, in wireless si eu aveam ca la tine. Ma stii tu neserios? :)
Printable View
Sunt cu bridge connection man, in wireless si eu aveam ca la tine. Ma stii tu neserios? :)
Ce inseamna bridge connection, nu cunosc termenul, nu am spus ca esti neserios, am spus ca e imposibil wireless la viteza aia prin b/g. Uite eu acum am tras cablu din router in consola si am asa
LE degeaba, downloadul tot asa merge :mad:
Da man, nu ai spus ca sunt neserios, clar, ma refeream ca doar nu ma stii pe mine sa vorbesc din carti. :P Da, asa am eu cu bridge connection (un cablu secundar cu legatura din router in PS3) E aproximativ echivalent cu viteza data direct de cablul RDS. In orice caz, merge dezastru downloadul, cu 20/30 kbps...
Ah, exact ce am făcut eu mai sus, sper sa se rezolve pana miercuri cand pun astia hitman absolution:(
Aveti cumva internet de la RDS? Am si eu aceleasi probleme si din cate m-am documentat este problema cu serverele DNS. Am incercat sa downloadez fisierele de pe Store in PC printr-un proxy sa verific ce viteza de download am si nu tragea cu mai mult de 20kb/s.
Pentru a mai mari cat de cat viteza puteti folosi DNS-urile publice de la Google. Creati o conexiune de internet Custom din PS3, lasati toate setarile default mai putin la DNS unde puneti Manual si introduceti: 8.8.8.8 la Primary DNS, si 8.8.4.4 la Secondary DNS. Facand setarile astea am inceput sa downloadez cu 800kb-1mb/sec. ;)
P.S.: La mine acum s-a rezolvat problema si cand folosesc setari automate la conexiune. Trag cu 9-10mb/s. Incercati sa downloadati in PC fisierul asta (joc stocat pe serverele Sony) pentru a testa: http://ares.dl.playstation.net/cdn/E...QQYIOkiQpH.pkg
Insa, va puteti folosi de metoda cu DNS-ul atunci cand downloadati patchuri. Din cate am vazut, viteza de download este foarte mica atunci cand iau un patch comparativ cu un joc de pe Store. Schimbarea DNS-ului mai mareste viteza. Am testat cu patchul de la Need for Speed: Most Wanted. Cu conexiune normala il downloada in 200+ min, cu conexiune custom in 40 min. :)
@DanT3, daca ma apucam acum sa downloadez DC Universe, oare cum era ? :))
da, de la rds, o sa incerc metoda ta, thx 4 help
LE aprox 1mb/s cu metoda lui renegade, ms inca o data
LLE am incercat sa iau fisierul postat de tine si imi scrie 5 ore
---------- Post added 26-04-2013 at 08:45 PM ----------
se pot downloada jocurile de pe store in calculator si apoi sa le le mut cu un stick in consola?
---------- Post added 26-04-2013 at 08:51 PM ----------
pana la urma a mers sa iau fisierul postat de tine in vreo 40 de secunde pe calculator, dar consola cu dns-ul automat e moarta, o sa iau cum ai spus tu deocamdata si astept pana luni sa vad daca se rezolva ceva, daca nu, o sa ii sun pe astia de la rcs sa vedem care e problema
Le poti downloada in calculator dar nu sa le pui pe stick. Le transmiti mai departe prin retea folosind un proxy server. Ai aici instructiuni cum sa procedezi: How To: Download And Install PS3 Games Patches, Updates, Demos ETC Using Your PC ;)
Puneti DNS-urile astea:
Primary : 208.67.222.222
Secondary : 208.67.220.220
Imi multumiti mai tarziu :)
tot 1 mb/s:(
Incearca sa opresti Media Server-ul
tot asa, acum incercam cu ,metoda asta si viteza e jalnica, 7 giga in 13 ore
How To: Download And Install PS3 Games Patches, Updates, Demos ETC Using Your PC
LE gata, cu linkul de la renegade iau cu 12 mb/s :D
Daca tie iti place sa folosesti proxy la fiecare download treaba ta:)
Nu imi place, o sa incerc maine cum ai spus tu din nou. Transferul dintre pc si ps3 se face la vreo 3mb/s, viteza pe care o aveam înainte de tâmpenia asta cu dns-ul rds.
Pt cine vrea cu proxy un link si cu poze :)
http://www.pakgamers.com/forums/f62/...-via-pc-97213/
LE: tipul asta spune ca ia cu peste 7.5 mb/s dupa ce termina downloadul pe pc, ce trebuie sa fac? Cred ca nu am fost atent la ceva :)
Aici depinde de multi factori de la , latimea de banda pana la ping si alte chesti complicate , multumestete cu 3 mb / s pana se rezolva problema cu rds-ul:)
Trebuie sa fac conexiunea wired, deci imi mai trebuie un cablu care sa plece din consola in router, am mai găsit o chestie interesanta, o sa postez pe threadul ps plus
Gata, si-a revenit, zboara downloadul. :) Si nu, n-am facut nimic din toate astea de mai sus.
la ps3 am wireless, care este conectat la router si care scoate viteza de maxim 15 mbps, ceva de genul...recomandati sa bag cablu intre router si ps3???adica viteza creste la peste 50 mbps cat am si la calculator care este legat cu cablu???mentinonez ca netul prin wireless se misca foarte bine pe laptop, chiar daca routerul e in sufragerie si laptopul in dormitor... pe viitor o sa joc fifa pe ps3, si sa am o conexiune normala, adica sa nu sacadeze sau lag...
FA-O!!Iti recomand.Aceiasi mizerie de viteza o am si eu cu router-ul.Cand il pun pe direct sare de 50mbps, cu fiberlink 2.
sollo: cablul e sfant, dar chiar si acolo depinde si ce router ai si cum e configurat.
FishyBon3: cum i-am spus si lui sollo, daca e un router prost, vei avea o mizerie de viteza. Eu pe WiFi am 80Mbps pe iPad (cu ping de 5ms in google). Pe aceeasi retea am vazut un maxim de 25MB/s (adica aproximativ 200Mbps) pe WiFi. Deci mult mai mult decat poate RDS-ul cu fiberlink 2 (100Mbps). Deci, se poate si via WiFi... daca e totul ok configurat.