pe alea le am si eu, de 3 ori le-am tot pus si dat jos..nu ma acomodez cu ele.
Salutare .
Aveti idee daca (discul) God of War Asscension are si udpate pentru consola ?
Multumesc
Thumb grips, pentru stickuri? Nu pentru triggere. Pe site nu sunt trecute, ca faceam deja comanda.
Desi vad ca nu sunt pe site, eu tin minte ca am vazut saptamana trecuta prin Media Galaxy. Nu era plin magazinul de eledar erau pe acolo...
Nu le-am dat importanta pentru ca erau transparente![]()
Am 30 de lire in contul de PSN, imi recomandati ceva jocuri ce merita cumparate ? nu conteaza pretul, in principiu sa se incadreze in suma asta dar nu e nicio problema daca depaseste suma nu foarte mult.
si acum ce ai vrea? sa ti se puna intrebari de genul:
- ce varsta ai
- cat esti dispus sa cheltui?
-esti baiat?
- de unde ai banii?
- ce genuri de jocuri iti plac?
- cu batai sau cu masini?
- daca nu ti se recomanda niciun joc ce faci cu banii?
samd....intelegi unde bat?![]()
Mai baga 10 lire si ia asta
tu clar ai probleme, eu am spus suma de care dispun pt a stii ce sa recomandati si in functie de ea. Am si eu o rugaminte pt unii daca nu va ajuta capul sau vreti doar sa suferiti de voi nu imi recomandati jocuri. Pur si simplu am cerut cateva titluri care merita jucate.
Acum stai jos ai 2.
@gvingi76 am ps+
ca sa-ti raspund politicos, sunt mii de titluri dintre care sute care merita jucate! 30 de lire in PS Store ajung pentru zeci de titluri care merita jucate!
Inca o data, vrei sa ghicim noi ce gen de jocuri preferi...si de aici nu mai detaliez.
Am observat de prima data ca nu esti suficient de inteligent, si am incercat sa-ti intrept coloana, dar se pare ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, corect?![]()
Hotline Miami - https://store.sonyentertainmentnetwo...TLINEMIAMI0000
Guacamelee! - https://store.sonyentertainmentnetwo...00000000000416
Rainbow Moon - https://store.sonyentertainmentnetwo...INBOWMKEY00000
Dead Nation - https://store.sonyentertainmentnetwo...ADNATKFULL0001
+ Journey, Flower, Limbo, Sound Shapes, Braid, Trine 1/2, Soldner-X 1/2, PixelJunk Shooter 1/2, PixelJunk SideScroller, Closure, Machinarium.
tdkftw - E ca si cum ai cauta acul in carul cu fan daca nu dai mai multe detalii. Macar ce gen preferi. Trebuie sa-ti placa unul mai mult decat celelalte. Macar zi care e jocul tau favorit si te putem ajuta.
Daca vrei sa spargi lirele neaparat uita-te la summer sales - ai zis ca ai PS Plus si sunt super oferte saptamana asta (google it).
Sau poti sa le sortezi pe store dupa rating si automat cele mai downloadate si cu stele multe sunt si cele care se merita.
Cu cat esti mai explicit si izolezi problema cu atat gasesti o solutie mai usor si elimini subiectivismul celor care ti-ar putea raspunde. Gandeste-te ca mie imi poate placea ceva si-ti recomand 3 titluri. Lui adibose poate ii plac alte jocuri si-ti recomanda altele total diferite. Ce alegi?!? Pe cand daca ne-ai spune ce gen de jocuri preferi ai putea primi poate aceleasi sugestii de la amandoi.
As a starting point, nu ar trebui sa ratezi exclusivitatile de PS3.
auzi dar vrei un singur joc in banii astia? sau cat cuprinde in 30 de lire? sa stim ce cautam, unul sau mai multe
sa nu zici ca-s rau pana la capat, iti recomand si eu ceva
Terraria - https://store.sonyentertainmentnetwo...RRARIA00000002
Castle Crashers - https://store.sonyentertainmentnetwo...STLECRASHERS01
Bomberman ULTRA - https://store.sonyentertainmentnetwo...MBERMANGAME001
ai ce face la nopte cu banii
LucKos l-as fi ajutat cu mare placere, insa daca era mai istet sa reactioneze corect la primul meu mesaj, nu sa se opareasca si sa jigneasca ca la usa cortului, mai ales ca e nou pe aici....treburile ar fi stat cu totul altfel.
In fine, poate isi va da seama mai incolo un pic
@Luckos problema mea e urmatoarea, nu imi place un gen anume, acum de exemplu joc god of war, gt5, last of us le joc in reprize pt ca imi plac. De aia spun cu cat imi recomandati mai multe jocuri si mai multe genuri cu atat mai bine si pt mine si pt sony
Daca tie iti plac jocurile cu masini de exemplu o sa vii si o sa imi zici 2-3 jocuri cu masini
Daca userului x ii plac shooterele vine si imi spune 2-3 shootere. Eu asa vad problema si cu ocazia asta pot sa cumpar 1-2-3 jocuri si sa imi ramana si titluri pe care sa le pot cumpara mai tarziu si cu ocazia asta poate mai ajutam si alti useri.
Faza cu adibose, putea sa spuna simplu: mie imi plac urmatoarele jocuri nu sa vb de sus si sa sa sufere asa.
L.E: multumesc adibose
@adibose nu sunt nou dar pana acum am preferat sa va urmaresc fara a avea cont dar din respect pt comunitate am ales sa fac cont pt a putea dona. Nu e vorba ca sunt eu nou, problema e voi astia vechi cum ii tratati pe cei ca mine "noi|.
Pe Psn sunt jocuri demo gratuite ? Sau doar daca esti membru Ps+ ai acces la jocuri demo gratis?
Ok - seria God of War, seria Assassins Creed, seria Killzone, seria Mass Effect, FarCry 3, seria Uncharted, seria Demon\Dark Souls, seria Darksiders, seria Batman Arkham, seria Dead Space, seria Final Fantasy, seria Prototype, seria Darkness, seria Bioshock, seria Infamous, seria Resistance, Deus Ex, Dishonored, seria Metal Gear Solid. Si altele mai under dar care merita: Bleach, Warriors: Legends of Troy, Afro Samurai, Asura's Wrath, Trinity Souls of Zill O'll, El Shaddai: Ascension to Metratron, Enslaved, Saint Seiya, Valkirya Chronicles, Catherine, Binary Domain, Vanquish, Sengoku Basara: Samurai Heroes, Shadows of the Damned, Alice Madness Returns, No More Heroes, Portal 2, Red Dead Redemption, Anarchy Reignsm, seria Tekken si Street Fighter, Fist of the North Star: Ken's Rage, Cursed Crusade, Dungeon Siege 3, Bayonetta, Majin and the Forsaken Kingdom, Castlevania: Lord of Shadow, dante's inferno, heavy rain.
Din toate astea sigur gasesti ceva pe PSN.
Si as mai zice: Amy, I am Alive, Infamous Blood Festival, Shank 1&2, Okami HD, Ico&Shadow of the Collosus, The Cave, the walking dead, unfinished swan, quantum conundrum, closure, warp, guardians of middle earth, Machinarium, Malicious, From Dust, Call of Juarez Gunslinger, Limbo, Lara Croft and the Guardian of Light, Outland, hard cops: uprising, death spank, shatter, trine 1&2, braid, peggle, military madness: nectaris, journey+flower+flow, savage moon, high velocity bowling.
Hai ca ai din ce alege acum
---------- Post added 10-07-2013 at 23:09 ----------
@zazarSM - Si- Si. Demourile sunt pentru toata lumea. Daca ai Plus fie ai acces la ele mai devreme fie ai si jocuri de gen time-trial - le joci o ora fara nici o limitare.
Asta este o idee preconceputa, iti pot da exemple cu zecile de useri noi care au fost tratati bine de la bun inceput, ideea este sa stii cum sa tratezi si sa primesti sfaturile sau mesajele celor mai vechi/activi pe forum. Nu sa reactionezi de parca te-ar fi jignit cineva, in speta eu. Nu te-am jignit, insa tu ai facut-o. Nu suntem probabil nici macar de varste apropiate asa ca am lasat de la mine si te-am lasat in pace.
Trecand peste aceste aspecte, incearca sa iti canalizezi bugetul pentru inceput catre jocurile exclusive SONY, asa cum ti s-a recomandat. le googalesti, le vezi pe IGN spre exemplu , atat preview cat si o nota primita, dupa care cred ca iti va fi usor sa discerni o alegere potrivita.
Bookmarks