Salut, iti trebuie un cablu cum a scris si colegul de mai sus . HDMI - DVI Cablu HDMI - DVI 1.5 m DVI-D Single Link Valueline
O sa mearga video dar nu o sa mearga audio. Pentru audio o sa ai nevoie de mai multe cabluri, daca nu cumva ai sistem cu intrare optica.
4 Ways to Connect a PS3 to Computer Speakers - wikiHow aici poti gasi mai multe detalii.
Daca monitorul are si VGA(nu stiu de ce nu ar avea) iti recomand un adaptor HDMI-VGA, da-mi de veste daca vrei pe PM.
Salutare! mi-am luat si eu fifa 14 pentru ps3 dar cand dau sa fac update la squad se actualizeaza transferurile din iarna... doar ca cele din America , liga MLS sunt actualizate la zi... absolut tot este actualizat in MLS! La ultimate team sunt la fel, transferurile la zi . la team ratings si player ratings sunt echipele si jucatorii din america... tot ce trebuie. am dat la kick off sa se actualizeze si nu a mers, la fel ca si acolo la customisation. ce are ?![]()
A mai pățit cineva să nu poată downloada ceva deja cumpărat? Am season pass la Wolf și când aleg în store download nu se întâmplă nimic. În joc îmi spune ca restul episoadelor nu sunt încă disponibile. Wth?
Salutare, tuturor.
Nu stiu absolut nimic despre ps3-uri, dar urmeaza sa imi soseasca unul
Ma puteti lamuri si pe mine, daca se poate juca multiplayer fara sa ai cont pe PSN? Nu as vrea sa platesc...
Contul de PSN e gratuit, la fel si multiplayer-ul. Doar daca iti faci abonament PS+ trebuie sa platesti.
Iti recomand sa iti faci cont de US sau UK. Pentru Romania inca nu exista PS Store.
In cazul in care iti cumperi jocuri din magazinele din tara (zona 2) , trebuie sa iti faci un cont de UK.
Ai aici link unde sa faci contul: https://account.sonyentertainmentnet...site_locale=en
Ce parere aveti despre acest controller.
Scrie ca e factory recertified.
Merci.
---------- Post added 25-11-2014 at 17:56 ----------
Cu permisiunea voastra, mai adaug o intrebare. Am citit ceva(poate nu suficient) despre subiect si din pacate mai mult m-a bulvesat.
Ma intereseaza care este diferenta intre:
-Online co-op;
-Couch co-op;
-Split screen;
Mai sunt si alte moduri?
Multumesc anticipat.
salut prieteni am si eu o problema cu contul psn am un ps3 cumparat la mana a doua si de la acea pers de la care il am are deja cont facut dar mi-am facut si eu unu chestia e ca mie nu imi merge sa intre in psn dar cu contul lui da imi spune asa:"This service is currently undergoing maintenance"ce inseamna asta a mai intalnit cineva asta sau ma poate ajuta cineva va multumesc si ma repet cu celalat cont pot intra
Salut! Am schimbat tv-ul led Samsung 2012 cu unul 4k LG 2014 doar ca nu-mi mai recunoaste consola PS3 Slim (500gb - nemodata nemodificata). Am pus consola la vechiul tv si functioneaza normal. Am incercat toate cele 3 porturi ale tv-ului nou, dar nimic. Am pus si un dvd pe hdmi si il vede imediat. Am incercat si cu butonul de power - sa se reseteze setarile pt cablu, dar tot nimic.
Cum pot rezolva problema?
Mentionez ca am update facut la zi si la tv si la consola.
Multumesc anticipat.
Bookmarks