drati , de ce nu te bagi cu noi pe thread-ul Burnout Paradise PS3 ?
Here you go ! http://www.consolegames.ro/forum/f15...-paradise-ps3/
exista careva care sa imi ofere si mie Burnoutul la schimb de psn? Ofer street fighter sau/si Bionic Commando
Hyp ... e posibil sa mai am eu voie sa-l sharuiesc o data . Contact me on Y!Mess sa-ti dau datele .
BBC - dot.life: E3 2009: Predictions
Darren Waters, the BBC reporter that wrote of a PS3 exclusive game he saw last year as, "step change in what games consoles are capable of in terms of story-telling and immersion." Believes it might be unveiled at this years E3.
Ma tem ca Sony nu poate aduce ceva mai "tare" ca ce a adus microsoft.Ma tem ca sony va incepe sa cada daca nu va aduce ceva inovator maine.
Ei, cum sa cada Sony. Gandeste-te doar la Uncharted 2 si God of War 3 care sigur vor fi blockbustere. Sper ca Sony sa fie motivati de lovitura data de Microsoft si sa se ambitioneze si sa faca competitie frumoasa in continuare. In definitiv, e bine sa fie asa, iesim noi mai castigati ca avem ce juca![]()
God of war III da,Unchated II da,MGS NU+ natal-aceea camera-.Daca maine sony nu vine cu ceva si mai sofisticat,adio ps3.Sa ai o consola de 20 mil. numai pt 2 jocuri?Merita,dar nu chiar asa mult.
P.Sricum eu pastrez ps3-ul,dar cu siguranta imi iau si x360.
Pe mine Sony m-a motivat cu Uncharted sa incep sa strang bani pentru PS3. Astept prima reducere de pret si eventual un PS3 slim si cred ca le voi cumpara consola. Eu zic ca vom avea ce vedea si maine. Sa nu uitam ca pe langa Sony ne mai asteapta si Nintendo.
Ps3 slim,din cate stiu eu nu a fost anuntat oficial.Doar niste zvonuri si 2 poze gasite pe un site(cik serios),dar vom vedea maine.
Stie cineva daca se poate pune PS3 la monitor care are intrare VGA? in special daca gasesc vreun adaptor HDMI>VGA sau HDMI>DVI>vga.
Faptul ca Metal Gear Solid a trecut (si) de partea celor de la Microsoft! Ce-i drept, nu s-a folosit termenul de "exclusivitate" in momentul dezvaluirii.
Eu cred ca totul a fost stabilit in momentul cand Ryan Payton a plecat la MS..part of the deal.
Oricum, din punctul meu de vedere cei de la MS sunt cu un pas inaintea celor de la Sony, dupa cum se poate vedea. Sony inca incearca sa recupereze pe partea de jocuri, este foarte la inceput cu PSN-ul, pe cand MS incearca si reuseste doar sa mai "recupereze" francizele mari (si) de partea lor.
Si cu toate acestea, nu am decat PS3. Totusi, pentru mine MGS IS A BIG ****ING DEAL!!!! The BIGGEST?
Hai sa vedem maine seara ce si cum...![]()
Exista adaptor DVI - VGA insa este utilizat numai de DVI-A si DVI-I (Analog/Integrat) care transmit numai semnalul analogic al VGA, tu ai nevoie de o conversie analog - digitala (VGA - HDMI). Pe de alta parte prin HDMI este digital. In alte cuvinte ai nevoie de un convertor, ceva de genul:
VGA to HDMI Converter - CYP CP-261H ori ClimaxDigital 1080P Converter Transcoder
Cred ca gratuitatile s-au cam dus . De-acum si eu dau numai la schimbam dat la 3 oameni care n-au dat nimic la schimb , mai ales ca Mask m-a si tzepuit .
Bookmarks