Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 193 of 1175 FirstFirst ... 93 143 183 191 192 193 194 195 203 243 293 693 ... LastLast
Results 3,841 to 3,860 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #3841 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Singurul lucru neplacut este box-ul gri din jurul prietenilor, in rest arata bine.

2. #3842 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    se schimba culoarea in functie de tema. cu tema LBP e verde sau parca asa imi aduc aminte de azi dimineata....

3. #3843 SP
    Member MSlv's Avatar
    si pe mine m-a izbit noua dimensiune a iconitelor (care e augmentativul, ca numai mici nu sunt acum?) si textului, dar te obisnuiesti. In afara de faptul ca ajuta sa vezi mai usor de la departare, se pare ca e mult mai bine pt cei care folosesc 1080i/p, cand toate elementele deveneau foarte mici si cam ilizibile...

Nu imi place efectul de blurring care apare la vreo 2-3 secunde, mie personal imi distrage prea mult atentia si nici nu ajuta sa ai o imagine de ansamblu a meniului in care te afli...

noua forma a iconurilor este in ton cu slimul: s-a pierdut din sofisticare, din elegantza, formele sunt acum simple, banale, doar un contur umplut fara alte detalii sau linii care dadeau impresia de spatialitate, de 3D. PS3 a devenit umil , nu mai vrea sa fie el buricul pamantului, sa fie in centrul atentiei, vrea doar sa-si faca treaba.

este inedita interactivitatea dintre backgroundul animat si sixaxis, e unul din acele lucruri inutile dar care iti fac viata mai frumoasa.

foarte buna ideea cu explicatii sub optiuni, desi nu ofera prea multe detalii.

interesanta ideea cu ceasul din dreapta-sus: in standby arata ora, cand sistemul e busy inlocuieste animatia gen picatura care cade in apa. si nu mai apare bateria deasupra!

in alta ordine de idei, pt cei care nu folosesc conturi de US/UK in gamingul lor din fiecare zi (ca mine de ex, joc pe RO si am US/UK pt store si Home), asta inseamna ca scurtaturile la store mai mult incurca, nu au absolut nici un rost in afara sa enerveze pt ca nu e valabil si la noi in tara. La fel, functia what's new nu afiseaza nimic. Aceeasi poveste. Trist ca noi suntem nimeni in lume, si enervant ca ni se aduce aminte de fiecare data cand deschidem consola o data cu acest nou firmware...

4. #3844 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nu stiu la LBP, la restul e gri si annoying. Indiferent de culoare nu vad de ce trebuie incadrat numele intr-un chenar. Bine, vor schimba la loc, deja se plange multa lume si sunt receptivi, au adus ei GoW pe blu-ray la cererea lui rasko schimba ei si friendlist-ul.

Quote Originally Posted by MSlv View Post
    noua forma a iconurilor este in ton cu slimul: s-a pierdut din sofisticare, din elegantza, formele sunt acum simple, banale, doar un contur umplut fara alte detalii sau linii care dadeau impresia de spatialitate, de 3D. PS3 a devenit umil , nu mai vrea sa fie el buricul pamantului, sa fie in centrul atentiei, vrea doar sa-si faca treaba.
    M-ai spart aici, teoria iconitelor si influenta lor metafizica.

5. #3845 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    au adus ei GoW pe blu-ray la cererea lui rasko.

6. #3846 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Noobu' din mine a incercat sa bage tastatura si mouse-ul ( razer ambele / usb ) in ps3 sa incerc sa joc killzone...dar nici o reactie,sa inteleg ca merge doar FragX sau cum se numeste pe post de mouse? ...i don't get it....la battlefield m-am obisnuit repede cu controlleru'...dar la killzone e imposibil.

7. #3847 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Superb update-ul ...desi se puteau face mai finute iconitele la friends,noul font de la startup la fel...gigea.Per total....DIVIN.

8. #3848 SP
    Member adin33's Avatar
    Cine are cont de JP poate sa faca download la Afrika Dynamic Theme free.Este superba.

9. #3849 SP
    Member FusioN's Avatar
    hmm....mi se pare mie sau si melodia de la inceput e schimbata?
    unde gasesc si eu tema LBP?am cautat la themes da nu e....cont UK

10. #3850 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    e numai pe US si e pe bani....3USD.

11. #3851 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    La UT3 poti folosi m&k. Pentru alte jocuri ai nevoie de FragFX

12. #3852 SP
    Member psycho-07's Avatar
    mu mai merge sa ascult muzica in timp ce sunt pe net

13. #3853 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    mu mai merge sa ascult muzica in timp ce sunt pe net
    La mine merge. Poate nu faci ceva cum trebuie.

14. #3854 SP
    Member 5uNNy's Avatar

15. #3855 SP
    Member soselinho's Avatar
    detine cineva asa ceva? ShopTo.Net - 4Gamers Officially Licensed Racing Wheel - Sony Playstation 3 (PS3)
    vreau sa vad si eu cum functioneaza, am cautat pe youtube toata ziua insa nu am gasit nimik
    ma poate ajuta cineva cu un review ,ceva....
    multumesc!

16. #3856 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    N-am gasit mare lucru..pozele astea cam atat.. cred k e un produs nou.
    E ieftin vad..dar nuj cat de bun este!
    Attached Images Attached Images 11.jpg 12.jpg 13.jpg

17. #3857 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    personal, nu-i vad rostul. la fel de bine poti invarti DS3-ul in aer, fara cadrul acela

18. #3858 SP
    Member psycho-07's Avatar
    pai ce sa fac ? , imi zice sa ies din muzica ca sa pot intra pe net

19. #3859 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Ce urat ca au scos gamebootu' de la inceputul unui joc !
    Acum e decat un ecran negru !

20. #3860 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Ce urat ca au scos gamebootu' de la inceputul unui joc !
    Acum e decat un ecran negru !
    Da...dar parca intra mai repede acuma in joc;sau mi se pare mie?!?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.