Singurul lucru neplacut este box-ul gri din jurul prietenilor, in rest arata bine.
se schimba culoarea in functie de tema. cu tema LBP e verde sau parca asa imi aduc aminte de azi dimineata....
si pe mine m-a izbit noua dimensiune a iconitelor (care e augmentativul, ca numai mici nu sunt acum?) si textului, dar te obisnuiesti. In afara de faptul ca ajuta sa vezi mai usor de la departare, se pare ca e mult mai bine pt cei care folosesc 1080i/p, cand toate elementele deveneau foarte mici si cam ilizibile...
Nu imi place efectul de blurring care apare la vreo 2-3 secunde, mie personal imi distrage prea mult atentia si nici nu ajuta sa ai o imagine de ansamblu a meniului in care te afli...
noua forma a iconurilor este in ton cu slimul: s-a pierdut din sofisticare, din elegantza, formele sunt acum simple, banale, doar un contur umplut fara alte detalii sau linii care dadeau impresia de spatialitate, de 3D. PS3 a devenit umil, nu mai vrea sa fie el buricul pamantului, sa fie in centrul atentiei, vrea doar sa-si faca treaba.
este inedita interactivitatea dintre backgroundul animat si sixaxis, e unul din acele lucruri inutile dar care iti fac viata mai frumoasa.
foarte buna ideea cu explicatii sub optiuni, desi nu ofera prea multe detalii.
interesanta ideea cu ceasul din dreapta-sus: in standby arata ora, cand sistemul e busy inlocuieste animatia gen picatura care cade in apa. si nu mai apare bateria deasupra!
in alta ordine de idei, pt cei care nu folosesc conturi de US/UK in gamingul lor din fiecare zi (ca mine de ex, joc pe RO si am US/UK pt store si Home), asta inseamna ca scurtaturile la store mai mult incurca, nu au absolut nici un rost in afara sa enerveze pt ca nu e valabil si la noi in tara. La fel, functia what's new nu afiseaza nimic. Aceeasi poveste. Trist ca noi suntem nimeni in lume, si enervant ca ni se aduce aminte de fiecare data cand deschidem consola o data cu acest nou firmware...
Nu stiu la LBP, la restul e gri si annoying. Indiferent de culoare nu vad de ce trebuie incadrat numele intr-un chenar. Bine, vor schimba la loc, deja se plange multa lume si sunt receptivi, au adus ei GoW pe blu-ray la cererea lui rasko schimba ei si friendlist-ul.
M-ai spart aici, teoria iconitelor si influenta lor metafizica.
Noobu' din mine a incercat sa bage tastatura si mouse-ul ( razer ambele / usb ) in ps3 sa incerc sa joc killzone...dar nici o reactie,sa inteleg ca merge doar FragX sau cum se numeste pe post de mouse? ...i don't get it....la battlefield m-am obisnuit repede cu controlleru'...dar la killzone e imposibil.
Superb update-ul ...desi se puteau face mai finute iconitele la friends,noul font de la startup la fel...gigea.Per total....DIVIN.
hmm....mi se pare mie sau si melodia de la inceput e schimbata?
unde gasesc si eu tema LBP?am cautat la themes da nu e....cont UK
detine cineva asa ceva? ShopTo.Net - 4Gamers Officially Licensed Racing Wheel - Sony Playstation 3 (PS3)
vreau sa vad si eu cum functioneaza, am cautat pe youtube toata ziua insa nu am gasit nimik
ma poate ajuta cineva cu un review ,ceva....
multumesc!![]()
N-am gasit mare lucru..pozele astea cam atat.. cred k e un produs nou.
E ieftin vad..dar nuj cat de bun este!![]()
Bookmarks