Daca te deranjai sa dai macar cu o pagina, doua mai in urma afali ca slimurile n-au avut nici o legatura cu bugul dar......banuiesc ca ai postat doar de dragul de a mai aduna inca un post !![]()
Daca te deranjai sa dai macar cu o pagina, doua mai in urma afali ca slimurile n-au avut nici o legatura cu bugul dar......banuiesc ca ai postat doar de dragul de a mai aduna inca un post !![]()
sal prieteni am o problema am varianta de ps3 slim de 250 gb si am dat jos dlc-urile la Uncharted 2: Among Thieves si nu mi le recunoaste aveti vreo idee care ar fi problerma. mentionez ca jocul este zona 2 iar dlc-urile leam luat de pe uk
Vezi sa nu fie aceeasi problema pe care a avut-o Rasko
http://www.consolegames.ro/forum/272436-post1668.html
am modem,legatura directa,am incercat sa conectez automat si nu a mers zice ca a expirat timpu in care tre sa afle ip-ul,dupa am pus manual eu ip-ul,default gateway,DNS-urile si cand dau connect zice ceva de genu:"this is a DNS error" btw am net de la rds prin modem cum am spus si nu-mi trebuie user si parola ca sa-l conectez
Nu am stiut unde sa postez linku asta ca nu gasesc o sectiune de discutii generale, uitati-va la serialul asta daca nu l-ati vazut, ca ii fff tare legat de universul jocurilor si a netului....
IGN Video: Jace Hall Show Video - The Jace Hall Show: Season 3, Episode 4
richardm27 ai dreptate am scris doar sa mai fac un post felicitari pentru o deductie foarte inteligenta![]()
Si eu pateam la fel cu router-ul de la romtelecom.am bagat setarile de net manual,apoi mi-am dat seama ca nu activasem de pe net o chestie la router(Active the Universal Plug and Play Upnp).dupa ce am activat optiunea mi-a mers brici.Cel mai bine ar fi sa intri pe filmuletele astea ca explica mai binhe decat mine cum sa faci o conectare.si eu la randul meu am stat 2 zile pana sa rezolv cu internetul. YouTube - connect ps3 to internet
Stie cineva cum rezolv problema mea sau il dau pe ghena si imi cumpar altul?
Imi pare rau de el ca ptr jocurile FIGHT era "stabil" rau.
Deci problema sta in felul urmator sa fiu mai explicit decat prima data.Am cumparat 2 bucati identice din germania, 1 merge fara nici o problema iar celalant nu-l vede consola.
Incearca sa gasesti un buton mic de reset pe care-l sa-l apesi cu un varf de ac, o scobitoare. Apoi conecteaza-l cu cablu usb la consola pentru a-si face pairing. Daca nu merge de nici un fel posibil sa fie stricat mai ales ca ai doua si cu celalalt nu au fost probleme. Probabil ca tu ai facut deja acesti pasi dar m-am gandit ca poate...poate...
LE: Syzygy was faster![]()
mersi wolverine poate o sa gasesc ceva,eu dupa ce fac setarile zice ip succeed dar connection failed
am si modem de la romtelecom(o sa renunt la contract cat de curand),decat il conectez la ps3 si dau connect la psn fara probleme
la rds e altceva
Nu inteleg un lucru. Ai spus initial ca ai net de la rds, acum ai modem de la romtelecom. Sa vad daca am inteles bine. Incerci sa te conectezi de pe rds? (in cazul asta nu te pot ajuta). Daca incerci sa te conectezi de pe romtelecom, te ajut cu cea mai mare placere. Si eu am net de la romtelecom si imi merg 2 ps3-uri si un laptop fara probleme.
Voua va merge PS Store UK ? Eu ma conectez fara probleme la PSN dar cand intru pe PS Store (UK) si dau pe "Latest" tot imi apare ca se incarca si dupa aprox. 30 de sec imi apare ceva eroare.![]()
am avut net de la romtelecom 3 ani,acum am rds,la romtelecom mi s-a conectat fara probleme,la rds nu merge sub nicio forma
---------- Post added 02-03-2010 at 10:20 PM ----------
si unde mai exact ai facut setarea aia?ai dat enable upnp din pc?
---------- Post added 03-03-2010 at 08:49 AM ----------
am facut netu sa mearga la playstation,dar nu a mai mers la calculator pana in dimineata asta,acum inteleg de ce e mai ieftin rds-u,de bun ce e
ce poate fi?
http://www.pushsquare.com/11715/fuuu...ttv-this-week/
[url][url]GameTrailers TV Video Game, Episode 306 Promo | Game Trailers & Videos | GameTrailers.comThe latest promo for this week’s GameTrailers TV has a very exciting tease for Sony fans. During a reel of Playstation 3 exclusives, host Geoff Keighley reveals a “surprise Sony sequel”. Sony have been throwing exclusives at GTTV left and right in recent months, with God Of War III episodes and a ton of exclusive MLB 10: The Show trailers — so there’s every possibility this might be a big announcement.
Bookmarks