Imi poate spune si mie cineva cat vor costa DLC-urile de la GTA IV?Pe store...![]()
Am inteles de la cineva ca mai nou se da ban daca nu ai aceeasi adresa pe contul psn ca si cea de pe card (cont us) si ca mai bine cumpar de pe store folosind acele reedem codes. Asa e situatia, sau pot cumpara linistit cu cardul?
Nu cred ca sunt chiar povesti. Eu inainte cumparam NUMAI de pe PSN cu cardul, insa am fost sfatuit sa nu o mai fac.
---------- Post added 10-04-2010 at 05:08 PM ----------
mi s-a intamplat si mie de cateva ori la PS3-ul de 40 GB. Nu cred ca ai alta solutie decat cum ai spus si tu, sa il opresti de la spate.![]()
Salut la toata lumea , sunt nou pe acest forum pe care l-am descoperit in urma unei intamplarari nefericite cu consola mea : YLOD .
Peste cateva zile voi incerca metoda cu heat gun si pasta termoconductoare dar din cate am citit pe alte forumuri aceasta metoda poate avea efect chiar si de cateva ore daca nu este aplicata corect , asa ca am cautat in continuare alte solutii si am gasit una care mi s-a parut foarte profesionala si promitatoare : Rebailling. Pe un forum din Spania este un tutorial detaliat , dar nu stiu daca are cineva de aici materialele necesare ( statie cu infrarosii , etc.) Link : Google Translate . Tutorialul este in spaniola , asa ca am folosit google pentru traducere daca poate cineva sa inteleaga . Se pare ca este cea mai buna metoda si cea mai de durata , daca cineva este dispus sa incerce metoda si poate face rost de materiale , va rog sa postati
.
In MP se joaca acum Bad Company 2, MAG si Uncharted 2. Insa depinde foarte mult de momentul in care-ti vei lua PS3ul, e posibil ca in urmatoarele luni sa se joace Red Dead Redemption, Lost Planet 2 sau Split/Second.
Legat de lista: taie Fifa 09, n-are rost sa cumperi acum 2 Fifa, mai ales cand Fifa 10 e mai bun. Adauga, daca nu le-ai jucat deja, Assassins Creed si GOW Collection. Sunt necesare daca vrei sa intelegi mai bine povestea, mai ales in cazul GoW.
Depinde de gusturi, dar mie mi-a placut mult mai mult The Ballad of Gay Tony decat Lost and Damned sau GTA4. Parca are putina atmosfera de Vice City. Superbe melodii in Maisonette 9.
Apeleaza la SeikQ , el sta in Spania si poate te-ar putea ajuta ...
eu zic sa cauti o firma prin zona ta care face reflow si reballing daca nu ai treaba cu electronica si nu ai scule....daca esti din cluj s-ar putea sa te ajut eu(pe bani normal)...sanatate.
L.T:cu metoda reballing mi-am rezolvat si eu 8800 ultra din cauza artefactelor grave(chiar si in modul dos)...no bine si 1-2 tranzistori schimbati....desi cred ca un reflow era de ajuns...dar mai bine a fost asa....is sanse sa se duca iara da cine stie....oricum aceeasi chestie este valabila si pt consola ta.
Mersi de reply , o sa apelez la o firma din Bucuresti care mi-a reparat placa video de la laptop prin aceeasi metoda , sa vad daca sunt dispusi sa incerce si pe un PS3.![]()
De ce nu incerci intai la profesionisti ?
Observ ca la servicii pentru PS3 are numai inlocuirea blocului optic , ceea ce nu am nevoie deocamdata si sper sa nu am nevoie, pe mine ma intereseaza YLOD si firma din Buc are aparatura necesara pt rebailling . Am incredere in ei pentru ca laptopul care l-au reparat prin aceeasi metoda rezista din Noiembrie . In orice caz , prima oara o sa incerc metoda cu heat gun si pasta termoconductoare sa vad cat rezista .. cand revine YLOD ma duc personal la baietii aia sa le explic ce trebuie facut . Deocamdata traduc tutorialul acela sa fie cat mai corect d.p.d.v. tehnic.
MAT31: Din cate stiu eu, daca nu-ti poate rezolva Donely orice problema legata de consola, slabe sanse sa mai te poata ajuta altcineva. But, do as you wish. Bafta !
Bookmarks