Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 427 of 1175 FirstFirst ... 327 377 417 425 426 427 428 429 437 477 527 927 ... LastLast
Results 8,521 to 8,540 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #8521 SP
    Banned bully008's Avatar
    SAL!! am o problema...am descarcat un demo si imi apare corrupted data. cand dau delete imi da urmatoarea eroare 80028f08. astept o solutie. ms mult

2. #8522 SP
    Banned bully008's Avatar
    SAL!! am o problema...am descarcat un demo si imi apare corrupted data. cand dau delete imi da urmatoarea eroare 80028f08. astept o solutie. ms mult

3. #8523 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @bully008: �ncearcă Restore File System din meniul de service:
    Since the 2.5 update the PS3 has a Recovery menu with the following options:

* Restart System: Restarts the PLAYSTATION�3 System.
    * Restore Default Settings: Reset all system settings back to default.
    * Restore File System: Checks for corrupt/missing system files.
    * Rebuild Database: Rebuilds the OS for the PLAYSTATION�3.
    * Restore PS3 System: Fresh restore; Deletes everything and starts from Scratch.
    * System Update: Update the PLAYSTATION�3 System

How to get access to service mode

1. Make sure the PS3 is turned off,
    2. Press and hold the power button on the PS3 it will power on then power off.
    3. When it's off press and hold the power button again until you hear two consecutive beeps.
    4. It will ask for the controller to be connected via the USB cable,
    5. Turn on the controller and you will have access to the menu.
    Atenţie la ce opţiuni alegi de pe acolo, mai ales a cincea şi a doua sunt de evitat.

4. #8524 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Sony: The PS3 Shortage is Over, Sales Up 85 Percent Last Year

oday IGN reports that Sony has confirmed the PS3 shortage is officially over, with sales up 85 percent over last year.

According to NPD, the PlayStation 3 console moved 305k units in June, up from 165k units in June of 2009.

Additionally, Sony noted that there are nearly 13 million PS3 units in living rooms across the U.S. and that hardware unit sales are up 85 percent since June 2009 and 42 percent since January 2010.

To quote: "PS3 inventory issues have been resolved and June 2010 marks the 11th consecutive month of year on year growth for the platform," the company said in a statement.

"Video games are fueling new innovation for the entire consumer entertainment category and today's numbers are a testament to the big impact we'll play this holiday," said Patrick Seybold, Sr. Director of Corporate Communications at SCEA.

5. #8525 SP
    Junior Member killer95's Avatar
    salut. imi poate spune cineva cum instalez un router wireless ca mie nu imi merge, sau sa imi dea si mie un ghid de insalare. va rog.

6. #8526 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @killer95 In primul rand ca sa te poata ajuta cineva, va trebui sa dai macar modelul de router...si tipul de conectare...cu ceva detalii cu siguranta ca o sa primesti ajutor aici..

7. #8527 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Deci am un modem cu wi-fi ( 4 porturi ethernet si wireless ) si internet VDSL de 20mbps, Clicknet.
    Problema : Am consola si PC-ul legate prin cablu si prin wi-fi merge laptopul, dar cand merge netu' pe laptop nu mai imi merge netu' pe PS3, pe PC merge dar pe PS3 nu merge, cum nu mai folosesc wi-fi'ul merge.
    Din ce cauza nu merge pe PS3 atunci cand merge wi-fi'ul ( pe laptop )
    Si cum pot rezolva ?

8. #8528 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    la clicknet e nasol cu banda....am si eu de 30mbps si se distribuie aiurea , cand tragi ceva cu viteza maxima ,nu merge nici google

e cam acelasi lucru si la ps3...daca laptopu/pcu mananca toata banda , nu mai are de unde si pe ps3....ma rog , poate nu e neaparat asta problema...o fi si ceva de la router ,nu ma pricep prea bine

9. #8529 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pe PC merge chiar bine cand merge si laptopul, pe PS3 nu mai merge deloc, cum intru pe net de pe laptop ma scoate si de pe PSN.

10. #8530 SP
    Junior Member Thrash_rider's Avatar
    Am si eu o intrebare: vreau sa urmaresc un film in format .mkv pe ps3 si am inteles ca trebuie sa folosesc un media server.Am tras PS3 Media Server dar incarca fffffff greu, si se "inteapa" ca si cum ar incarca....ce setari trebuie facute?sau ar trebui sa mearga cu cele default?
    Multumesc anticipat

11. #8531 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @paunstefan Nu mi se pare deloc normal sa fii deconectat de pe psn..una e sa se imparta viteza la 3...dar tot trebuie sa ramai cu cativa kilo. Daca nu te pricepi cheama pe cineva sa se uite in setarile rooter-ului adsl...daca nu iti trimit o tigaie din UK...astia doar ADSL au aici...iar daca acasa te conectezi cu username si parola merg brici. Am spus cineva, caci din cate tin eu minte daca suni la Romtelecom la serviciul clienti...ti-o dau direct ca nu ofera asistenta dupa rooter...adica daca ai net in rooter, sanatate.

@Thrash_rider Cu siguranta iti va sacada si la un avi sau dvd daca: ai un pc mai slabut, consola sau pc-ul e conectat prin wireless sau ai vreun firewall.. Sugerez testul cu cablu direct si in pc si in consola. Daca si asa sacadeaza ai pc-ul prea slab.

12. #8532 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Thrash_rider View Post
    Am si eu o intrebare: vreau sa urmaresc un film in format .mkv pe ps3 si am inteles ca trebuie sa folosesc un media server.Am tras PS3 Media Server dar incarca fffffff greu, si se "inteapa" ca si cum ar incarca....ce setari trebuie facute?sau ar trebui sa mearga cu cele default?
    Multumesc anticipat
    Conteaza la ce rezolutie si calitate e mkv-ul, ce latime de banda ai de la prodiderul de Internet si cum e conectat PS3-ul la router. Daca e prin wireless, e normal sa se tot intepe pentru ca rata de transfer e mai mica decat in cazul in care PS3-ul ar fi legat cu cablu la router.

Eu, de exemplu, fara nici o setare prin PS3 MediaServer, pot vedea fara probleme MKV-uri 720p pe PS3 (conectat prin cablu la router). Daca incerc 1080p, patesc cateodata sa mi se buseasca cu totul aplicatia. Si asta pe latime de banda de 8-10Mb.

EDIT: acum am vazut ca raspunsese si cj_quest. Uitasem si de configuratia calculatorului pe care e instalat Media Serverul, care conteaza pentru ca procesorul calculatorului face cam toata munca, rezultatul fiind stream-uit catre PS3.

13. #8533 SP
    Member Alex's Avatar
    Sal! Am o intrebare : Cum fac sa filmez pe ps3 in timp ce joc?

14. #8534 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Folosesti capture card!

15. #8535 SP
    Junior Member killer95's Avatar
    salut. am si eu o intrebare. ps3-ul meu se incalzeste foarte tare atunci cand ma joc pe el si ma intrebam daca este vreo problema. este asezat intr-un loc aerisit btw.

16. #8536 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @killer95 Este foarte normal ca PS3-ul sa se incalzeasca in timpul jocurilor. Iar daca consola ta este aerisita bine nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme. De asemenea conteaza si ce temperatura ai in casa...mai ales acum ca e foarte cald. Spor.

17. #8537 SP
    Junior Member MClaudiu's Avatar
    Am si eu o intrebare si as fi recunoscator daca cineva mi-ar putea raspunde.Eu mi-am cumparat o consola ps3 luna trecuta,pe data de 26 si azi s-a stricat,nu-mi mai citeste nici un cd,as dori si eu sa stiu,daca protectia consumatorului ii obliga pe cei din media galaxi,de la care am luat consola,sa-mi schimbe consola pe loc sau trebuie sa mi-o trimita la garantie si sa astept sa mi-o repare.A mai lucrat cineva cu garantia de la media galaxi,cum procedeaza ei cu garantia,va rog sa ma informati si pe mine

18. #8538 SP
    Member thomas's Avatar
    Sal, din cate stiu se schimba in 48 h daca sunt probleme se schimba pe loc ce depaseste aceste 48h trebuie trimisa la garantie si in 10 zile lucratoare returnata , bafta

19. #8539 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @MClaudiu In Romania vor face tot posibilul sa trimita consola la garantie pentru a fi reparata si nu schimbata, astfel incat respectivul magazin sa nu piarda bani. Si din cate stiu eu, Mediagalaxy trimite consolele la Service-ul lor central pentru o diagnosticare primara...apoi depinde de Sony. Datorita faptului ca nu avem niste legi care sa protejeze cu adevarat consumatorul, greu imi e sa cred ca iti vor schimba pe loc consola defecta.

20. #8540 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by MClaudiu View Post
    Am si eu o intrebare si as fi recunoscator daca cineva mi-ar putea raspunde.Eu mi-am cumparat o consola ps3 luna trecuta,pe data de 26 si azi s-a stricat,nu-mi mai citeste nici un cd,as dori si eu sa stiu,daca protectia consumatorului ii obliga pe cei din media galaxi,de la care am luat consola,sa-mi schimbe consola pe loc sau trebuie sa mi-o trimita la garantie si sa astept sa mi-o repare.A mai lucrat cineva cu garantia de la media galaxi,cum procedeaza ei cu garantia,va rog sa ma informati si pe mine
    daca in termen de 15 zile calendaristice nu ti-o repara atunci is obligati sa iti dea un prdous nou,vorbesc din experienta proprie,oricum trecuse 18 zile decand a fost bagata in service,eu dupa 18 zile nu am acceptat sa-mi dea inapoi produsul reparat asaca am facut plangere la opc si am primit un produs nou

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.