Dear Lord have mercy.
Poti intra pe toate adresele web...dar sa downlodezi torrente pe ps3? why the f... would some1 do that?
Dear Lord have mercy.
Poti intra pe toate adresele web...dar sa downlodezi torrente pe ps3? why the f... would some1 do that?
Acum tot prostul va merge intr-un magazin, isi va lua un PS3, se duce la un hacker, modeaza PS3 cu CFW iar peste vreo 3 luni descopera online va vedea ca nu se pricepe si o sa foloseasca alte hackuri care o sa ruineze multiplayer-ul
Mai de mult era un demo la Call of Juarez Bound in Blood pe PSN. Ce s-a intamplat cu el ? Nu il mai gasesc pe nici un PSN ( UK, US, HK).
Daca nu-l gasesti inseamna ca a fost scos (s-a intamplat si cu alte demo-uri). Singura solutie ar fi, daca l-ai mai descarcat odata, sa-l cauti in lista de download-uri si sa-l descarci de acolo.
Cata nesimtire... sa-ti iei jocurile de pe torrent, sa spui asta si sa te plangi ca trebuie sa le treci de pe PC pe PS3.![]()
O daaaa,ar fi super tare daca le-ar baga pe PS3,le-as cumpara instant,mai ales ca 3-ul nu am apucat sa-l joc
![]()
am ochelari 3D, tot sony. televizorul functioneaza perfect, daca convert programele in 3D, numai ca fara ochelari nu se vede clar imaginea. Am cumparat Formula 1 3D 2010, dar nu pot sa setez, ca sa am 3D, numai cu butonul convert to 3D, care se refera la programele normale ale televizorului.
Sony rumoured to be adding serial keys to PS3 | THINQ.co.uk
---------- Post added 21-01-2011 at 11:54 PM ----------
PS3s Dirty Secrets: 5 Things Sony Doesnt Want You To Know About | The best gaming blog NOW! On NowGamer
am dat pe filelist search "ps3". Mi-e rauA luat amploare treaba asta cu pirateria. Rau de tot!
am si eu o intrebare...am auzit ca fifa 10 strica blocul optic la ps3 sau ceva de genu si vreau sa stiu daca este adevarat pt ca mi-am cumparat jocul de curand si nu prea vreau sa am surprize si ce trebuie sa fac ca sa previn![]()
[quotesau,mai bine,joaca 11`le ... este altceva ...][/quote]astept sa se ieftineasca ca nu dau 260 ron pe un joc nici mort
![]()
Bookmarks