Daca nu joci online unde e mai farmecu ?
Parerea mea.
Sa vezi distractie de acum pe forum, mai ales ca nu mai e nevoie de stick pt. a se moda... si console brick-uite
![]()
+ 1 Nici pe mine nu prea ma intereseaza multiplayeru,dar sunt unele la care sunt fortat sa joc pentru platina.
Let me google that for you
L3 fiind butonul de pe analog stick-ul stang..apesi pe stick pur si simplu
Corect. Iar pe deasupra jocurile vin de obicei cu manual
Și ca să fim și de ajutor, nu doar ironici: L3
E nu am consola modata si nici nu am de gand sa o modez.Faceam doar vrajeala de modul in care te-ai exprimat.
Salut baieti tocmai ce am achizitionat jocul Sh....si nu am sunet deloc in joc....care ar putea fi problema?
Il joc pe un slim de 120 Gb cu ultimul Fw,si pe un Lcd cu un cablu Hdmi!
De la cine l-am luat mergea calumea si asta ma framanta cel mai tare!
du-te la setari de sunet si seteaz-o pe hdmi...vezi poate merge ca si mie mi s-a intamplat acelasi lucru la GOW 3.
3.56 Update LIVE!
Encrypton Keys au fost deja descoperite deci nu mai e mult pana la un alt CFW.Download Keysccording to VP of Network Operations Americas Eric Lempel via Sony's official blog on the update, to quote: "A new PS3 system software update, v3.56, will be released soon. This is a minor update that adds a security patch."
Needless to say, if you value PS3 homebrew, jailbreaking, downgrading or accessing PSN on a hacked PS3 it would probably be wise to hold off updating until PlayStation 3 developers can examine the 3.56 update.
Bookmarks