Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 588 of 1175 FirstFirst ... 88 488 538 578 586 587 588 589 590 598 638 688 1088 ... LastLast
Results 11,741 to 11,760 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #11741 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by hancatalin View Post
    salut am tot cautat dar nu am gasit ajutati ma va rog nu imi pune nici un trofeu (trophy) am jucat uncharted DR am terminat eazy si normal iar la trophy nu am nimic am mai jucat si Mortal Kombat am terminat cu cative jucatori dar jocul a ramas undeva pe la 20%
    de la ce poate fii :
    1 ) cred ca e am dat reset din buton pentru ca nu se vedea ps pe televizor
    2 ) am schimbat numele ps ului
    daca a mai patit cine asa ceva sa imi zica si mie multumesc frumos
    ps : am facut sincronizarea accea la trophy si nimic
    Uncharted: DR nu are suport pentru trofee in varianta 1.00, trofeele fiind disponibile prin intermediul unui patch. Avand in vedere ca foarte probabil ai consola modata, pentru ca din ce stiu Mortal Kombat nu a fost inca lansat, nu poti avea trofee la Uncharted: DR. Iti recomand sa renunti la modare si sa joci originale, asa te vei bucura de toate functiile consolei, inclusiv trofee si multiplayer.

2. #11742 SP
    Member s0whaT's Avatar
    A aparut pe PSN US
    Mortal kombat Demo
    Crysis 2 Multiplayer Demo
    Playstation move heroes Demo

Hop la download

3. #11743 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Atata timp cat aveti consola modata , nu veniti si cereti sfaturi in legatura cu jocurile piratate si "cum pot sa joc multiplayer daca am luat jocul de pe filelist " .

Ar trebui sterse posturile de genul , sau macar avertizati userii sa nu mai greseasa si a 2 a oara

4. #11744 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Da ce ai man cu ei. Sincer nici eu nu suport pirateria dar cand mi-am numarat jocurile care zac umplute de praf in vitrina si am vazut cati bani am aruncat pe ele m-a cam facut sa-mi schimb parerea.Fiecare face ce vrea cu consola lui. e o tara libera nu mai fiti comunisti .

5. #11745 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Uncharted: DR nu are suport pentru trofee in varianta 1.00, trofeele fiind disponibile prin intermediul unui patch. Avand in vedere ca foarte probabil ai consola modata, pentru ca din ce stiu Mortal Kombat nu a fost inca lansat, nu poti avea trofee la Uncharted: DR. Iti recomand sa renunti la modare si sa joci originale, asa te vei bucura de toate functiile consolei, inclusiv trofee si multiplayer.
    deci asta era ...

PS: de ce mai vrei sa "colectionezi" trofee avand in vedere ca nu poti sa faci sync? it betas me

6. #11746 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar

Question Salvari PS1/PS2=>PS3

Salve all!! Se pot transfera salvările de pe MC de PS1/PS2 pe MC-urile virtuale ale unei console PS3 (60Gb, care "știe" cu jocurile in cauza), eventual cu ajutorul unui stick...???

7. #11747 SP
    Junior Member hancatalin's Avatar
    salut si merci frumos pentru raspunsuri
    1) nu am consola modata o am de un an nu am fost pasionat am primit cadou iar acum mi-a intrat in sange
    2) am gresit cu mortal kombat defapt este mortal combat vs dc univers
    3) uncharted DR este platinum l-am luat acum 2 saptamani am crezut ca nu ii mai trebuie update
    4) joc de ceva timp uncharted 2 online si nici acolo nu am primit nici un trofeu (nu am DCL sau asa ceva imi cere cand intru pe net )
    am sa incerc cu Uncharted DR pe net si va anunt
    multumesc frumos

8. #11748 SP
    Member romey's Avatar

Inlocuire HDD in PS3

M-ar interesa sa-mi schimb HDD in PS3-ul meu model phat 40GB (40 gb e mult prea putin acum ). M-am interesat si in mare cam stiu ce specificatii tehnice trebuie sa aiba HDD-ul :
    -format 2,5 inch ( 9mm/9,5mm)
    -viteza rotatie 5400
    -buffer 8 mb
    -interfata SATA
    Capacitatea pe care o vreau e 250- 320 GB. Intrebarea mea e: daca mai trebuie sa ma uit dupa ceva inafara de aceste lucruri ? Nu as vrea sa-l cumpar si sa ma trezesc ca am omis ceva si trebuie sa-l tin in sertar

9. #11749 SP
    Member romey's Avatar

Inlocuire HDD in PS3

M-ar interesa sa-mi schimb HDD in PS3-ul meu model phat 40GB (40 gb e mult prea putin acum ). M-am interesat si in mare cam stiu ce specificatii tehnice trebuie sa aiba HDD-ul :
    -format 2,5 inch ( 9mm/9,5mm)
    -viteza rotatie 5400
    -buffer 8 mb
    -interfata SATA
    Capacitatea pe care o vreau e 250- 320 GB. Intrebarea mea e: daca mai trebuie sa ma uit dupa ceva inafara de aceste lucruri ? Nu as vrea sa-l cumpar si sa ma trezesc ca am omis ceva si trebuie sa-l tin in sertar .

10. #11750 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Hop la dow.... "No more free space" FUUUU

11. #11751 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Salve all!! Se pot transfera salvările de pe MC de PS1/PS2 pe MC-urile virtuale ale unei console PS3 (60Gb, care "știe" cu jocurile in cauza), eventual cu ajutorul unui stick...???
    iti trebuie un adaptor pentru mem carduri ps1/ps2 il gasesti la vreo 50 lei dar trebuie sa cauti:iti recomand Magazin de jocuri, console si accesorii :: GameStore.ro

12. #11752 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Hop la Shop for a new and bigger Hdd eagle-eye

13. #11753 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Hop la munca sa fac rost de bani
    oh wait... damn.

14. #11754 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Buy a razor or shaving gel, get DLC for InFamous 2, GT5 and Killzone 3 for PSN | VG247
    Those in the US who are in need of shaving cream or a new razor can net some free DLC for InFamous 2, GT5 or Killzone 3 if you purchase products from Edge shaving gel or Schick.

Per the US PS Blog, Sony has joined forces with the aforementioned beard-busters to help you “get more of an edge in your life and your gameplay,” starting this week.
    Here’s what you get you when you purchase specially marked products of Edge Shave Gel and Schick Quatro razors:
    • A Killzone 3 Retro Map Pack featuring two popular maps from Killzone 2 OR three Unlock Points to use on the weapon or ability of your choice
    • A customized Chevy Camaro SS “Edge Special” for Gran Turismo 5
    • A special “Sniper Blast” in-game power for inFAMOUS 2. The long-range blast has a narrow area of effect to better equip you to take-on the enemy when InFamous 2 arrives in June.
    A PSN download code will be included with the products and can be redeemed through here, and more information as well as shots of the DLC can be found on the US PS Blog.
    Una dintre cele mai tari idei din ultimul timp . pacat ca e valabil numa pt US oferta
    Attached Images Attached Images schickedgeps3.jpg

15. #11755 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    TaSe88, inteleg ca vrei sa iti sustii punctul de vedere pana in panzele albe, dar hai s-o luam asa babeste si sa nu folosim cuvinte pe care nu le cunoastem:

Modding - Wikipedia, the free [email]encyclopedia
    Traducere libera:
    In speta, pentru a rula cod nesemnat, oficial. De aici confuzia ca modare = warez. Cod nesemnat poate insemna foarte bine si homebrew.

Warez - Wikipedia, the free [email]encyclopedia
    Nu intereseaza pe nimeni ce scuze aduce cineva doar pentru a fura/pirata un joc. Este problema fiecaruia ce face acasa, este problema fiecaruia ce buget are alocat sau nu unui hobby. Nu veniti cu justificari pentru ceea ce faceti si nu incercati sa mutati discutia in alta parte, acolo unde nu-i este locul. Piratezi, e problema ta, fa-o in particular si nu veni cu ea pe forum.

Modarea nu este acelasi lucru cu Pirateria. Ca ai consola modata trebuie neaparat sa si piratezi jocurile, nu le poti cumpara? Da, multi isi modeaza consola pentru a pirata, chiar majortatea s-ar putea spune.
    Ca o paralela, poti spune ca fabricantii de arme sunt responsabili de faptul ca acestea sunt folosite pentru a ucide?

Cred ca esti a 1001-a persoana care vine cu justificari puerile, cu razboaie personale impotriva moderatorilor. Ai frustrari, rezolva-le, pana una alta, respecta regulamentul acestui forum.

Discutiile au ajuns deja mult chiar si in afara offtopic-ului asa ca va sugerez pe cale amiabila sa le sfarsiti aici.
    cred ca trebuie facuta o observatie aici, pentru ca vad vorbindu-se foarte mult de "a pirata" si "piraterie".
    Din cate cunosc eu (si daca ma insel, va rog sa ma corectati), a pirata in domeniul informatic inseamna a face o copie ilegala la un joc, dvd, cd. Persoana care se ocupa cu asemenea lucruri se numeste pirat. Cel care downloadeaza de pe net nu pirateaza nimic - in cel mai rau caz, poate fi acuzat de utilizare a unor produse piratate - ceea ce in unele tari e ilegal, in altele legal.

uitati definitia de pe wiki: "The copyright infringement of software (often referred to as software piracy) refers to several practices which involve the unauthorized COPYING of computer software"

"Ca o paralela, poti spune ca fabricantii de arme sunt responsabili de faptul ca acestea sunt folosite pentru a ucide?"

Da.

16. #11756 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Corect, download-ul de continut piratat nu este ilegal.
    Asadar, atentie la sharing!

17. #11757 SP
    Member haimi708's Avatar
    Trebuie doar sa fii atent sa fie de 9/9,5 mm, in rest merge fara probleme orice HDD de notebook (de 2,5"). Mai sunt si HDD-uri de 2,5" de 12 mm (dar mai rare), de asta trebuie sa ai grija la grosime.

18. #11758 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    "Ca o paralela, poti spune ca fabricantii de arme sunt responsabili de faptul ca acestea sunt folosite pentru a ucide?"

Da.
    Tocmai ai demonstrat ca orice criminal este nevinovat si ai revolutionat sistemul judiciar din intreaga lume. Vina o poarta producatorii. Credeam ca se poate discuta serios...

19. #11759 SP
    Member emanuel's Avatar
    se poate discuta serios, sorry daca am fost cam succint.
    In momentul in care eu fac un produs care are ca scop explicit uciderea de persoane, se poate afirma ca eu nu am nici o responsabilitate pentru ucideri ? si aici eu nu ma refer strict la responsabilitatea juridica, mai exista si o responsabilitate MORALA.
    De ce oare multi dintre oamenii de stiinta care au lucrat la proiectul Manhattan si-au cerut scuze dupa hiroshima si nagasaki ? Doar nu ei lansasera bombele.

Sincer, eu cred ca ti-ai ales gresit comparatia, atata tot

20. #11760 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Credeam ca e vorba de discutii legale, pentru ca daca intram in sfera moralitatii se schimba problema. Pe noi, ca administratori/moderatori/membrii ai acestei comunitati, ne intereseaza aspectul legal in principal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.