Daca nu poti reseta parola direct de pe consola cred ca trebuie sa astepti sa-si revina PS Network pe PC. Deocamdata e in mentenanta partea de PC.
Official PlayStation website: Profile unavailable
PlayStation Network is not available at present. This could be for a number of reasons including scheduled maintenance or essential updates and we apologise for the inconvenience caused. In the meantime, you can continue to explore the world of PlayStation at eu.playstation.com.
Keep an eye on twitter.com/PlayStationEU for updates and the PlayStation Network bar at the top of the PC version of the site to find out when the service is back up and running.
Da, merge PSN. Merge si PSN Store, dar din cate am inteles, pe 3 iunie o sa avem parte de pachetul "Welcome Back".
Pumas
Cred ca cel mai bine ai proceda daca ai lua decizia dupa o luna de butonat plus-ul gratis.Vezi atunci daca te coafeaza sau nu.
On
Am intrat pe store US azi,nici o eroare,e drept nu am stat decat 35 minute
Va recomand demo-ul la Infamous 2 pana apare lista cu jocurile gratis
Acum 2-3 ore nu mergea pe US dar acum a mers. Am intrat si eu, mai mult de 4-5 demo-uri noi nu cred ca au pus. Am stat 5 min si am iesit. Nu aveam ce sa fac![]()
Scuze de offtopic dar nu stiu unde este cel mai bine sa scriu. Am cumparat L.A. Noire zona 3 cu dlc-ul Naked city.
Cand bag codul redeem pe contul meu uk, spune ca nu este valabil.
Am incercat sa-mi fac un cont pe ASIA, dar nu se poate deoarece primesc o eroare. Din cate am inteles, nu se pot face conturi noi deocamdata.
Voi ce spuneti ca ar trebui sa fac?![]()
Cum fac sa-mi descarc cele 2 jocuri + de unde-mi activez luna gratuita de plus ? Daca dau join imi apar 2 optiuni : 9 luni si respectiv 1 an ... Daca incerc sa-mi aleg unul din cele 5 jocuri mentionate a fi gratis, imi cer bani ... wth ? da, aveam contul de dinainte sa cada PSN-ul. Scuzati explimarea, e trarziu. Si multumesc anticipat.3
PS: daca-si face cineva pomana sa-mi explice, rog in pasi simpli ca la noobi![]()
Pachetul ar trebui sa devina activ dupa data de 3.06, asa ca mai ai un pic de rabdare si mai citeste forum-ul ca s-a mai discutat.
Referitor la schimbarea parolei de pe consola pe care s-a creat, eu mi-am schimbat parola pe cea de-a doua consola...Cont de US .
Stie cineva un e-mail pt support de la Sony sau Playstation? Vreau sa-i intreb ce fac cu dc-universe online, ca nu imi pot plati subscriptionu de pe cont de ro...
O sa iti raspunda intr-o saptamana. Uite aici.
Bookmarks