Salut am si eu o problema am medal of honor pe pc si nu pot sa sar un zid ce trebuie sa fak
Am apasat space dar nu merge decat sare dar nu se suie pe stanca !
Salut am si eu o problema am medal of honor pe pc si nu pot sa sar un zid ce trebuie sa fak
Am apasat space dar nu merge decat sare dar nu se suie pe stanca !
Si te-ai gandit sa intrebi aici pe aria cu PS3? Bv bv
Incearca aici: Medal of Honor
PlayStation Plus: One Year Later - IGNFree PSN Games: $195.83
Free Minis: $75.79
Free PSOne titles: $77.89
Offered discounts: $453.87
Doesn't take into account Betas, Cloud Saves, Automatic downloads, early demos, Themes, Avatars...etc.
LIMBO coming to PSN in July
Daca vrei sa-ti traiasca ca al lui romey tine-l intr-un spatiu deschis,fara praf,nu-l tine in stiva cu alte obiecte,tine orificiile de ventilatie la cel putin 15 cm de perete.Pentru mai multe informatii consultati manualul utilizatorului sau vizitati paginaOfficial PlayStation website
salut,imi poate spune cineva de ce cand scot consola din priza,nu mai tine minte data si ora?ma gandeam ca e vorba de bateria de pe placa de baza insa nu stiu daca are asa ceva(bios),nu am desfacut niciodata o consola...
multumesc,stima si respect
Salut!De craciun am cumparat un hdd extren wd de 500 gb, mentionez ca este usb 3, acum o saptamana mi-a venit ideea sa incerc hdd-ul pe ps3, sa vad filme,poze etc.Am formatat hdd-ul cu swiss knife parca in fat 32 si apoi surpriza...hdd-ul nu era recunoscut!Am incercat chiar sa-l partitionez si sa formatez fat 32!
Ma poate ajuta cineva?
Incearca sa-l partitionezi 200 - 200 - 100 si vezi daca merge. Intai vezi daca e compatibil USB 2.0, daca nu e s-ar putea asta sa fie cauza ca nu ti-l vede PS3.![]()
Cine stie tastatura de ps3 functioneaza si pe PC? sa functioneze normal, adica sa functioneze toate tastele!
http://www.consolegames.ro/forum/att...aboard_pro.jpg
Am avut un joc dar nu mai stiu exact daca era zona 1 sau zona 2. Pot afla cumva din salvare? Chiar nu vreau sa imi pierd progresul facut in joc.
A trebuit sa formatez HDD si din graba nu am facut backup am pierdut user tot din pacate am pierdut si code-ul online la fifa 11 acu ca mi-am facut alt user cum mai pot folosi codul?
As vrea sa cumpar si eu un PS3+controller move. Problema este ca nu prea stiu de unde sa il iau. La noi in tara acest pachet este cam 1500-1600 lei. Eu ma gandeam sa il cumpar de pe amazon, mai exact consola de 160gb+pachetul format din camera si un controller (fara starter disc)+inca un gamepad. Asta ma ajungea pe amazon.co.uk 299 lire acum vreo 2 zile, dar acum nu mai este consola in stock. Deci de unde imi recomandati sa cumpar. Ma intereseaza acest pachet si sa nu depaseasca 320 lire (aici sa fie inclusa si taxa de transport si tot ce trebuie). Sper ca am postat unde trebuie.![]()
Bookmarks