salut am si eu un ps3 60 Gb si .. am o problema cu el . Jocurile dp hdd merg perfect dar cele originale se blocheaza dupa un meci de multiplayer jucat .. ce pot face ? l-am dus la reparat .. nimic nu mi-a facut la elastept raspuns ! multumesc
salut am si eu un ps3 60 Gb si .. am o problema cu el . Jocurile dp hdd merg perfect dar cele originale se blocheaza dupa un meci de multiplayer jucat .. ce pot face ? l-am dus la reparat .. nimic nu mi-a facut la elastept raspuns ! multumesc
salut am si eu un ps3 60 Gb si .. am o problema cu el . Jocurile dp hdd merg perfect dar cele originale se blocheaza dupa un meci de multiplayer jucat .. ce pot face ? l-am dus la reparat .. nimic nu mi-a facut la el astept raspuns ! multumesc
Salut sunt nou si am si eu niste intrebari de nub dak nu va suparati sa ma almuriti.
AM un ps3 320gb slim si am primit la el jocul Resistance 3.AS vrea sa-l joc al multiplayer...dak fac cont pe PSN Romania il voi putea juca .Stiuc a nua vem ps Store si n-am nevoie vreau daor sa stiu dak imi fac cont pe PSN Romania daca il voi putea juca online...nush dak are elgatura dar ca sa am conectez al net eu bag cablu de la rds in ps.Astept raspunsuri multumesc
bun dak ma si inveti cum sa fac as aprecia ptr ca nu am nici o ideeunde tre s aintru sau ce sa fac ce adresa sa dau ma intelegi u
Poti sa pui orice adresa, doar codul postal sa fie din UK. Si invata sa scrii te rog, ca ma doare capul dupa ce am citit 2 randuri scrise de tine.
cearta-mi tastatura nu pe minesi mersi apr are ceva daca bag direct cablu de al rds in ps3? si unde tre s aintru sa bag userul si parola ?sau imi cere el asta scuze ca sutn stresant dar e prima data cand pun mana pe o consola
![]()
Sal guyz.Am o intrebare: Daca cumpar ceva de pe psn cu un card bancar ,risc sa iau ban?
Ba merg, stiu multi care au cumparat de pe US cu card din Romania. Dar cel mai bine iti iei un card de PSN, e mai sigur.
salut.vreau sa conectez un ds3 la pc prin usb.l-am bagat dar nu imi merge.imi apare ps3 controler dar nu merge.cele 4 beculete rosi ori merg in continuu ori pipaie.dau sa il calibrez si tot nu merge. ce sa fac?
mentionez ca totul e original.
Incearca cu astea:
How to Use a PS3 Controller on a PC | GameFront
Pentru ca nu ai structura corecta de foldere ca sa vada pozele stick-ul trebuie sa arata in felul urmator:
Folder 1: PS3 + Folder 2: PICTURES <= In acest folder bagi pozele
Sau a doua varianta mai simpla bagi stickul te duci la photos si apesi Triunghi.
am si eu o intrebare... am descarcat niste jocuri de pe play station store acum ceva vreme... cred ca acum vreo 6-7 luni si acum cand incerc sa ma joc... imi apare: "This content can be used if you renew the license in Play Station Store"... ce ar trebui sa fac sa mearga...? multumesc
Bookmarks