Eu stiu ca povestea o iau de la capat...nu ma deranjeaza asta.
P.S:Mi-am dat seama....si mi-am adus aminte ca am castigat ceva trofee cu jocul de Z1 pe online mod.
cel mai probabil va fi memorie flash de 16gb. a fost problema cu Hdd-urile in ultima vreme, productia a scazut, preturile au crescut... un model fara hdd inclus probabil va fi mana cereasca pt sony. daca si pretul ar fi corect, nu cred ca s-ar plange nimeni de varianta asta.
acum un ps3 nou se gaseste pe la 900 lei sau si mai putin. cu cat sa fie modelul nou mai ieftin? ce ziceti de varianta urmatoare:
16gb - 169€
250gb- 199€
500gb- 249€
prea optimistă?
edit: acum am vazut ca acolo scrie destul de clar "hard drive size"... mai exista HDD-uri atat de mici? poate o fi SSD![]()
preturiile sunt destul de bune..totusi daca va avea disc tray(si exista motive pentru a crede asta) si nicio imbunatatire vizibila eu voi zice pas...probabil odata cu aparitia noului model se vor ieftini si actualele slim-uri...
Sal ! Mi-am cumpărat acum puţin timp de pe amazon.co.uk DJ Hero 2 - tuntable kit. Din păcate, am constatat că receiverul wireless care intră �ntr-un port USB nu funcţionează (nu i se aprinde ledul), şi, astfel, nu pot folosi platanul. Are cineva vreo idee de unde pot achiziţiona un asemenea receiver sau există o altă soluţie ? Mulţumesc anticipat.
In cazul asta nu cred ca ai vreo solutie. La Guitar Hero de exemplu, nu merge sa folosesti receiver-ele intre ele. Ma gandesc ca e cam acelasi lucru ca tot Activision le face.
Nu prea inteleg la ce ai avea nevoie de 500GB, 320(cat are cel mai mare de acum) sunt mai mult decat suficienti. Eu am de 250GB (din care ai la dispozitie 230) si in 2 ani jumate abia am ocupat 100GB (cu tot cu niste trailere si episoade Access).
Ce porcărie ! Nu ştiu de ce naiba n-au implementat şi varianta conectării cu cablu USB. �n fine... Mulţumesc pentru răspuns.
Se pare ca m-am inselat:
DJ Hero 2 Wireless Turntable Receiver dongle PS2/PS3 | eBay
ce spuneti, acetst cooler de PS3 ar fi OK?
sau un banal ventilator pus langa consola? rog un sfat....
am un ps3 din 2009 si a inceput sa-mi faca ceva probleme zilele trecute, de genu se blocheaza dupa ce termina de incarcat un traseu in gt5, imaginea se vede uneori sacadat, incarca greu... ideea-i ca eu la gt5 am observat asta. la alte jocuri nu obisnuieste sa-mi faca probleme.a intalnit cineva probleme in sensul asta? care ar fi cauza?
Discul e ok sau e zgariat? In caz ca e ok, probabil se incalzeste cam mult consola pe caldurile astea. Ma indoiesc sa aibe unitatea optica ceva daca alte jocuri iti merg.
Bookmarks