asa stiu si eu ca e doar in japonia, dar se face si versiunea in engleza, care e si pe www.play-asia.com
asa stiu si eu ca e doar in japonia, dar se face si versiunea in engleza, care e si pe www.play-asia.com
Jocul este foarte haios, dar in acelasi timp si foarte greu, daca vrei sa iei toate medaliile. Exista 6 planse, fiecare cu cate 3 moduri de joc (Free Play, Timed si Defend Daisy). Arme variate si, unele, extrem de amuzante (de la shotgun, uzi si drujba pana la masina de tuns iarba, brain sucker si dance weapon - e foarte funny sa vezi cum danseaza zombie la fel ca cei din videoclipul Thriller al lui Michael Jackson). Inamicii sunt si ei foarte diversificati (este suficient sa spun ca exista si zombie balerina), fiecare necesitand folosirea unei anumite arme pentru a fi omorat mai repede. Nu am avut niciodata probleme de frame-rate, chiar si cu zeci de zombie in flacari in acelasi timp pe ecran. Jocul poate fi considerat un mini-Resident Evil, cu o abordare nu la fel de serioasa ca binecunoscuta franciza.
Acum o sa inchei cu partea proasta a acestui joc; modul co-op poate fi jucat doar offline. Daca ar fi avut online co-op, acest joc ar fi fost un must buy, insa, chiar si fara el, este un joc ce merita incercat. Eu inca sper sa apara un patch care sa permita jucarea online, nu se stie niciodata.
cat ar trebui sa depun pe card la o comanda de pe thehut in valoare de 32 de euro [trebuie sa mai depun si tva ceva..alte taxe...curusl valutar + ?%]
am facut comanda de Little Big Planet + Assasins creed platinum edition si m-au ajuns ambele 31si ceva euro
Salut
�ncearcă din Tools-Picture Mode să pui Dynamic. Ar trebui să se activeze setarea DNie ON/OFF. Baftă!
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
Pune 150 RON pt. siguranţă. TVA 17,5% este inclus, nu trebuie să te g�ndeşti la el, alte taxe nu există, şi bănuiesc că cele 2 taxe de transport (c�te 1,15 euro/item) le-ai inclus �n cei 32 de care vorbeai.
TheHut.com livreaza si in Romania? Care-i costul transportului si cam in cat timp vine comanda? Multumesc anticipat!
livreaza in romania...si pentru fiecare produs a pus un cos de 1,15 euro
am luat 2 jocuri deci 2.3 euro, plata prin card ING
e prima comanda, deci nu am cum sa te ajut cu informatia in cat timp ajung produsele...in schimb sigur o sa iti raspunda cineva de pe aici..si sunt si eu curios
mersi mult log1x..am rezolvat..de la asta era..profilul trebuia pus pe dynamic..pe standard sau cinema nu mergea
eee parca e alta viata deja
recomandati-mi va rog si un cablu hdmi..eu am unul la 20 de ron,..dar nici 1 milion nu vreau sa dau pe el..ca am vazut ca mare diferenta intre ele nu sunt...un link de la un magazin virtual ceva mi-ar fi de ff mare ajutor
Mă bucur că a mers şi eşti mulţumit. Eu personal am cabluri HDMI Belkin şi Profigold, dar nu văd nicio diferenţă �ntre ele, chiar dacă al doilea a costat dublu. Online de ex. MediaGalaxy la 90 RON, dacă vei căuta cu price.ro poate găseşti mai ieftin. Succes!
Hahaha...la cat de rece este Ps3-ul meu nici nu trebuie sa il ating, mi se intaresc sfarcurile instant numai cand il privesc.
OnTopic:
Va afecta in timp unitatea optica a PS3-ului vibratiile provenite de la subwoofer-ul sistemului audio?
Trebuie sa ii gasesc un nou loc?![]()
luna noiembrie a acestui an va fi una extraordinara pentru posesorii de ps3.
ar fi bine sa incepeti sa strangeti banii inca de pe acum, cu criza astaHeavy Rain (PS3)
M.A.G. (PS3)
Assassins Creed 2 (PS3,360)
Ratchet & Clank: A Crack In Time (PS3)
Modern Warfare 2 (PS3,360)![]()
Ce pot face in cazul erorii 8002AB0B? o primesc in 90% din cazuri cand vreau sa trimit un mesaj pe PSN. Am citit ca e ceva legat de deconectare de la internet in timpul trimiterii mesajului. /facepalm ... bun, si cum o pot corecta?
PlayStation Network To Go Down On April 21st. | Criousgamer
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
ps3 is not just a game console, it is a powerful machine H.264 encoder coming to PS3![]()
Bookmarks