Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 73 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #421 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Probleme vor fi cand tu vei incepe sa pui suflet si o sa devii prea bun pentru prietenii tai. Tu vei juca des online, vei capata experienta iar prietenii tai o sa ramana la acelasi nivel. Spunea cineva mai sus ca Street Fighter nu este un joc pentru oricine si cam asa e.
    Pentru meciuri cu prietenii iti recomand Mortal Kombat. E mult mai casual.
    si daca devii foarte bun poti juca cu prietenii tai ca sa te distrezi.
    poti experimenta alte personaje alte miscari.
    oricum factorul fun ramane indiferent cat esti de bun.
    daca SF4 s-ar adresa doar profesionistilor nu s-ar numi "joc" i s-ar spune "proba olimpica la street fighter".

2. #422 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    PSN ID RO: insomniac131
    Mentionez ca este primul Street Fighter pe care il joc.

3. #423 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Street fighter IV e cel mai casual friendly din seria SF dar asta nu inseamna ca e si newbie friendly.
    Spre deosebire de alte fighting-uri (da! Tekken etc.) button mashing nu merge, trebuie sa ai habar cat de cat si sa stii ce vrei sa faci inainte sa o faci. Una din principalele idei in SFIV este ca noi am jucat in trecut cel putin 1 titlu din seria SF si ca bazele jocului sunt aceleasi.
    Indiferent cat de experimentat devii tot o sa gasesti cu cine juca impotriva prietenilor tai mai slabi ; SFIV ofera o gama variata de personaje variate ca stil de abordare a jocului (ex. joaca Zangief apoi incearca sa joci Dhalsim la fel de bine).
    Nu pot sa cred ca cineva recomanda Mortal Kombat peste SFIV intr-un thread despre SFIV pentru ca e mai "casual friendly"? daca o sa ajungi sa joci SFIV mai bine decat prietenii tai ce te impiedica sa faci acelasi lucru in Mortal Kombat?

4. #424 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Street fighter IV e cel mai casual friendly din seria SF dar asta nu inseamna ca e si newbie friendly.
    Spre deosebire de alte fighting-uri (da! Tekken etc.) button mashing nu merge, trebuie sa ai habar cat de cat si sa stii ce vrei sa faci inainte sa o faci. Una din principalele idei in SFIV este ca noi am jucat in trecut cel putin 1 titlu din seria SF si ca bazele jocului sunt aceleasi.
    Indiferent cat de experimentat devii tot o sa gasesti cu cine juca impotriva prietenilor tai mai slabi ; SFIV ofera o gama variata de personaje variate ca stil de abordare a jocului (ex. joaca Zangief apoi incearca sa joci Dhalsim la fel de bine).
    Nu pot sa cred ca cineva recomanda Mortal Kombat peste SFIV intr-un thread despre SFIV pentru ca e mai "casual friendly"? daca o sa ajungi sa joci SFIV mai bine decat prietenii tai ce te impiedica sa faci acelasi lucru in Mortal Kombat?
    Dude, m-ai inteles fresit. La Mortal Kombat miscarile sunt foarte usor de efectuat/invatat/folosit in meciuri. Omul cauta ceva casual sa joace cu prietenii. Street Fighter 4 necesita un "know how" pentru a fi jucat.
    Prietenii mei de exemplu sunt foarte slabi jucatori pe consola si mai ales stau foarte prost la capitolul fighting games. In 5 minute sa invete miscarile de baza ale unui caracter in Mortal Kombat si chiar cand sa le foloseasca. Nu pot spune la fel despre Street Fighter. Vreau sa spun ca nimeni nu are rabdare seara la o bere sa invete sa joace Street Fighter. Mortal Kombat este mult mai user-friendly "pick up and play" si asta e singurul motiv pentru care l-am recomandat.
    Crede-ma, nu as da niciodata Street Fighter pe Mortal Kombat.
    Numai bine.

5. #425 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Plus ca MK este mai impresionant in miscari ... Majoritatea combinatiilor sunt ceva de genu "față, față. pătrat. sau jos, spate, cerc" ... foarte simplu de făcut. Mie la SF4 fara stick , nu prea imi ies multe chestii din prima. Anyways ... Toate ca toate MK-ul este mai impresionant... Avem niste personaje mult mai cunoscute si mai sonore, precum Superman, Batman... Sub Zero, Scorpion ...w/e. Suna a casual ... Nu ? ... Casual, just for fun ... Este un joc unde online-ul nu este la putere.

6. #426 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Plus ca MK este mai impresionant in miscari ... Majoritatea combinatiilor sunt ceva de genu "față, față. pătrat. sau jos, spate, cerc" ... foarte simplu de făcut.
    Anyways ... Toate ca toate MK-ul este mai impresionant....
    Stiu ca ar trebui sa spun ceva constructiv .? but WTF!

7. #427 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Cammy comes in rescue...
    Attached Images Attached Images street_fighter_cammy_white-5-article_image.jpg

8. #428 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Cammy comes in rescue...

valeuuu

9. #429 SP
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Cammy comes in rescue...
    Mine`s better!
    Enjoy
    Attached Images Attached Images 29922-cammy-video-game-cosplay-jesus-christ-save-us-all.jpg

10. #430 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Se incinsesera spiritele, nu mai mergea

edit:
    andrei aia trebuia sa fie Boss nu Seth ffs O_O

11. #431 SP
    Deci baieti, facem un campionat?

1. Ladder - cel care castiga merge mai departe.
    2. Tur-retur cu puncte - castiga cine are cele mai multe puncte la finalul campionatului.

Deci?

12. #432 SP
    Member cristian77's Avatar
    Varianta 2,tur retur,zic eu,ladder am mai facut,too short

13. #433 SP
    Nu se mai baga nimeni?

14. #434 SP
    Pai, aallex a zis ca se baga deci, 3 suntem pana acum. Mai asteptam doritori .

15. #435 SP
    just me waches2's Avatar
    pai daca joaca si minimaze se stie,daca joaca doar cristian ...la fel se stie sooooo ..doar amicale

16. #436 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Joc si eu.

17. #437 SP
    Quote Originally Posted by waches2 View Post
    pai daca joaca si minimaze se stie,daca joaca doar cristian ...la fel se stie sooooo ..doar amicale
    Nu jucam pe bani ci doar de "fun". Ideea campionatului nu este sa demonstram cine e cel mai bun ci doar sa ne intalnim si sa ne jucam impreuna.

18. #438 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Dar cand organizam acest campionat.

19. #439 SP
    Nu ma deranjeaza sa nu joc guys,probabil nici Mini nu se supara

20. #440 SP
    Nope

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 73 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast