just LOL
Moaaa,iti dai seama,endless mode ala,5-6 dintre noi,castigatorul ramane(eu) ,restul privesc si asteapta sa le vina randul(sa ia bataie
)
,vis,ce mai,in sfarsit un mare GG pentru Capcom
---------- Post added 06-11-2009 at 05:48 PM ----------
VF5??
La ce te astepti de la "sugativa" de Capcom. Ati uitat de Versus Mode pentru Resident Evil?
Inchipuiti-va urmatorul "big hit" de la capcom; "Congrats, you defeated the final boss. Now go to the PS Store and buy the ending for just 4.99".
Imi plac foarte mult jocurile lor dar nu pot sa-i respect ca si companie.![]()
Lasa-i mah,asa-s toti,pentru Street Fighter li se iarta toata pacatele. Platim,ce naiba sa facem,oricum au facut o treaba buna cu SF4,si se pare ca fac o treaba extraordinara cu SSF4...omg,endless mode
---------- Post added 07-11-2009 at 03:40 PM ----------
Superb meci,foarte putini pot sa joace Seth la un asemenea nivel din cauza damage-ului
Arturo (Dhalsim) vs Evil Rahsaan (Gen)
De urmarit..si btw pe FADC sunt toate meciurile + cele bonus.
Seb face o treaba buna. Donate to that mon!!!
Rahsaan avea dreptate intr-un live stream:
"Seth has NO footsies, just walk forward and block!"
In meciul acela Arturo(Sabin) a.ka. Zako Nigga Gorrila Rapist, a fost free si asta folosind pe Dhalsim (caracter pe care l-a antrenat cateva luni in JP).
Seth is even bad.
Walk fwd and block!
P.S.:Zako Nigga Gorrila Rapist este un � al japonezilor.![]()
schimband un pic registrul.. e careva de aici amator de Street Fighter 3 pe GGPO?
daca nu stiti ce e GGPO.. pai, e cel mai bun sistem de joc online ever. are de ani de zile tot ce ne-am fi dorit de la Capcom in SF4 (replays, live spectating, lobby.. si cel mai important no input delay). mai multe detalii aici
Kuroda (jucator legendar) la niste meciuri pe GGPO:
YouTube - SFIII: 3rd Strike - Kuroda (GO) vs ETE (DU) - [GGPO]
A incercat careva sa umble la restrictor de la stick? E usor de schimbat? Vreau sa pun unul rotund.
Bookmarks